Interieurstylist | Interieuradvies Breukelen
BOOST-Restyling – Irma Meulman

E-mail stylist

BOOST-Restyling
Tel: 06-24410955
www.boost-restyling.nl
Facebook  Pinterest
Linkedin    Twitter

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Interieuradvies Breukelen – Interieurstylist Irma Meulman | BOOST-Restyling

Interieurstylist Irma Meulman geeft interieuradvies in Breukelen en omgeving. Heb je een nieuw huis gekocht, ga je verbouwen of verhuizen of is je huis toe aan een interieur make-over en ben je helemaal overweldigd door alle mogelijkheden op interieurgebied? Ik denk graag met je mee.

Ik help je om een ruimte creatief en zo optimaal mogelijk in te delen waarbij woonplezier voorop staat in een huis waar het fijn thuiskomen is.

Wie is Irma, het gezicht achter BOOST-Restyling?

In 2010 werd het tijd om mijn hart te volgen en iets te gaan doen met mijn passie voor wonen en ben ik mijn eigen ontwerpstudio Boost Restyling gestart.Ik ben gestart als Verkoopstyliste maar voelde al snel dat ik meer gevoel had met het ontwerpen van interieurs. Na mijn opleidingen ging het snel. Ik kreeg veel verschillende projecten en elke keer weer met een andere interieurvraag en woonstijl. Dat maakt mijn werk ook zo leuk. Elk project is weer anders.

Inspiratie en enthousiasme delen, dat doe ik het liefst. Het allerbelangrijkste in mijn vak vind ik om een interieur te realiseren waarin de persoonlijkheid van de klant duidelijk te herkennen is. Ik help mijn klanten richting te geven bij het persoonlijke ontwerp en draag creatieve ideeën aan die passen bij hun woonwensen.

De wens van de opdrachtgever is natuurlijk mijn uitgangspunt. In een persoonlijk gesprek inventariseren we wat deze wensen zijn. Tijdens dit gesprek kijk ik ook wat de ruimte nodig heeft en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Deze aanpak resulteert in een ontwerp waarbij rust en eenheid in het interieur samenkomen. Een mooi kleurenpalet en gebruik van natuurlijke materialen maken het ontwerp compleet.

Heb ik je interesse gewekt wat ik voor je interieur kan betekenen en laat je je graag volledig ontzorgen? Neem dan contact met mij op.

Irma

Werkwijze

Bij elk interieurontwerp starten we met een kennismaking. Tijdens dit gesprek kijken we of we een klik hebben en worden jouw woonwensen besproken. Aan de hand van dit gesprek ontvang je een offerte met een plan van aanpak. Voor een indicatie van de tarieven kun je kijken op www.boost-restyling.nl

Soorten interieuradvies

● interieurontwerp bij nieuwbouw, verbouwing, verhuizing of restyling van je woning
● indelingsplan in 2D of met 3D visualisaties
● moodboard, sfeerbeelden
● kleuren-, en materiaalplan
● verlichtingsplan & shoppinglist voor de nieuwe armaturen
● shoppinglist meubels
● keukenontwerp, kastenontwerp
● personal shopping voor de meubels
● styling van een ruimte, afstyling (puntjes op de i)

Tarief voor een compleet interieurontwerp: vanaf €2.495,00 voor de hele begane grond.

Heb je geen compleet interieurplan nodig? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee om samen tot een oplossing te komen die helemaal aansluit bij jouw woonwensen. Voor meer informatie omtrent deze adviezen klik hier.

Ondertussen heb ik al heel wat woningen ingericht en gerealiseerd. Ik beperk mij niet tot één stijl, maar maak van elk project weer iets persoonlijks en unieks. Elk ontwerp is uiteraard maatwerk: perfect afgestemd op de ruimte en haar gebruikers. Een deel van mijn projecten staan op mijn website.

Contact met Interieurstylist Breukelen

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Bel Irma op 06-24410955 of stuur een e-mail via het onderstaand contactformulier.

Je kunt interieurstylist Breukelen Irma Meulman inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, styling, kleuradvies en begeleiding bij de uitvoering.

