Interieurstylist | Interieuradvies Westland
Styling & Trends

E-mail stylist

Styling & Trends
Inge jongste
Tel: 06-43763472
www.stylingentrends.nl

Mail of bel Inge Jongste voor een gratis kennismaking

Interieuradvies in Westland | Interieurstylist Inge Jongste – Styling & Trends

voor interieuradvies, interieurplan, verkoopstyling en workshops in omgeving Westland

Even voorstellen

Sinds 2011 runt Inge Jongste haar eigen interieuradviesbureau na vele jaren te hebben gewerkt in de interieurbranche. Als gediplomeerd interieurontwerpster heeft Inge zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in verkoopstyling en woningfotografie. Inge’s stijl is sfeervol en eigentijds. Zij verwerkt in haar ontwerpen veelal natuurlijke materialen en vergrijsde kleuren. Door stijlen te mixen worden haar interieurs spannend, onvoorspelbaar en persoonlijk. In haar werk hecht zij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flitsadvies €147

Heb je zelf ideeën voor jouw interieur, maar twijfel je of de gekozen inrichting een mooi geheel wordt en alles goed matcht? Dan is een flitsadvies op kantoor perfect voor jou. Je kunt al je vragen stellen en krijgt direct tips en suggesties waar je zelf mee verder kan gaan.

Verzamel zoveel mogelijk vragen en foto’s interieurs, meubels en kleuren die je aanspreken voor we beginnen.
● Interieurgesprek op kantoor in ‘s-Gravenzande (max. 1½ uur)
● Mondelinge inspiratie, ideeën en advies (zelf meeschrijven)
● Advies en tips voor uw interieur
● Antwoord op uw interieurvragen
Tarief €147 incl. btw (ieder volgend uur € 65)

Stylingadvies aan huis €247

Kleine aanpassingen aan jouw interieur kunnen veel verschil maken. Kom je er zelf niet uit en heb je een concrete vragen waar je tegen aanloopt bij het aanpassen van jouww interieur? Inge komt bij jou thuis voor hands-on advies en tips en geeft antwoord op jouw interieur vragen. Daarna kun je meteen zelf aan de slag met de tips en adviezen. Wat je kunt verwachten:
● Stylingadvies bij u thuis (max 2½ uur)
● Inspiratie, ideeën en advies voor uw huis
● Antwoord op al uw interieurvragen
Tarief €247 incl. btw (ieder volgend uur € 65)

Totaal interieurplan €595

Een totaal interieurplan dat volledig bij jouw persoonlijkheid aansluit. Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek kan het totaal interieurplan bestaan uit:
● Intakegesprek bij jou thuis
● Sfeerimpressie
● Indeling (2D plattegrond)
● Overzicht gebruikte meubels met shopping lijst
● Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik
● Verlichtingsadvies (welke lampen komen waar)
● Styling inspiratie met accessoires
● Verslag en uitleg van de gemaakte keuzes

Tarief €595 incl. btw is o.b.v. woonkamer. Meerdere ruimtes op basis van offerte.
Reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf ‘s-Gravenzande zijn inbegrepen. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van € 0,30 p/km

Woningfotografie & Verkoopstyling

Met Inge’s verkoopstyling en professionele fotoreportage helpt zij om jouw woning onder de aandacht te brengen. Met verkoopstyling benadrukt Inge de sterke punten van jouw woning en maakt zij een overzicht van de punten die opgepakt moeten worden. Want met een woning die tot in de puntjes verzorgd is, vergroot jouw kansen op een snelle verkoop, maar ook op een goede verkoopprijs!

Interieur Workshops

Als je zelf graag met interieur en design bezig bent, is het wellicht nóg leuker om je eigen interieur te ontwerpen tijdens één van de drie workshops van Inge. Hier leer je de basisprincipes van design. Onder deskundige begeleiding leer je aan de hand van verschillende onderwerpen een eigen interieur ontwerpen. Je kunt een enkele workshop volgen of alle drie de workshops om tot een totaalplan te komen.

Klantreacties

“Voor de inrichting van onze benedenverdieping na een flinke verbouwing, hebben we de hulp van Inge ingeschakeld. Inge heeft goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en een compleet plan en moodboard gemaakt. De tijd tussen plan en uitvoering stond Inge altijd klaar als we even iets wilde toetsen of er wijzigingen waren. De samenwerking was heel prettig en ongedwongen. We zijn heel blij met het eindresultaat en de originele elementen die Inge ons voorgesteld heeft. Het zijn juist die kleine dingen die het tot een mooi en kloppend geheel maken! We kunnen de diensten van Inge van harte aanbevelen!”

Je kunt Interieurstylist Westland Inge Jongste van Styling & Trends inhuren voor interieuradvies, interieurplan, verkoopstyling en workshops.

Mail of bel Interieurstylist Westland voor meer informatie.
AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Delft op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.