Interieurstylist | Interieuradvies Breukelen
BOOST-Restyling – Irma Meulman

E-mail stylist

BOOST-Restyling
Tel: 06-24410955
www.boost-restyling.nl
Facebook  Pinterest
Linkedin    Twitter

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Welkom bij Interieurstylist Breukelen BOOST-Restyling

Over Irma Meulman
In 2010 startte Irma Meulman BOOST-Restyling. Het werd tijd om haar hart te gaan volgen en iets te gaan doen met haar passie voor wonen.
Om haar klanten goed te adviseren volgde Irma o.a. de opleiding Vastgoedstyling bij het LNV en Interieurprofessionals (binnenhuisarchitektuur) bij de NIA Academie. Haar klanten krijgen bij Irma een eerlijk advies en een woning met sfeer, eenheid, kleur en rust. Ze zegt zo vaak “wat heb ik toch een ontzettende leuke baan!” Je maakt mensen blij, samenwerken is daarbij de sleutel van het succes!

Irma’s interieurprojecten kenmerken zich door een rustige sfeer, een mooi kleurenpalet voor wanden en meubels, een paar eyecatchers en het gebruik van natuurlijke, stoere en mooie materialen!

Interieurstyling
Je wilt hulp bij het inrichten, stylen of de verbouwing van je huis? Irma begint met een vrijblijvende kennismaking om jou en jouw huis te leren kennen. Wat wil je veranderen, wat mis je, welke meubels wil je houden, van welke woonstijl hou je? Aangevuld met haar ideeën vertaalt zij dit in een mooi, creatief ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonstijl en smaak.

Tarieven:
● Flitsadvies van 3 uur op locatie: €255
● Compleet interieuradvies: intake, moodboard, 2D indeling, materiaal- en kleuradvies, shoppinglist met meubels/verlichting , advies voor raamdecoratie, verlichtingsadvies, eindpresentatie aan huis: €795.

Vastgoedstyling
Irma helpt ook mensen om hun woning sneller te verkopen! Met zo weinig mogelijk middelen en creatieve oplossingen probeert zij zo de juist maximale opbrengst bij de verkoop van de woning te behalen!

Tarieven:
● Mondeling advies met tip en adviezen: vanaf €150.
● Uitgebreid advies met styling, shopping: offerte op maat.

Bekijk ook Irma’s portfolio met foto’s van interieur- en verkoopstyling projecten.

Klantreacties
“We hebben dankzij Irma een prachtig ingericht huis. Zonder Irma zou het zeker niet zo mooi geworden zijn. Irma heeft goed geluisterd en een goede vertaling gemaakt van onze ideeën. Ze heeft leuke suggesties gedaan en durfde ook aan te geven als ze onze ideeën niet vond passen in het geheel. Er is zo een prachtig geheel ontstaan met goede kleurcombinaties dat helemaal aansluit op onze wensen.”

“Irma heeft ons geweldig goed en deskundig geholpen bij de styling van onze nieuwe woning. Creatief, enthousiast en betrokken met mooi eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten.”

“Wij hebben een zeer prettige verbouwing van ons huis gehad dankzij de vakkundige inzet van Irma. Zij heeft zeer goed ingeschat wat onze smaak is en dat vertaald in adviezen voor lampen, meubels en gordijnen. Hierdoor kon er met lekkere snelheid en efficiency worden doorgepakt. Via haar relaties en deals betaalt ze zichzelf terug. Zodra wij de bovenverdieping gaan “doen”, vragen wij Irma zeker weer om advies.”

“Ons huis is met hulp en advies van Irma écht ons huis geworden. Irma zegt niet wat je moet doen, maar geeft je praktisch advies over de mogelijkheden en zet je daarmee aan het denken. Zij heeft ons zelfs geholpen met het vinden van de ultieme hoekbank. En met nieuwe betaalbare raamdecoratie van topkwaliteit, een geweldig schildersbedrijf en stukadoor.
Irma is behalve heel professioneel ook een heel prettig mens. Dat helpt enorm als je je inrichting wilt aanpakken. Het gaat namelijk om jouw inrichting, en Irma laat jou zelf bepalen wat er moet gebeuren. Daarmee wordt je inrichting jouw inrichting en niet de showroom van een stylist.”

Nieuwsgierig geworden? Irma Meulman komt graag bij je langs!

Bel 06-24410955 of vul het contactformulier in en Irma neemt contact met u op voor het maken van een kennismakingsgesprek.
BOOST-Restyling is lid van BNS CRISP, de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

Je kunt BOOST-Restyling inschakelen voor interieuradvies, interieurstyling, vastgoedstyling, kleuradvies en personal shopping voor bedrijven en particulieren in de regio Utrecht en daarbuiten.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breukelen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.