Interieurstylist | Interieuradvies Purmerend
Aangenaam Interieuradvies – Martina Fens

E-mail stylist

Aangenaam Interieuradvies
Martina Fens
Tel: 06 44 888 432
www.aangenaam-interieuradvies.nl

Maak een afspraak met Martina Fens voor een gratis kennismaking

Welkom bij Interieuradvies Purmerend | Aangenaam Interieuradvies

voor een verrassend aangenaam interieur dat bij u past

Martina Fens is het gezicht achter Aangenaam Interieuradvies. Haar werkwijze is aangenaam en persoonlijk, haar aanpak is duidelijk en transparant. Haar stijl is modern, creatief en aangenaam verrassend. Maar uw stijl is nog veel belangrijker: bij Aangenaam Interieuradvies staat U centraal of u nu kiest voor een mondeling advies of een volledig interieurontwerp. Martina neemt uw woonruimte onder de loep en lost uw interieurvraag op met een creatief, verrassend en aangenaam advies afgestemd op uw wensen en budget. Martina’s adviezen variëren van totale projectbegeleiding, een volledig ontwerpplan of een onderdeel hiervan zoals een kleuradvies, verlichtingsplan of een stylingadvies.

Kort mondeling advies

Martina komt ook voor een kort mondeling advies graag bij u langs. U loopt samen door de ruimte en Martina geeft u advies over kleur, verlichting en indeling voor het creëren van een aangename sfeer. Een kort gesprek voor een groots effect!

Zakelijk

Martina Fens ontwerpt voor kantoren, hotels, restaurants, winkels en andere branches. Haar uitgangspunt: een uitstraling die aansluit op uw huisstijl en doelgroep. Van ontwerp tot volledige projectbegeleiding: u zult aangenaam verrast zijn!

Werkwijze interieurplan

Aangenaam kennis te maken: het begint met een vrijblijvend gesprek waarin u Martina leert kennen en vice versa. In dit gesprek komt naar voren wat uw wensen zijn, wat de (on)mogelijkheden van de ruimte zijn en wat uw budget is.
Een helder plan: na het gesprek maakt Martina een heldere offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Aan de slag: vervolgens wordt er een schetsontwerp gemaakt en een indelingsplan die met u worden besproken. Na uw akkoord tekent Martina het definitieve plan en gaat zij op zoek naar de juiste sfeer: passend meubilair, verlichting en decoratie worden samengesteld evenals vloer-, wand- en raambekleding.

Begeleiding

Martina kan indien u dit wenst ook de begeleiding en uitvoering verzorgen zodat u er geen omkijken naar heeft. Aangenaam uitgevoerd!

Maak een afspraak

Stuur Martina Fens een e-mail of bel haar op telefoonnummer 06 44 888 432 voor een kennismaking.

U kunt interieurstylist Purmerend Martina Fens van Aangenaam Interieuradvies boeken voor interieurontwerp, styling en projectbegeleiding voor particulieren en bedrijven.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in de regio. Voor een gratis kennismaking mail of bel interieurstylist Purmerend. AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.