Interieurstylist | Interieuradvies Arnhem
Angela Lubbersss

E-mail stylist

Angela Lubbers
06-42956098
www.lubbersss.nl

Bel of mail voor info of tarieven
Maak een afspraak met Angela Lubbers voor een gratis oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Arnhem | Lubbersss Interieuradvies

Interieuradvies Arnhem nodig? Interieurstyliste Angela Lubbers heeft, voordat zij voor zichzelf begon, ruim 10 jaar werkervaring opgedaan in de woning en projectinrichting en in de keukenbranche. Darnaast heeft zij dankzij haar opleiding makelaardij de benodigde bouwkunde opgedaan. Dus niet alleen voor project, kleur en interieuradvies maar ook voor een nieuwe keuken bent u bij Angela aan het juiste adres.

Zij heeft bijgedragen aan o.a. de volgende projecten: kantoren, kinderdagverblijven, vakantiehuisjes, studentenhuisvesting, winkels, yachten en horeca.

Mogelijkheden

Als inrichtingsadviseuse kan Angela u helpen bij elke beslissing bijvoorbeeld over meubelen, kleuren, stijlen, accessoires of een goed verlichtingsplan. Een andere mogelijkheid is het samen uitzoeken van uw interieur passend bij uw wensen en huisstijl. Door het juiste advies en uw wensen creëert Angela met u een interieur waar u niet snel op uitgekeken bent. Haar mogelijkheden houden niet op bij de standaard woonwinkels, zij heeft toegang tot beurzen en bedrijven waar u als particulier of als bedrijf in een andere branche geen kennis van heeft.

Eerlijk en objectief Advies

Doordat Angela niet verbonden is aan vaste leveranciers, zal haar advies altijd een open en objectief geheel zijn. Passend bij uw wensen en budget: een basis advies voor een redelijke prijs of een volledige begeleiding bij elke stap van uw metamorfose of inrichting. Uw wensen zijn Angela’s inspiratie!

Waarmee kan Angela u van dienst zijn?

Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
U kunt Angela bellen op 06-42956098.

Lees ook uitgebreid over alle mogelijkheden die Angela u kan bieden.

Bekijk haar projecten in haar portfolio op haar eigen website.

Reacties van Klanten

“Super bedankt voor jouw inzet en toewijding bij het ontwerpen en stylen van mijn woning. Ik ben er zielsgelukkig mee en geniet er elke dag van!” Steven Meijer.

“Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Jouw voorstel was voor ons heel verrassend, maar voldeed aan al onze wensen. We hebben na de ‘make-over’ ook helemaal niks veranderd qua indeling. Intussen ligt het vloerkleed er, maar de bloembakken op wieltjes moet ik nog steeds maken. Mooie aanleiding om daarmee te beginnen. Over een week zijn die klaar en dan ben je van harte welkom om foto’s te maken!” Henk en Wilma.

“Wat genieten wij toch van ons huis!! Het heeft even geduurd met al dat verbouwen voor we echt resultaat zagen, maar het was het meer dan waard. Concreet wisten wij niet wat we wilden en hadden wel wat ideeën over de kleurstellingen en sfeer die we in huis wilden, maar die lagen totaal niet in 1 lijn. Wel wisten we beiden wat we niet wilden. Jij wist het geen wij niet wilden, onze uiteenlopende ideeën te verzamelen, te bundelen en een middels een moodboard ze weer te geven: Dat wilden wij dus! Tijdens de verbouwing heb je ons met raad en daad bijgestaan, wel erg fijn dat je zo praktisch ingesteld bent. Dat heeft ons ontzettend geholpen als we even door de bomen het bos niet meer zagen. Iedereen die binnenkomt voelt zich thuis….heerlijk, elke dag is een feestje! Dank je wel Angela!” Remco & Ellen Wortel.

“Angela is een top vrouw, eerlijk en betrouwbaar. Aspraken en meningen kun je goed met haar maken en delen, ze heeft een zeer brede ervaring op OA haar gebied, ze is sterk en weet wat ze wil, ze heeft een zeer breed scala aan ervaring en geeft een perfect advies, luistert naar je wensen. Onlangs heeft ze bij ons de showroom voor raambekleding, zonwering, en luxe veranda bouw van 300m2 binnen ruimte goed aangepakt en mede door haar goede advies en controle heeft het tot een mooi resultaat gerealiseerd waar wij als eigenaar trots op zijn, Angela je verdient een pluim!” Henri Berentsen, Altradi comfort binnen & buiten uit Didam

U kunt interieurstylist Arnhem Angela Lubbersss boeken voor interieurstyling, winkelstyling, horecastyling en verkoopstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Arnhem. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Arnhem op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.