Interieurstylist | Interieuradvies Emmen
Woon-en Stijl Interieurontwerp – Jolanda de Vries

E-mail stylist

Woon-en Stijl Interieurontwerp
Jolanda de Vries
Tel: 06-45725027
www.woon-enstijl.nl

Bel of mail Jolanda voor een gratis kennismaking

Interieuradvies Emmen – Woon-en Stijl Interieurontwerp

Voor een warm, smaakvol en eigenzinnig interieur

Net een nieuw huis gekocht, maar moeite om het sfeervol in te richten? Toe aan een nieuw fris interieur?
Meer inspiratie op jouw werkplek? Jolanda kan je helpen! Door sfeer en persoonlijkheid samen in een ruimte te brengen met een interieurontwerp dat bij je past, dat weerspiegelt wie je bent. Een verlengstuk van jezelf of van jouw bedrijf.

Over Interieurstylist Emmen

Jolanda de Vries is het gezicht achter Woon-en Stijl Interieurontwerp. Haar interieurontwerpen zijn verrassend, origineel en goed doordacht waarbij jouw persoonlijke wensen uitgangspunt zijn. Met haar oog voor detail en gevoel voor sfeer en kleur, ontwerpt Jolanda voor jou een compleet en uniek interieur waar jij je in thuis zult voelen.

Werkwijze Interieurontwerp

Kennismaken Jolanda komt bij je thuis om kennis met je te maken, weten waar je interesses liggen en sfeer proeven. Samen bespreken jullie je interieurwensen en gaan jullie op zoek naar wat past bij jou en jouw ruimte.
Uitwerking Na jullie gesprek werkt Jolanda een plan voor je uit met sfeer, materialen en kleuren. Dit vertaalt ze in een moodboard die als leidraad dient voor alle te maken keuzes. Blij met het moodboard? Dan gaat ze verder met het uitwerken van het interieurplan.
Presentatie In de eindpresentatie zie je jouw interieurwens werkelijkheid worden. In de eindpresentatie wordt alles duidelijk. Alle ideeën worden aan jou uitgelegd. De plannen zijn op A3 papier uitgewerkt en samengebundeld. Jolanda gaat pas weg als alles duidelijk is.

Contact opnemen met Interieurstylist Emmen

Je kunt Jolanda de Vries inschakelen voor interieuradvies, interieurstyling, interieurontwerp, verkoopstyling voor particulier & bedrijf. Voor een vrijblijvende kennismaking mail of bel Interieurstylist Emmen op 06-45725027 of vul het contactformulier in.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.