Interieurstylist | Interieuradvies Arnhem
Angela Lubbersss

E-mail stylist

Angela Lubbers
06-42956098
www.lubbersss.nl

Bel of mail voor info of tarieven
Maak een afspraak met Angela Lubbers voor een gratis oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Arnhem | Lubbersss Interieur en keukenadvies

Interieur- of keukenadvies in Arnhem en omgeving nodig? Interieurstyliste Angela Lubbers heeft met haar ruim 24 jaar ervaring alles in huis om een project te laten slagen. Niet alleen voor kleur en/of interieuradvies maar ook voor een nieuwe keuken bent u bij Angela aan het juiste adres. Belangrijk in het werk van Angela is het empathische vermogen om zich te verplaatsen in de bewoner/gebruikers van de lokatie en of de ruimte. Zo is elk huis uniek en ook elk interieur. Voor alle stylen en smaken kunt u bij haar terecht.

Zij heeft bijgedragen aan o.a. de volgende projecten: kantoren, kinderdagverblijven, vakantiehuisjes, studentenhuisvesting, winkels, yachten en horeca.

Mogelijkheden

Als inrichtingsadviseuse kan Angela u helpen bij elke beslissing bijvoorbeeld over meubelen, kleuren, stijlen, accessoires of een goed verlichtingsplan. Een andere mogelijkheid is het samen uitzoeken van uw interieur passend bij uw wensen en huisstijl. Door het juiste advies en uw wensen creëert Angela met u een interieur waar u niet snel op uitgekeken bent. Haar mogelijkheden houden niet op bij de standaard woonwinkels, zij heeft toegang tot beurzen en bedrijven waar u als particulier of als bedrijf in een andere branche geen kennis van heeft.

Eerlijk en objectief Advies

Doordat Angela niet verbonden is aan vaste leveranciers, zal haar advies altijd een open en objectief geheel zijn. Passend bij uw wensen en budget: een basis advies voor een redelijke prijs of een volledige begeleiding bij elke stap van uw metamorfose of inrichting. Uw wensen zijn Angela’s inspiratie!

Waarmee kan Angela u van dienst zijn?

Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
U kunt Angela bellen op 06-42956098.

Lees ook uitgebreid over alle mogelijkheden die Angela u kan bieden.

Bekijk haar projecten in haar portfolio op haar eigen website.

Reacties van Klanten

“Angela wij willen je bedanken voor het mee denken en je geweldige advies voor de nieuwe keuken en de kamer . Wij kwamen er zelf niet meer uit en vroegen jou om eens mee te kijken en samen tot een plan te komen. Samen zijn we tot een plan gekomen. We wilden een sfeervolle gezellige zithoek en een nieuwe keuken met een andere opstelling. Je hebt ervoor gezorgd dat we eigenlijk een hele andere onderverdieping hebben gerealiseerd. De keuken is prachtig geworden. Het was fijn om met je te sparren hierover. Jij dacht goed mee, luisterde en bracht onze wensen in vervulling. Niet alleen een mooie keuken maar ook functioneel. Je was erg betrokken bij de klus. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat en genieten nog elke dag van onze vernieuwde kamer, hal en keuken. Je hielp ons om weer sfeer en gezelligheid te krijgen in ons huis. Je denkt in oplossingen en hebt een creatieve geest. We hebben fijn samengewerkt en zijn mega blij en genieten nog elke dag van de metamorfose. Erik & Simone

“Een leuke creatieve dame met originele ideeën waar je zelf niet zo snel aan denkt. Echt een aanrader! Desiree Nusink

“Super bedankt voor jouw inzet en toewijding bij het ontwerpen en stylen van mijn woning. Ik ben er zielsgelukkig mee en geniet er elke dag van!” Steven Meijer.

“Hallo wij hebben een nieuw huis gebouwd,dat is op zich al een heel karwei. Want je moet overal bij zijn,aansturen en zorgen dat het materiaal op tijd is. En de bouwvakkers willen ook vaak wat warms bij het brood. Na ruim een jaar was het dan zover,we konden gaan inrichten,maar dat viel niet mee. We hebben heel wat keuken zaken bezocht,en wat leg je op de vloer,we kregen het niet gecombineerd. Gelukkig hadden we Angela Lubbers interieuradvies,in de arm genomen,en samen zijn we gaan shoppen. De meubels vloer en de keuken vormen nu een mooi geheel,en past qua kleur perfect bij elkaar. We waren hier alleen nooit uitgekomen,en hadden nooit die keuken en die meubels uitgezocht,maar ooh wat is het mooi geworden,en we zijn er erg blij mee. Dank zij Angela hebben we een verrassend interieur gekregen. 2 zeer tevreden klanten uit Doetinchem

U kunt interieurstylist Arnhem Angela Lubbersss boeken voor interieurstyling, winkelstyling, horecastyling en verkoopstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Arnhem. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Arnhem op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.