Interieurstylist | Interieurontwerp in Capelle a/d IJssel
ModernCasa

E-mail stylist

ModernCasa
Claudia Carrillo Alva
Tel: 06 45 92 91 61
www.moderncasa.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies Capelle aan den IJssel | ModernCasa

“Afwachten tot je een verandering durft te maken of wachten tot je genoeg geld hebt om te restylen, leidt enkel tot uitstel. Alles nieuw kopen is ook niet de oplossing. Het zijn juist de oude, nieuwe, gebruikte, verzamelde, kapotte maar zo geliefde spullen die van jouw huis een thuis maken.”

Over Claudia Carrillo Alva

Haar naam verraadt al dat ze niet van Nederlandse komaf is. Dat klopt! Deze Spaans en Engels sprekende interieurstylist is vanwege de liefde in Nederland neergestreken. Met haar interieurburo ModernCasa voorziet zij de mensen van interieuradvies en verkoopstyling. Voor particulieren en bedrijven. Voor ieder budget.

Ze is een design lover en deelt graag met jou wat haar het meest fascineert: de wondere wereld van styling & organizing! Ze heeft in ruim 10 jaar tijd diverse woningen mogen stylen.

Ze houdt ervan om ruimtes te vernieuwen, spullen te verplaatsen, dingen te veranderen, te mixen met goedkoop en duur, oud en modern en om unieke sferen te creëren. Eigenlijk alles om een persoonlijke en gelukkige omgeving te creëren.

“I hope we can have the chance to meet each other and together make that cozy and warm change in your home! Ready?!” Lets start the change!

Kleuradvies

Kleuradvies voor één of meerdere ruimten in je huis. Claudia geeft kleuradvies over verf, behang, gordijnen en mogelijke accessoires. Kosten: €50 per ruimte.

Home Organizer

Ben je toe aan een geordend huis zonder overtollige spullen die je nauwelijks gebruikt? Ook bij jou kan er orde en rust in huis ontstaan. Claudia’s insteek is om je te leren wegdoen wat je niet langer nodig hebt i.p.v. je salaris opmaken aan opbergdozen. Kosten: €45 per uur.

Compact Interieuradvies

Het meest gekozen advies is een compact advies voor 1 ruimte in je huis. Claudia geeft interieuradvies m.b.t. de kleuren en meubelindeling voor de juiste sfeer. Kosten: €150 per ruimte.

Uitgebreid Interieuradvies

Bij dit uitgebreide interieuradvies krijg je naast kleuradvies, styling advies en een lichtplan ook lijst met shoppingadvies met aanbevolen meubels, accessoires en winkeladressen. Kosten: €450 per ruimte.

Shopping together

Voor haar klanten biedt Claudia de service om samen te shoppen (of alleen als jij er zelf geen tijd voor hebt). Kosten: €45 per uur.

Verkoopstyling

Hoe werkt het?
● We plannen een afspraak (meestal 1 à 2 uur) in jouw huis en we bekijken alle ruimten heen.
● We worden het eens over het actieplan en plannen de dag(en) in die er voor nodig zijn.
● Tijd om alles weg te halen waardoor het huis te vol lijkt.
● We herstellen alle punten waar de potentiële koper op zal letten.
● Nu is het verven aan de beurt. Dit geeft een schoon en fris resultaat dat zeker zal bijdragen aan de beslissing van de koper om voor jouw huis te gaan.
● We stylen jouw huis modern en neutraal af zodat jouw huis een breed publiek zal aanspreken.
Kosten: €45 per uur.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Woon je meer dan 15 km van Rotterdam af, dan berekent Claudia €0,19 per km.

Voor interieuradvies Capelle aan den IJssel bel je Claudia Carrillo Alva op 06 45 92 91 61 of vul het onderstaande contactformulier in.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alphen a/d Rijn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.