Interieurstylist | Interieuradvies Leeuwarden
Rianne Landstra

E-mail stylist

Rianne Landstra Interieurprojecten
Harlingen
06-53380760
www.riannelandstra.nl

Maak een afspraak voor 2 uur interieuradvies à €250

Interieuradvies Leeuwarden – Interieurstylist Rianne Landstra Interieurprojecten

Interieurstylist Leeuwarden voor interieuradvies in Friesland en daarbuiten

Home Is Where Your Heart Is

Voor Rianne Landstra is het interieur de reis van je leven: ‘Home is where your heart is‘. Soms eclectisch, dan weer modern, sleets of juist heel persoonlijk. Inspirerend, internationaal en verrassend.

Zij begeleidt interieurprojecten en heeft naast haar ervaring in styling inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van complete huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Rianne heeft voorheen met Marcel Wolterinck en Piet Boon gewerkt. Acht jaar lang heeft zij voor Piet Boon de styling gedaan en ontwierpen ze wereldwijd de mooiste huizen en interieurs. Rianne besloot uiteindelijk onder eigen naam te gaan ontwerpen om ook zelf het persoonlijke contact met de klant te beleven.

Interieuradvies in allerlei maten

Rianne werkt zowel in Nederland als daarbuiten. U kunt haar inschakelen voor een compleet project, maar ook als u alleen één ruimte wilt aanpassen of misschien alleen een kleuradvies nodig heeft.

S

Een éénmalig maximaal 2 uur durend interieuradvies. Hiervoor komt Rianne vrijblijvend bij je thuis en geeft zij advies over kleur, interieur of styling. elf heb je natuurlijk ook ideeën, maar wellicht twijfel je nog over een aantal zaken. Rianne denkt met je mee over de inrichting en neemt twijfels bij je weg. Een simpel advies levert gelijk een meer spannend en bijzonder interieur op. €250 inclusief btw *

M

Na Rianne’s eerste advies bij jou thuis kan zij dit verder voor je uitwerken in de vorm van een moodboard, kleuradvies en een sfeerplan. Het moodboard is het uitgangspunt en geeft de inspiratie en sfeer weer per ruimte die je wilt veranderen. €375 inclusief 21% btw per ruimte incl. kleuradvies *

L

Naast het moodboard, kleuradvies en sfeerplan ontvang je bij pakket L ook een simpele interieurschets. Deze schets maakt de ruimte inzichtelijk en de verhouding van de ruimte wordt beter zichtbaar. €450 inclusief 21% btw per ruimte *

XL

Bij dit pakket ontvang je een moodboard, kleuradvies, sfeerplan, interieurschets, een to-do list en kleurkaart zodat je een fijn beeld krijgt van het geheel. Een andere leuke mogelijkheid is om bijvoorbeeld na de feestdagen of juist in het voorjaar jouw woonkamer helemaal om te gooien met alles wat je al hebt; een make-over zonder extra kosten. €650 inclusief 21% btw per ruimte *

Daarnaast kan Rianne jouw hele interieur voor je afmaken : ze zet de puntjes op de i en verzorgt de afstyling. Mocht je hier nog nieuwe accessoires voor nodig hebben, dan kun je Rianne ook inhuren voor Personal Shopping (€95 per uur*).

* Voor haar gemaakte kilometers rekent Rianne altijd E 0,30 p/km

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat Rianne voor u kan betekenen? Bel haar op 06-53380760 of stuur een mail via het e-mailformulier onderaan deze pagina.

U kunt interieurstylist Leeuwarden Rianne Landstra boeken voor interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren en bedrijven.

AlleStylisten.nl : alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Bekijk ook eens de klantenreactiesvan anderen die jou al zijn voorgegaan door een interieurstylist via dit platform in te schakelen.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Leeuwarden op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.