Interieurstylist | Interieuradvies Westland
Styling & Trends

E-mail stylist

Styling & Trends
Inge jongste
Tel: 06-43763472
www.stylingentrends.nl

Mail of bel Inge Jongste voor een gratis kennismaking

Interieuradvies in Westland | Interieurstylist Inge Jongste – Styling & Trends

Even voorstellen
Sinds 2011 runt Inge Jongste haar eigen interieuradviesbureau na vele jaren te hebben gewerkt in de interieurbranche. Als gediplomeerd interieurontwerpster heeft Inge zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in verkoopstyling en woningfotografie. Inge’s stijl is sfeervol en eigentijds. Zij verwerkt in haar ontwerpen veelal natuurlijke materialen en vergrijsde kleuren. Door stijlen te mixen worden haar interieurs spannend, onvoorspelbaar en persoonlijk. In haar werk hecht zij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Kleuradvies €85
Met het kleuradvies aan huis helpt Inge je bij het vinden van de kleurstelling die het beste bij jouw interieur past. Op basis van een intakegesprek, de beoordeling van de ruimte en het bepalen van jouw kleurvoorkeuren ontvang je een persoonlijk kleuradvies met bijbehorende kleurnummers.

Bij de prijs van het kleuradvies is uitgegaan van 1 vertrek. Voor ieder volgend vertrek geldt een meerprijs van €35 per vertrek.

Flitsadvies €85
Voor dit interieuradvies komt Inge bij je aan huis om direct een aantal concrete woonvragen voor je te beantwoorden zodat jij snel verder kunt met de inrichting van je woning.

Bij de prijs van het flitsadvies is uitgegaan van 1 vertrek. Voor ieder volgend vertrek geldt een meerprijs van €35 per vertrek.

Interieuradvies €225
Met het hands-on interieuradvies komt Inge bij je thuis en gaan jullie direct samen aan de slag om met relatief kleine aanpassingen een groot effect te bereiken.
Op basis van een inventarisatie van je wensen, de ruimte en de gewenste sfeer krijgt jouw interieur in een dagdeel een boost.

Interieurontwerp €495
Sta je op het punt om te verhuizen of om je interieur opnieuw in te richten? Werk dan vanuit een totaalplan zodat je teleurstellingen en miskopen voorkomt. We beginnen met een intakegesprek om je woonwensen en voorkeuren te bepalen. Dit vertaalt Inge in een persoonlijk interieurontwerp bestaande uit:

● Moodboard met sfeerimpressie
● Plattegrond met indeling
● Lichtadvies
● Kleuradvies
● Overzicht van gebruikte materialen

Shopsupport €295
Wil je zeker weten dat de meubelen, accessoires en materialen goed op elkaar afgestemd zijn en passen in jouw interieurplan? Met shopsupport helpt Inge je om de juiste meubelen en accessoires te vinden.

“Doe-het-zelf” Verkoopstyling €125
Wil je je huis optimaal presenteren om de beste prijs te krijgen? Met adviesrapport komt Inge bij je thuis om het huis te bekijken. Aan de hand daarvan krijg je een persoonlijk adviesrapport om vervolgens zelf aan de slag te gaan om je huis verkoopklaar te maken.

Daarnaast kun je bij Inge op basis van een offerte op maat ook terecht voor:
● Verkoopstyling
● Interieurprojecten
● Meubelverhuur

Voor een volledig overzicht van Inge’s diensten en prijzen kijk je op haar website in het overzicht met alle tarieven.

Je kunt Interieurstylist Westland Inge Jongste van Styling & Trends inhuren voor interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling, woningfotografie en meubelverhuur.

Mail of bel Interieurstylist Westland voor meer informatie.
AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Delft op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.