Interieurstylist | Interieuradvies Breukelen
BOOST-Restyling – Irma Meulman

E-mail stylist

BOOST-Restyling
Tel: 06-24410955
www.boost-restyling.nl
Facebook  Pinterest
Linkedin    Twitter

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Welkom bij Interieuradvies Breukelen BOOST-Restyling

Over Irma Meulman
Na jaren als Personal Assistent te hebben gewerkt bij een groot retailconcern, ben ik in 2010 gestart met mijn eigen ontwerpbureau, BOOST-Restyling. Het werd tijd mijn hart te volgen en iets te gaan doen met mijn passie voor wonen.

Inspiratie en enthousiasme delen, dat doe ik het liefst.

Mijn interieurprojecten kenmerken zich door een rustige sfeer, een mooi kleurenpalet voor wanden en meubels, een paar eyecatchers en het gebruik van natuurlijke, stoere en mooie materialen.

Je interieur is een weerspiegeling wie je bent en hoe je wilt leven. Het zoeken naar de juiste balans in een interieur, vind ik geweldig. Ik help mijn klanten graag in dit creatieve proces. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Interieuradvies

Je kunt bij BOOST-restyling terecht voor een compleet nieuw interieurplan maar ook voor het restylen van een bestaand interieur.

Ondertussen heb ik al verschillende woningen ingericht en gerealiseerd. Van nieuwbouw, verbouwingen, trendy appartement tot prachtige statige monumentale panden. Ik beperk mij niet tot één stijl, maar maak van elk project iets persoonlijks en unieks. Neem eens een kijkje op mijn portfolio.

Aanpak:

Irma komt graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan je woonwensen en aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat.

Compleet interieuradvies, om je een eerste indruk te geven, dit plan bestaat uit:
● moodboard / sfeercollage;
● kleurenplan wanden;
● materialenplan voor de vloer, wandaankleding, raambekleding, stoffen en kleuren voor de nieuwe meubels;
● meerderde voorstellen voor het indelen van de ruimte in 2D (optioneel in 3D);
● shoppinglist met meubels (leveranciers/winkels en prijzen);
● lichtplan met passende armaturen.

Flitsadvies:
Als je geen uitgebreid advies wilt, maar wel graag hulp bij de restyling van je woning? Dan is dit advies iets voor je. Dit is een mondeling advies over bijv. de kleur op de wanden, indeling, materiaalgebruik, verlichting, styling, of advies over nieuwe meubels. Van te voren ontvang je een vragenlijst zodat we direct en goed voorbereid aan het werk kunnen. Na afloop ontvang je een samenvatting met fotovoorbeelden. Met dit advies kun je meteen zelf aan de slag.

Gezamenlijk shoppen
Ik heb een groot netwerk, vaak aantrekkelijke prijsafspraken en weet precies waar je welke meubels kunt kopen. Alle voorwerk wordt door mij gedaan en we kunnen vervolgens heel gericht gaan shoppen.

Wil je meer informatie?

Bel Irma op 06-24410955 of stuur een mailtje via het onderstaand contactformulier.

Je kunt interieurstylist Breukelen Irma Meulman boeken voor interieuradvies, interieurstyling, kleuradvies voor zowel particulieren als bedrijven.

Op mijn website BOOST-Restyling kun je meerdere informatie vinden over tarieven en de verschillende diensten.

Klantreacties

“Irma is van onschatbare waarde geweest in de aanloop naar ons nieuwe huis. We gingen van een modern huis naar een oud klooster en wisten niet waar we moesten beginnen. Zij is vanaf het begin betrokken geweest bij de inrichting en we hebben alle meubels voor beneden met haar uitgezocht en aangeschaft. Gezien de omvang van het project kwam daar enorm veel bij kijken maar Irma hield het overzicht en stond dag en nacht klaar voor vragen of twijfels, ook toen we er eenmaal woonden. Het eindresultaat is echt schitterend, het doet recht aan het oude huis én aan onze smaak. Het contact met Irma altijd ontzettend prettig geweest, ze is een warme vrouw maar staat haar mannetje tegen leveranciers en durft haar eigen mening te geven. We hebben het ook erg gewaardeerd dat zij tijdens de verbouwing regelmatig even kwam kijken en ook bereid was mee te denken over zaken waarvoor zij niet primair was ingehuurd zoals het parket. In ons huis moet de komende jaren nog het een en ander gebeuren en ik kijk er naar uit dan weer samen met Irma aan de slag te gaan.”
Kim & Tom, Maarssen

