Interieurstylist | Interieuradvies Westland
Styling & Trends

E-mail stylist

Styling & Trends
Inge jongste
Tel: 06-43763472
www.stylingentrends.nl

Mail of bel Inge Jongste voor een gratis kennismaking

Interieuradvies in Westland | Interieurstylist Inge Jongste – Styling & Trends

Inge Jongste is gediplomeerd interieurstylist en geeft interieuradvies in Westland en omgeving. Sinds 2011 runt Inge haar eigen interieuradviesbureau na vele jaren te hebben gewerkt in de interieurbranche.

Een interieurontwerp maak je samen. Samen met mijn team maar vooral samen met jou als bewoner. Het moet immers jouw thuis worden! Alles begint met een persoonlijk gesprek, iedere persoon is anders en dus breng ik eerst jouw wensen, gewoontes en leefsituatie in kaart in een intake. Deze informatie vertaal ik naar een interieur dat past bij jouw smaak en situatie. Er is dan ook geen vaste interieurstijl waar ik mee werk. Ik geef concreet vorm aan de stijl van mijn klanten.

Laat mij je helpen naar een interieur wat rust uitstraalt, een eenheid vormt maar wat ook warm en sfeervol is. En dat doe ik altijd met persoonlijke aandacht!

Ik bied verschillende stylingpakketten aan:

Flitsadvies €247

Loop jij vast met de indeling, het bepalen van de juiste maat meubelen? Twijfel je bij het kiezen van een kleur op de wand of het wel of niet toepassen van behang? Lukt het je simpelweg niet om je huis meer warmte en sfeervol te geven? Heb jij een aantal concrete vragen bij het aanpassen van jouw interieur? Kun jij wel wat hands-on advies en tips gebruiken? Dan is flitsadvies aan huis zeer geschikt voor jou.

Ik kom bij jou thuis met een auto vol stalen van raambekleding, vloerkleden, stofstalen en uiteraard verfstalen. Daarmee gaan we gelijk concreet aan de slag!
Zo krijg je direct antwoord op al jouw interieurvragen.

Om het uiterste uit het flitsadvies aan huis te halen, ontvang ik graag van tevoren een aantal foto’s van de ruimte en je doel/wensen. Dat kan simpelweg via de app. Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen maar ook foto’s van interieurs, kleuren en meubels die jou aanspreken.

Wat je kunt verwachten:
● Stylingadvies bij jou thuis (max 2½ uur)
● Inspiratie, ideeën en advies voor jouw huis
● Antwoord op al jouw interieurvragen

Interieurplan €695

Wil je jouw interieur eens goed aanpakken. Maar overzie je niet goed hoe dit aan te pakken? Lukt het je niet om eenheid en rust te creëren? Of krijg je niet voldoende sfeer en warmte in de ruimte? Of wil je voorkomen dat je miskopen en gericht kunnen shoppen als je woonwinkels afgaat? Ik kan je helpen naar een warm/sfeervol huis dat rust en eenheid uitstraalt door een compleet en persoonlijk interieurplan voor je te ontwikkelen. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het interieurplan dat ik voor je ontwikkel, bestaat uit:

• Intake bij jou thuis
• Sfeerimpressie (moodboard)
• Indeling 2D plattegrond (tegen meerprijs ook 3D mogelijk)
• Overzicht gebruikte meubelen
• Kleurplan
• Verlichtingsadvies
• Presentatie van het ontwerp
• Na afloop bereikbaar via app/mail bij vragen
Tarief €695 incl. btw (o.b.v. woonkamer)

Sluit dit pakket niet helemaal aan bij jouw wensen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op om te bespreken hoe ik je het beste kan helpen. Indien gewenst, maak ik een offerte op maat.

Totaal interieurplan €995

Wil je nog wat meer ontzorgd worden? Met het totaal interieurplan hoef je alleen nog naar de opgegeven winkels te rijden om eventueel proef te zitten en de bestelling te plaatsen, want alles is voor jou uitgekozen.
Dat scheelt je dus een heleboel tijd en keuzestress.
Je hoeft nergens meer over na te denken, want alle kleuren, stoffen en materialen zijn voor jou uitgekozen alles is op elkaar afgestemd en straalt straks een mooie eenheid en rust uit zonder dat het ten koste gaat van warmte en sfeer. En niet te vergeten alles is functioneel in gebruik.
En als extra kom ik op het einde langs om alles af te stylen, zo ben je gegarandeerd dat alles het juiste plekje heeft gekregen.

Bij een totaal interieurplan ontvang je:
• Intakegesprek bij jou thuis
• Sfeerimpressie (moodboard)
• Indeling (tegen meerprijs 3D impressies)
• Overzicht gebruikte meubels met shopping lijst
• Kleurplan
• Voorstel raam- en vloerbekleding
• Verlichtingsadvies (welke lampen komen waar)
• Styling inspiratie met accessoires
• Presentatie
• Afstylen/inrichten
• Na afloop bereikbaar via app/mail bijvragen
Tarief €995 incl. btw (o.b.v. woonkamer)

Zakelijk interieuradvies

Voor jouw klanten, maar ook voor jouw medewerkers is het belangrijk dat het interieur van jouw kantoor en receptieruimte passend is. Medewerkers zijn creatiever en productiever in een kantoor met een aangename sfeer. Kies je voor Styling & Trends dan ontwerpen wij een zakelijk interieur dat zowel functioneel als stijlvol is en qua sfeer en uitstraling past bij jouw bedrijf. Wil jij erachter komen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Het dienstenpalet:
● Interieurontwerp inclusief plattegronden
● Kleur- en verlichtingsadvies
● Inspiratie-moodboards
● Interieuradvies
● Aankoopbegeleiding meubels, accessoires etc.
● Begeleiding bij realisatie

Contact

Je kunt Interieurstylist Westland Inge Jongste van Styling & Trends inhuren voor particulier en zakelijk interieuradvies en online interieuradvies.

Mail of bel Inge Jongste voor meer informatie op 06-43763472.
AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Klantreacties

“Voor de inrichting van onze benedenverdieping na een flinke verbouwing, hebben we de hulp van Inge ingeschakeld. Inge heeft goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en een compleet plan en moodboard gemaakt. De tijd tussen plan en uitvoering stond Inge altijd klaar als we even iets wilde toetsen of er wijzigingen waren. De samenwerking was heel prettig en ongedwongen. We zijn heel blij met het eindresultaat en de originele elementen die Inge ons voorgesteld heeft. Het zijn juist die kleine dingen die het tot een mooi en kloppend geheel maken! We kunnen de diensten van Inge van harte aanbevelen!”

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Delft op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.