Interieurstylist | Interieuradvies Breukelen
BOOST-Restyling – Irma Meulman

E-mail stylist

BOOST-Restyling
Tel: 06-24410955
www.boost-restyling.nl
Facebook  Pinterest
Linkedin    Twitter

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Welkom bij Interieuradvies Breukelen BOOST-Restyling

Over Irma Meulman
In 2010 startte Irma Meulman BOOST-Restyling. Het werd tijd om haar hart te gaan volgen en iets te gaan doen met haar passie voor wonen.
Om haar klanten goed te adviseren volgde Irma o.a. de opleiding Vastgoedstyling bij het LNV en Interieurprofessionals (binnenhuisarchitektuur) bij de NIA Academie. Haar klanten krijgen bij Irma een eerlijk advies en een woning met sfeer, eenheid, kleur en rust. Ze zegt zo vaak “wat heb ik toch een ontzettende leuke baan!” Je maakt mensen blij, samenwerken is daarbij de sleutel van het succes!

Irma’s interieurprojecten kenmerken zich door een rustige sfeer, een mooi kleurenpalet voor wanden en meubels, een paar eyecatchers en het gebruik van natuurlijke, stoere en mooie materialen!

Interieurstyling
Je wilt hulp bij het inrichten, stylen of de verbouwing van je huis? Irma begint met een vrijblijvende kennismaking om jou en jouw huis te leren kennen. Wat wil je veranderen, wat mis je, welke meubels wil je houden, van welke woonstijl hou je? Aangevuld met haar ideeën vertaalt zij dit in een mooi, creatief ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonstijl en smaak.

Tarieven:
● Flitsadvies: kan uw interieur wel een frisse wind gebruiken? Dan is dit advies iets voor u! Dit is mondeling advies waarin wij u tips en ideeën geven voor uw interieur: €325
● Compleet interieuradvies: moodboard, 2D indelingsplattegrond, verlichtingsvoorstel, shoppinglist voor de nieuwe meubels/armaturen, een kleur-, en materiaalplan voor de wanden, meubels, vloer en raamdecoratie: €965.

Vastgoedstyling
Irma helpt ook mensen om hun woning sneller te verkopen! Met zo weinig mogelijk middelen en creatieve oplossingen probeert zij zo de juist maximale opbrengst bij de verkoop van de woning te behalen!

Tarieven:
● Mondeling advies met tip en adviezen: vanaf €195.
● Uitgebreid advies met styling, shopping: offerte op maat.

Bekijk ook Irma’s portfolio met foto’s van interieurprojecten.

Klantreacties
“Irma is van onschatbare waarde geweest in de aanloop naar ons nieuwe huis. We gingen van een modern huis naar een oud klooster en wisten niet waar we moesten beginnen. Zij is vanaf het begin betrokken geweest bij de inrichting en we hebben alle meubels voor beneden met haar uitgezocht en aangeschaft. Gezien de omvang van het project kwam daar enorm veel bij kijken maar Irma hield het overzicht en stond dag en nacht klaar voor vragen of twijfels, ook toen we er eenmaal woonden. Het eindresultaat is echt schitterend, het doet recht aan het oude huis én aan onze smaak. Het contact met Irma altijd ontzettend prettig geweest, ze is een warme vrouw maar staat haar mannetje tegen leveranciers en durft haar eigen mening te geven. We hebben het ook erg gewaardeerd dat zij tijdens de verbouwing regelmatig even kwam kijken en ook bereid was mee te denken over zaken waarvoor zij niet primair was ingehuurd zoals het parket. In ons huis moet de komende jaren nog het een en ander gebeuren en ik kijk er naar uit dan weer samen met Irma aan de slag te gaan.”
Kim & Tom, Maarssen

“Dankzij Boost-restyling hebben wij invulling kunnen geven aan onze woon-wens. We zochten vooral advies in kleureenheid door het huis en interieur advies op basis van bestaande en nieuwe meubels. De woonkamerruimte in ons nieuwe huis is eigenaardig, maar kan nu dankzij het interieuradvies van Irma optimaal benut worden. Versterkt door de kleur adviezen die verder gingen dan kleur alleen, namelijk door inzet van bijzondere verven en verftechnieken (haard en muren) en tevens unieke vloerbehandelingen (van het bestaande parket). Prettig vonden wij de begeleiding, waarbij kijkend naar onze eigen smaak, stap voor stap er allerlei verrijkend ideeën passend bij de nieuw ruimtes aangerijkt werden. Resultaat is een prachtige en functionele inrichting van ons huis, passend bij het leven en levensstijl van ons gezin.”
Inge, Bilthoven

“Wij wilden onze gehele woonkamer veranderen, van vloer tot aan plafond, inclusief alle meubels.
Onze moodboards en individuele wensen heeft Irma heel goed vertaald naar een compleet advies en ontwerp voor de woonkamer. Voor de uitvoering ervan hebben wij samen met haar gericht geshopt naar meubels en bracht zij ons ook in contact met vakmensen uit haar netwerk. Tijdens het gehele proces stond Irma altijd klaar met haar professionele advies en eerlijk mening. Door haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme hadden wij een goede klik en dit heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig eindresultaat, waar wij heel erg blij mee zijn en nog jaren van gaan genieten.”

Robert & Raquel, Leidsche Rijn

“We hebben dankzij Irma een prachtig ingericht huis. Zonder Irma zou het zeker niet zo mooi geworden zijn. Irma heeft goed geluisterd en een goede vertaling gemaakt van onze ideeën. Ze heeft leuke suggesties gedaan en durfde ook aan te geven als ze onze ideeën niet vond passen in het geheel. Er is zo een prachtig geheel ontstaan met goede kleurcombinaties dat helemaal aansluit op onze wensen.”

“Irma heeft ons geweldig goed en deskundig geholpen bij de styling van onze nieuwe woning. Creatief, enthousiast en betrokken met mooi eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten.”

“Wij hebben een zeer prettige verbouwing van ons huis gehad dankzij de vakkundige inzet van Irma. Zij heeft zeer goed ingeschat wat onze smaak is en dat vertaald in adviezen voor lampen, meubels en gordijnen. Hierdoor kon er met lekkere snelheid en efficiency worden doorgepakt. Via haar relaties en deals betaalt ze zichzelf terug. Zodra wij de bovenverdieping gaan “doen”, vragen wij Irma zeker weer om advies.”

“Ons huis is met hulp en advies van Irma écht ons huis geworden. Irma zegt niet wat je moet doen, maar geeft je praktisch advies over de mogelijkheden en zet je daarmee aan het denken. Zij heeft ons zelfs geholpen met het vinden van de ultieme hoekbank. En met nieuwe betaalbare raamdecoratie van topkwaliteit, een geweldig schildersbedrijf en stukadoor.
Irma is behalve heel professioneel ook een heel prettig mens. Dat helpt enorm als je je inrichting wilt aanpakken. Het gaat namelijk om jouw inrichting, en Irma laat jou zelf bepalen wat er moet gebeuren. Daarmee wordt je inrichting jouw inrichting en niet de showroom van een stylist.”

Nieuwsgierig geworden? Irma Meulman komt graag bij je langs!

Bel 06-24410955 of vul het contactformulier in en Irma neemt contact met u op voor het maken van een kennismakingsgesprek.
BOOST-Restyling is lid van BNS CRISP, de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

Je kunt Interieurstylist Breukelen Irma Meulman van BOOST-Restyling inschakelen voor interieuradvies, interieurstyling, vastgoedstyling, kleuradvies en personal shopping voor bedrijven en particulieren in de regio Utrecht en daarbuiten.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breukelen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.