“We contacted Irma after having contacted another stylist, what a difference! Her professionalism was shown from the very first meet up. Irma can really read your mind, understand your needs and translate your ideas in a beautiful home design. All her suggestions while deciding on the decoration of the house were a perfect; the colors, the textures, the lights, the small details…. Everything! She is super friendly and always there to clear up your doubts. In the whole process Irma was always reachable and with immediate answers to our inquiries. Irma truly reflects her warmth as a person on her styling but of course always adapting to our taste. If we ever move to another place or decide to re-style our home again, without any doubt we would contact her once more! The only thing we can say is that we finally feel at home!”
Yazmin & Koen, Amsterdam

“Dankzij Boost-restyling hebben wij invulling kunnen geven aan onze woon-wens. We zochten vooral advies in kleureenheid door het huis en interieur advies op basis van bestaande en nieuwe meubels. De woonkamerruimte in ons nieuwe huis is eigenaardig, maar kan nu dankzij het interieuradvies van Irma optimaal benut worden. Versterkt door de kleur adviezen die verder gingen dan kleur alleen, namelijk door inzet van bijzondere verven en verftechnieken (haard en muren) en tevens unieke vloerbehandelingen (van het bestaande parket). Prettig vonden wij de begeleiding, waarbij kijkend naar onze eigen smaak, stap voor stap er allerlei verrijkend ideeën passend bij de nieuw ruimtes aangerijkt werden. Resultaat is een prachtige en functionele inrichting van ons huis, passend bij het leven en levensstijl van ons gezin.”
Inge, Bilthoven

“Wij wilden onze gehele woonkamer veranderen, van vloer tot aan plafond, inclusief alle meubels.
Onze moodboards en individuele wensen heeft Irma heel goed vertaald naar een compleet advies en ontwerp voor de woonkamer. Voor de uitvoering ervan hebben wij samen met haar gericht geshopt naar meubels en bracht zij ons ook in contact met vakmensen uit haar netwerk. Tijdens het gehele proces stond Irma altijd klaar met haar professionele advies en eerlijk mening. Door haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme hadden wij een goede klik en dit heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig eindresultaat, waar wij heel erg blij mee zijn en nog jaren van gaan genieten.”

Robert & Raquel, Leidsche Rijn

“We hebben dankzij Irma een prachtig ingericht huis. Zonder Irma zou het zeker niet zo mooi geworden zijn. Irma heeft goed geluisterd en een goede vertaling gemaakt van onze ideeën. Ze heeft leuke suggesties gedaan en durfde ook aan te geven als ze onze ideeën niet vond passen in het geheel. Er is zo een prachtig geheel ontstaan met goede kleurcombinaties dat helemaal aansluit op onze wensen.”

“Irma heeft ons geweldig goed en deskundig geholpen bij de styling van onze nieuwe woning. Creatief, enthousiast en betrokken met mooi eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten.”

“Wij hebben een zeer prettige verbouwing van ons huis gehad dankzij de vakkundige inzet van Irma. Zij heeft zeer goed ingeschat wat onze smaak is en dat vertaald in adviezen voor lampen, meubels en gordijnen. Hierdoor kon er met lekkere snelheid en efficiency worden doorgepakt. Via haar relaties en deals betaalt ze zichzelf terug. Zodra wij de bovenverdieping gaan “doen”, vragen wij Irma zeker weer om advies.”

“Ons huis is met hulp en advies van Irma écht ons huis geworden. Irma zegt niet wat je moet doen, maar geeft je praktisch advies over de mogelijkheden en zet je daarmee aan het denken. Zij heeft ons zelfs geholpen met het vinden van de ultieme hoekbank. En met nieuwe betaalbare raamdecoratie van topkwaliteit, een geweldig schildersbedrijf en stukadoor.
Irma is behalve heel professioneel ook een heel prettig mens. Dat helpt enorm als je je inrichting wilt aanpakken. Het gaat namelijk om jouw inrichting, en Irma laat jou zelf bepalen wat er moet gebeuren. Daarmee wordt je inrichting jouw inrichting en niet de showroom van een stylist.”

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breukelen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.