Interieurstylist | Interieuradvies Zoetermeer
HelpMijnHuisInrichten

E-mail stylist

HelpMijnHuisInrichten
Bernard ter Horst
Nootdorp
Tel: 015-2140302
www.helpmijnhuisinrichten.nl

Bel of mail voor een gratis quickscan

Interieuradvies Zoetermeer | Interieurstylist Bernard ter Horst

Voor interieuradvies Zoetermeer ben je bij HelpMijnHuisInrichten aan het juiste adres. De bedrijfsnaam HelpMijnHuisInrichten is zorgvuldig gekozen. Hulp bij het inrichten van je woning begint namelijk met een zorgvuldig samengesteld interieurontwerp. Een persoonlijk interieurontwerp geheel op maat waarin jouw wensen zijn opgenomen en waarbij je niet vast zit aan welke interieurwinkel dan ook. Het is Bernard ter Horst zijn vak om ruimtes logisch in te delen en praktische oplossingen te bieden, waarbij sfeer, stijl en comfort samen gaan.

Interieuradvies tijdens corona

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Vanzelfsprekend volgt Bernard met zijn bedrijf de adviezen van de overheid en het RIVM op. Met wat passende oplossingen kan hij u gewoon van dienst zijn met een interieuradvies en/of ontwerp. Met de bekende voorzorgsmaatregelen is interieuradvies bij u thuis nog steeds mogelijk. Wilt u liever online? Dat is ook mogelijk! Stel uw plannen dus niet uit, maar maak juist nu gebruik van uw beschikbare tijd om uw plannen en wensen uit te werken.

Interieuradvies

‘Ieder huis is geschikt voor interieuradvies; hoe klein of groot dan ook. Zie de ervaringen bij referenties. Ben je ook niet tevreden over de inrichting van je woonkamer of sta je voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Twijfel niet en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurplan. Het is mooi te ervaren dat een steeds grotere groep mensen mij benadert en met een interieurontwerp hun huis inrichten. Ik geef je persoonlijk, verhelderend en inspirerend interieuradvies. Met mijn fotorealistische ontwerpen krijg je een uitstekend beeld van de nieuwe inrichting en met 3D video kun je er zelfs als het ware door heen lopen. Het ontwerp wordt een werkelijke beleving. De perfecte start naar realisatie van je nieuwe huis of restyling van je woning.’

Bekijk de website en ontdek alle mogelijkheden.

Kennismaken

Eerst even kennismaken? Vraag de gratis QUICKSCAN aan!

Klantenreacties

“Een nieuw huis inrichten geeft zoveel keuzes, maar is wel dé basis van je huis. Enkele meubels en schilderijen verhuisde mee, dus deze heeft Bernard prachtig ingepast in zijn interieuradvies. Bernard had zo goed naar ons geluisterd, dat toen wij dit in 3D uitgevoerd zagen, wij echt het gevoel hadden alsof wij er al wonen! Het interieuradvies en begeleiding is het meer dan waard geweest, want dit is uiteindelijk maar een klein percentage van de totale inrichting. Je krijgt er heel veel woongenot voor terug!”

Contact

Je kunt Interieurstylist Zoetermeer Bernard ter Horst boeken voor interieuradvies, interieurontwerp en personal shopping voor bedrijven en particulieren.

Mail of bel Bernard ter Horst op 015-2140302 voor een oriëntatiegesprek.
AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Zoetermeer op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.