Interieurstylist | Interieuradvies Emmen
Not Common Interieur & Ontwerp – Maaike Rensen

E-mail stylist

Not Common
Interieur | Ontwerp
Maaike Rensen
Tel: 06-30071519
www.notcommon.nl

Bel of mail Maaike voor een kennismaking

Interieuradvies Emmen | Welkom bij Not Common

Voor een warm, smaakvol en eigenzinnig interieur

Net even anders

Not Common is het ontwerpbureau van Maaike Rensen. De naam staat voor ontwerpen en interieur adviezen die net iets anders zijn. Eigentijds en toch tijdloos. Maar altijd functioneel en met een kenmerkende warmte, rust en eenheid.

Interieuradvies

Wat maakt een huis tot een thuis? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maaike gaat samen met jou op ontdekkingstocht. We kijken samen naar de ruimte en lichtinval. Waar zit je het lekkerst? Hoe gebruik je deze ruimte? En wat zou er nog meer mee kunnen? Door daar samen over te praten, ontstaan vaak de leukste ideeën. Maaike komt met mooie, verrassende oplossingen voor een ruimte waarin jij je fijn voelt.

Ruimte

Met de verhuizing naar een nieuwe woning, maar ook om je huidige woning langer spannend en passend te houden, kan het prettig zijn als iemand met een frisse en professionele blik met je meekijkt. Samen gaan we op zoek naar wat past bij jou en jouw ruimte.

Van kleuradvies tot verbouwing

Soms kan een goede plattegrond, moodboard of kleuradvies voldoende zijn om zelf mee verder te kunnen. En soms is een uitgebreid advies nodig, compleet met plattegrond, lichtplan, kleuradvies, vloerplan en het ontwerpen of aanschaffen van meubels. Misschien komt het zelfs tot een kleine verbouwing….Not Common kan het allemaal verzorgen.

Sfeer

Wil je advies over kleuren, stoffering en materialen om jouw woonsfeer te creëren? Maaike weet welke materialen op de markt zijn. Samen kijken we welke stoffering of meubels aan vervanging toe zijn en welke alternatieven hiervoor zijn. Maaike kan maatwerkmeubels voor jouw interieur ontwerpen of met je meegaan om passende meubels uit te zoeken.

Keukens en badkamers

Heb je geen zin in geijkte oplossingen voor je keuken of badkamer? Heb je een lastige ruimte of wil je gewoon een goed ontwerp? Not Common heeft ervaring met het ontwerpen van keukens en badkamers. Helemaal op maat en in stijl met jouw interieur.

Maatwerk

Een maatwerkmeubel kan een mooie oplossing zijn om een interieur meer eigenheid en identiteit te geven. Of om lastige hoekjes en ruimtes optimaal te benutten. De maatwerkmeubelen van Not Common passen precies in een ruimte en verhogen het unieke karakter.

Zakelijk

Zakelijke interieurontwerpen van Not Common beginnen met een goed gesprek over wensen, gebruik en mogelijkheden van een bedrijfspand, winkel, praktijkruimte, museum etc. U als opdrachtgever denkt en leeft mee in het hele traject. Het resultaat is een duurzaam ontwerp met sfeer en eigenheid, dat de authenticiteit en uitstraling van de ‘bewoners’ versterkt. Waarin collega’s prettig samenwerken en bezoekers zich op hun gemak voelen. Not Common kan daarbij alles verzorgen, van ontwerp tot verbouwing, realisatie en inrichting.

Contact opnemen

Bel Maaike Rensen op 06-30071519 voor een kennismaking of vul het contactformulier in.

U kunt interieurstylist Emmen Maaike Rensen inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp, maatwerk meubelontwerp voor woning of bedrijf. Haar werkgebied omvat Drenthe, Friesland en Groningen. Woont u in een andere provincie? Neem gerust contact met Maaike op.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.