Interieurstylist | Interieuradvies Breukelen
BOOST-Restyling – Irma Meulman

E-mail stylist

BOOST-Restyling
Tel: 06-24410955
www.boost-restyling.nl
Facebook  Pinterest
Linkedin    Twitter

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Interieuradvies Breukelen – Interieurstylist Irma Meulman | BOOST-Restyling

Interieurstylist Irma Meulman geeft interieuradvies in Breukelen en omgeving. Heb je net een nieuw huis gekocht, of wil je verbouwen of één of meerdere ruimtes opnieuw restylen? Dan ben je bij BOOST-Restyling op het juiste adres. Ik help je graag om de juiste keuzes te maken in dit creatieve proces. Mijn interieurprojecten kenmerken zich door een rustige sfeer, een mooi kleurenpalet, hoogwaardige materialen en een persoonlijke touch. Samenwerken is daarbij de sleutel van het succes.

Wie is het gezicht achter BOOST

Irma Meulman is de persoon achter BOOST. Na jaren als P.A. te hebben gewerkt bij een groot retail concern, ben ik in 2010 gestart met mijn eigen ontwerpbureau, BOOST-Restyling. Ik heb mij omgeschoold en ben mijn hart gaan volgen. Ik hou van een no-nonsense aanpak, denk out of the box en zie elke opdracht als een mooie creatieve uitdaging. Mijn missie is een interieur te creëren waar mijn klanten blij van worden, eerder ben ik niet tevreden!

Werkwijze

Voor een interieurplan kom ik graag bij je thuis of kunnen we onze kennismaking laten plaatsvinden op mijn kantoor in Breukelen waar we je woonwensen doorspreken.

Soorten interieuradvies

● Kleuradvies: advies voor de kleuren op de wanden
● Online advies
● Interieurontwerp; bij verhuizingen, verbouwingen, moderniseren van je woning en nieuwbouw
● Flitsadvies: een éénmalig advies met mondelinge tips en adviezen
● Stylingadvies: om je huis persoonlijk en compleet te maken
● Kinderkameradvies
● Persoonlijk shopadvies

Voor meer informatie omtrent deze adviezen klik hier.

Ondertussen heb ik al heel wat woningen ingericht en gerealiseerd. Ik beperk mij niet tot één stijl, maar maak van elk project weer iets persoonlijks en unieks. Elk ontwerp is uiteraard maatwerk: perfect afgestemd op de ruimte en haar gebruikers. Een deel van mijn projecten staan op mijn website.

Contact met Interieurstylist Breukelen

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Bel Irma op 06-24410955 of stuur een e-mail via het onderstaand contactformulier.

Je kunt interieurstylist Breukelen Irma Meulman inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, styling, kleuradvies en begeleiding bij de uitvoering zowel voor particulieren als zakelijk.

Klantreacties

“Irma is gewoon een topper! Ze staat altijd voor je klaar, denkt met je mee en vergemakkelijkt de keuzestress door een paar opties te geven zodat je niet zelf alles hoeft uit te zoeken. Nog belangrijker, het is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken! Via haar netwerk hebben we met veel mensen samengewerkt en bij kleine issues (vertragingen, kleine foutjes) zit ze er bovenop om het op te lossen. Ze heeft ons geholpen bij de inrichting van de hele benedenverdieping en onze slaapkamer. Dankzij haar creatieve ideeën en haar ideeën qua kleur, verlichting, indeling en accessoires voelen wij ons helemaal thuis in ons nieuwe huis. We zijn ook met Irma (gericht) wezen shoppen en hebben meubels gekocht die we zonder haar niet hadden gevonden. Kortom, we zijn superblij met hoe ons huis is geworden en kunnen Irma van harte aanbevelen.”
Marlieke en Jasper, Loenen aan de Vecht (2022)

