Interieurstylist | Interieuradvies Emmen
Stiel Interieurs – Esther Brinkman

E-mail stylist

Stiel interieurs
Esther Brinkman
Tel: 06 812 92 099
www.stielinterieurs.nl

Bel of mail voor de tarieven
Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies Emmen | Welkom bij Stiel Interieurs

Iedereen wil zich goed voelen in een huis. Vaak heeft men een druk bestaan en is thuis de plek om rust en balans te vinden. Door de juiste kleuren, materialen en verlichting in ruimtes toe te passen, streeft Esther Brinkman van Stiel interieurs naar harmonie en balans in iedere ruimte. In haar ontwerpen kunt u creativiteit, enthousiasme en betrokkenheid verwachten.

U kunt bij Esther terecht voor verschillende adviezen over de inrichting van uw woning of bedrijf. Elk advies wordt uitgewerkt in een presentatie. Daarna kunt u zelf voor de uitvoering zorgen of als u dat wilt, doet Esther dit voor u.

Mogelijkheden Interieuradvies

Interieurontwerp
Verlichtingsplan
Kleur- en stijladvies
Realisatie

3D-ontwerp

Uw nieuwe interieur al beleven vóórdat u iets heeft gewijzigd. Dat kan! Stiel interieurs beschikt over speciale software om ruimtes levensecht te presenteren. Foto’s uit verschillende hoeken zorgen ervoor dat u zich al in de ruimte waant. In haar portfolio ziet u voorbeelden van projecten die zij in 3D heeft uitgevoerd.

U kunt Interieurstylist Emmen Esther Brinkman inschakelen voor interieurontwerp, verlichtingsplan, kleur- en stijladvies en realisatie voor woning of bedrijf. Haar werkgebied omvat Drenthe, Gelderland, Friesland en Groningen. Woont u in een andere provincie? Neem gerust contact met Esther op.

Referenties

“We wilden een 2e woning bouwen in het buitengebied waar we een vakantiesfeer wilden ervaren. Onze gedachte was een woning met houten buitenbekleding in Scandinavische look, met mediterrane interieuraccenten. Geen gemakkelijke opgave voor een architect en ook niet voor de binnenhuisarchitect. Mede ook omdat we diverse interieurobjecten in de loop van de jaren verzameld hadden en waar rekening mee gehouden moest worden. Op internet vergeleken we diverse interieurarchitecten en uiteindelijk lieten we de keuze vallen op Esther Brinkman van Stiel interieurs. Doorslaggevend was het feit dat ze handschetsen maakt per vertrek, wat een zeer goed beeld geeft van hoe het uiteindelijke resultaat er gaat uitzien. Na diverse interviews heeft Esther alle vertrekken op deze wijze ontworpen en ingevuld. Hierbij hield ze rekening met de verzamelde interieurobjecten die we reeds in bezit hadden. Per vertrek werd het aan ons gepresenteerd en na goedkeuring vroeg Esther monsters, kleurenstalen, et cetera aan bij diverse leveranciers en werden de interieurontwerpen weer aan ons gepresenteerd. Makkelijk voor ons was dat Esther rekening hield met de planning van de aannemer en wij dus tijdig de juiste keuzes konden maken, waarbij Esther het tempo aangaf. Onze smaak en de persoonlijke smaak van Esther verschilden behoorlijk, maar meestal begreep ze wel wat we bedoelden en handelde daar dan ook naar. In de loop van het proces raakte ze steeds meer aan onze smaak en ideeën gewend en kon daardoor steeds meer het initiatief nemen, wat het proces ten goede kwam en ze eigenlijk voor liep op haar planning. We werden tijdens het proces goed ontzorgd door Esther en waar mogelijk nam ze diverse werkzaamheden van ons over. Het resultaat is helemaal zoals we het bedoeld hebben. We kijken positief op de bouwperiode terug: Esther is leuk en bescheiden in de omgang, prettig om mee te werken en hanteert een plezierig tarief. Bij een volgend project zullen we zeker weer van haar kennis en inzet gebruik maken.”

Lees ook meer referenties van Stiel interieurs.

Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Emmen Esther Brinkman op 06 812 92 099.
AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.