Klantreacties

“Irma is van onschatbare waarde geweest in de aanloop naar ons nieuwe huis. We gingen van een modern huis naar een oud klooster en wisten niet waar we moesten beginnen. Zij is vanaf het begin betrokken geweest bij de inrichting en we hebben alle meubels voor beneden met haar uitgezocht en aangeschaft. In ons huis moet de komende jaren nog het een en ander gebeuren en ik kijk er naar uit dan weer samen met Irma aan de slag te gaan.”
Kim & Tom, Maarssen

“Irma is gewoon een topper! Ze staat altijd voor je klaar, denkt met je mee en vergemakkelijkt de keuzestress door een paar opties te geven zodat je niet zelf alles hoeft uit te zoeken. Nog belangrijker, het is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken! Via haar netwerk hebben we met veel mensen samengewerkt en bij kleine issues (vertragingen, kleine foutjes) zit ze er bovenop om het op te lossen. Ze heeft ons geholpen bij de inrichting van de hele benedenverdieping en onze slaapkamer. Dankzij haar creatieve ideeën en haar ideeën qua kleur, verlichting, indeling en accessoires voelen wij ons helemaal thuis in ons nieuwe huis. We zijn ook met Irma (gericht) wezen shoppen en hebben meubels gekocht die we zonder haar niet hadden gevonden. Kortom, we zijn superblij met hoe ons huis is geworden en kunnen Irma van harte aanbevelen.”
Marlieke en Jasper, Loenen aan de Vecht (2022)

“Irma is van onschatbare waarde geweest in de aanloop naar ons nieuwe huis. We gingen van een modern huis naar een oud klooster en wisten niet waar we moesten beginnen. Zij is vanaf het begin betrokken geweest bij de inrichting en we hebben alle meubels voor beneden met haar uitgezocht en aangeschaft. Gezien de omvang van het project kwam daar enorm veel bij kijken maar Irma hield het overzicht en stond dag en nacht klaar voor vragen of twijfels, ook toen we er eenmaal woonden. Het eindresultaat is echt schitterend, het doet recht aan het oude huis én aan onze smaak. Het contact met Irma altijd ontzettend prettig geweest, ze is een warme vrouw maar staat haar mannetje tegen leveranciers en durft haar eigen mening te geven. We hebben het ook erg gewaardeerd dat zij tijdens de verbouwing regelmatig even kwam kijken en ook bereid was mee te denken over zaken waarvoor zij niet primair was ingehuurd zoals het parket. In ons huis moet de komende jaren nog het een en ander gebeuren en ik kijk er naar uit dan weer samen met Irma aan de slag te gaan.”
Kim & Tom, Maarssen

“We contacted Irma after having contacted another stylist, what a difference! Her professionalism was shown from the very first meet up. Irma can really read your mind, understand your needs and translate your ideas in a beautiful home design. All her suggestions while deciding on the decoration of the house were a perfect; the colors, the textures, the lights, the small details…. Everything! She is super friendly and always there to clear up your doubts. In the whole process Irma was always reachable and with immediate answers to our inquiries. Irma truly reflects her warmth as a person on her styling but of course always adapting to our taste. If we ever move to another place or decide to re-style our home again, without any doubt we would contact her once more! The only thing we can say is that we finally feel at home!”
Yazmin & Koen, Amsterdam

“Dankzij Boost-restyling hebben wij invulling kunnen geven aan onze woon-wens. We zochten vooral advies in kleureenheid door het huis en interieur advies op basis van bestaande en nieuwe meubels. De woonkamerruimte in ons nieuwe huis is eigenaardig, maar kan nu dankzij het interieuradvies van Irma optimaal benut worden. Versterkt door de kleur adviezen die verder gingen dan kleur alleen, namelijk door inzet van bijzondere verven en verftechnieken (haard en muren) en tevens unieke vloerbehandelingen (van het bestaande parket). Prettig vonden wij de begeleiding, waarbij kijkend naar onze eigen smaak, stap voor stap er allerlei verrijkend ideeën passend bij de nieuw ruimtes aangerijkt werden. Resultaat is een prachtige en functionele inrichting van ons huis, passend bij het leven en levensstijl van ons gezin.”
Inge, Bilthoven

“Wij wilden onze gehele woonkamer veranderen, van vloer tot aan plafond, inclusief alle meubels.
Onze moodboards en individuele wensen heeft Irma heel goed vertaald naar een compleet advies en ontwerp voor de woonkamer. Voor de uitvoering ervan hebben wij samen met haar gericht geshopt naar meubels en bracht zij ons ook in contact met vakmensen uit haar netwerk. Tijdens het gehele proces stond Irma altijd klaar met haar professionele advies en eerlijk mening. Door haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme hadden wij een goede klik en dit heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig eindresultaat, waar wij heel erg blij mee zijn en nog jaren van gaan genieten.”

Robert & Raquel, Leidsche Rijn

“Wij hebben een zeer prettige verbouwing van ons huis gehad dankzij de vakkundige inzet van Irma. Zij heeft zeer goed ingeschat wat onze smaak is en dat vertaald in adviezen voor lampen, meubels en gordijnen. Hierdoor kon er met lekkere snelheid en efficiency worden doorgepakt. Via haar relaties en deals betaalt ze zichzelf terug. Zodra wij de bovenverdieping gaan “doen”, vragen wij Irma zeker weer om advies.”

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breukelen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.