“Irma is van onschatbare waarde geweest in de aanloop naar ons nieuwe huis. We gingen van een modern huis naar een oud klooster en wisten niet waar we moesten beginnen. Zij is vanaf het begin betrokken geweest bij de inrichting en we hebben alle meubels voor beneden met haar uitgezocht en aangeschaft. Gezien de omvang van het project kwam daar enorm veel bij kijken maar Irma hield het overzicht en stond dag en nacht klaar voor vragen of twijfels, ook toen we er eenmaal woonden. Het eindresultaat is echt schitterend, het doet recht aan het oude huis én aan onze smaak. Het contact met Irma altijd ontzettend prettig geweest, ze is een warme vrouw maar staat haar mannetje tegen leveranciers en durft haar eigen mening te geven. We hebben het ook erg gewaardeerd dat zij tijdens de verbouwing regelmatig even kwam kijken en ook bereid was mee te denken over zaken waarvoor zij niet primair was ingehuurd zoals het parket. In ons huis moet de komende jaren nog het een en ander gebeuren en ik kijk er naar uit dan weer samen met Irma aan de slag te gaan.”
Kim & Tom, Maarssen

“We contacted Irma after having contacted another stylist, what a difference! Her professionalism was shown from the very first meet up. Irma can really read your mind, understand your needs and translate your ideas in a beautiful home design. All her suggestions while deciding on the decoration of the house were a perfect; the colors, the textures, the lights, the small details…. Everything! She is super friendly and always there to clear up your doubts. In the whole process Irma was always reachable and with immediate answers to our inquiries. Irma truly reflects her warmth as a person on her styling but of course always adapting to our taste. If we ever move to another place or decide to re-style our home again, without any doubt we would contact her once more! The only thing we can say is that we finally feel at home!”
Yazmin & Koen, Amsterdam

“Dankzij Boost-restyling hebben wij invulling kunnen geven aan onze woon-wens. We zochten vooral advies in kleureenheid door het huis en interieur advies op basis van bestaande en nieuwe meubels. De woonkamerruimte in ons nieuwe huis is eigenaardig, maar kan nu dankzij het interieuradvies van Irma optimaal benut worden. Versterkt door de kleur adviezen die verder gingen dan kleur alleen, namelijk door inzet van bijzondere verven en verftechnieken (haard en muren) en tevens unieke vloerbehandelingen (van het bestaande parket). Prettig vonden wij de begeleiding, waarbij kijkend naar onze eigen smaak, stap voor stap er allerlei verrijkend ideeën passend bij de nieuw ruimtes aangerijkt werden. Resultaat is een prachtige en functionele inrichting van ons huis, passend bij het leven en levensstijl van ons gezin.”
Inge, Bilthoven

“Wij wilden onze gehele woonkamer veranderen, van vloer tot aan plafond, inclusief alle meubels.
Onze moodboards en individuele wensen heeft Irma heel goed vertaald naar een compleet advies en ontwerp voor de woonkamer. Voor de uitvoering ervan hebben wij samen met haar gericht geshopt naar meubels en bracht zij ons ook in contact met vakmensen uit haar netwerk. Tijdens het gehele proces stond Irma altijd klaar met haar professionele advies en eerlijk mening. Door haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme hadden wij een goede klik en dit heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig eindresultaat, waar wij heel erg blij mee zijn en nog jaren van gaan genieten.”

Robert & Raquel, Leidsche Rijn

“We hebben dankzij Irma een prachtig ingericht huis. Zonder Irma zou het zeker niet zo mooi geworden zijn. Irma heeft goed geluisterd en een goede vertaling gemaakt van onze ideeën. Ze heeft leuke suggesties gedaan en durfde ook aan te geven als ze onze ideeën niet vond passen in het geheel. Er is zo een prachtig geheel ontstaan met goede kleurcombinaties dat helemaal aansluit op onze wensen.”

“Irma heeft ons geweldig goed en deskundig geholpen bij de styling van onze nieuwe woning. Creatief, enthousiast en betrokken met mooi eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten.”

“Wij hebben een zeer prettige verbouwing van ons huis gehad dankzij de vakkundige inzet van Irma. Zij heeft zeer goed ingeschat wat onze smaak is en dat vertaald in adviezen voor lampen, meubels en gordijnen. Hierdoor kon er met lekkere snelheid en efficiency worden doorgepakt. Via haar relaties en deals betaalt ze zichzelf terug. Zodra wij de bovenverdieping gaan “doen”, vragen wij Irma zeker weer om advies.”

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breukelen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.