Interieurstylist | Interieuradvies Emmen
d’Esin Balans in Interieur – Esther Draaisma

E-mail stylist

d’Esin Balans in Interieur
Esther Draaisma
Tel: 06 812 92 099
www.desin-interieur.nl

Bel of mail voor de tarieven
Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Welkom bij d’Esin Balans in Interieur

Iedereen wil zich goed voelen in een huis. Vaak heeft men een druk bestaan en is thuis de plek om rust en balans te vinden. Het gebruik van de juiste kleuren, materialen en verlichting in een ruimte kan dit ondersteunen.
Esther Draaisma van d’Esin zorgt voor balans in een interieur dat bij u past. In Esther’s interieurideeën kunt u creativiteit, enthousiasme en ambitie verwachten.

U kunt bij Esther terecht voor verschillende adviezen over de inrichting van uw woning of bedrijf. Elk advies wordt uitgewerkt in een presentatie. Daarna kunt u zelf voor de uitvoering zorgen of als u dat wilt, doet Esther dit voor u.

Mogelijkheden Interieuradvies
● Interieurontwerp
● Kleuren
● Styling
● Verlichting
● Totaalplan
● Mondeling interieuradvies
● Online interieuradvies
● Cadeaubon
Voor meer info over deze interieuradviezen klik hier.

Duurzaam interieur
Wanneer u het wilt, werkt Esther haar adviezen uit volgens de principes reduceren, hergebruiken en recyclen. In een interieur kun je zoeken naar manieren om het milieu minder te belasten, zonder dat het ten koste gaat van de stijl.

Technisch gezien worden gebouwen kritischer onderzocht op energiezuinigheid, minder vervuiling en efficiënter gebruik van grondstoffen in de wereld. Om iets te doen aan het milieu kunnen we milieuvriendelijk inrichten.

3D IMPRESSIES
Uw nieuwe interieur al beleven vóórdat u iets heeft gewijzigd? Dan kan! d’Esin beschikt over speciale software om ruimtes levensecht te presenteren. Foto’s vanuit verschillende hoeken zorgen ervoor dat u zich al in de ruimte waant. In haar portfolio ziet u voorbeelden van projecten die zij in 3D heeft uitgevoerd.

U kunt Interieurstylist Emmen Esther Draaisma inschakelen voor interieurontwerp, styling en online interieuradvies voor woning of bedrijf. Haar werkgebied omvat o.a. Drenthe, Friesland en Groningen. Woont u in een andere provincie? Neem gerust contact met Esther op.

Klantenreactie
“Onze gedachte was een woning met houten buitenbekleding in Scandinavische look, met mediterrane interieuraccenten. Geen gemakkelijke opgave voor een architect en ook niet voor de binnenhuisarchitect. Mede ook omdat we diverse interieurobjecten in de loop van de jaren verzameld hadden en waar rekening mee gehouden moest worden. Op internet vergeleken we diverse interieurarchitecten en uiteindelijk lieten we de keuze vallen op Esther Draaisma van d’Esin. Doorslaggevend was het feit dat ze handschetsen maakt per vertrek, wat een zeer goed beeld geeft van hoe het uiteindelijke resultaat er gaat uitzien. Na diverse interviews heeft Esther alle vertrekken op deze wijze ontworpen en ingevuld. Hierbij hield ze rekening met de verzamelde interieurobjecten die we reeds in bezit hadden. Per vertrek werd het aan ons gepresenteerd en na goedkeuring vroeg Esther monsters, kleurenstalen, etcetera aan bij diverse leveranciers en werden de interieurontwerpen weer aan ons gepresenteerd. Makkelijk voor ons was dat Esther rekening hield met de planning van de aannemer en wij dus tijdig de juiste keuzes konden maken, waarbij Esther het tempo aangaf. Onze smaak en de persoonlijke smaak van Esther verschilden behoorlijk, maar meestal begreep ze wel wat we bedoelden en handelde daar dan ook naar. In de loop van het proces raakte ze steeds meer aan onze smaak en ideeën gewend en kon daardoor steeds meer het initiatief nemen, wat het proces ten goede kwam en ze eigenlijk voor liep op haar planning. We werden tijdens het proces goed ontzorgd door Esther en waar mogelijk nam ze diverse werkzaamheden van ons over. Het resultaat is helemaal zoals we het bedoeld hebben. We kijken positief op de bouwperiode terug: Esther is leuk en bescheiden in de omgang, prettig om mee te werken en hanteert een plezierig tarief. Bij een volgend project zullen we zeker weer van haar kennis en inzet gebruik maken.” Voor het resultaat klik hier.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Emmen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.