Interieurstylist | Interieuradvies Hilversum
Dees Styling – Desiree Aalders

E-mail stylist

Dees Styling
Desiree Aalders
Tel: 06-14134223

www.deesinterieurstyling.nl

Mail of bel Desiree Aalders om een afspraak te maken

Dees Styling voor interieuradvies in Hilversum

Desiree Aalders, oftewel Dees is nu zo’n 15 jaar styliste en heeft haar opleiding gevolgd aan de styling academie Artemis in Amsterdam. Ze is afgestudeerd op Interieur fotostyling, is begonnen met het inrichten van kinderkamers, het ontwerpen van meubels en het maken van muurschilderingen, maar in de loop van de jaren is zij op vele styling gebieden werkzaam geweest. Ze richt huizen, scholen, kinderdagverblijven en hotels in en ze geeft styling- en kleuradviezen.

Interieur Kleuradvies

Een kleuradvies voor een interieur geven is zo eenvoudig nog niet. Kleur is iets zeer persoonlijks. Goed luisteren naar je klant en kijken wat de ruimte nodig heeft is daarom erg belangrijk. Hoe jij je ruimte inricht zegt veel over jou, over je karakter, persoonlijkheid en levensstijl. Ben je op zoek naar rust of wil je liever geinspireerd en uitgedaagd worden? Hoe creëer je de ruimte waar jij je prettig in voelt? Wat voor uitstraling moet de kamer krijgen, wat past bij het huis en hoe is bv. de lichtval? Dees helpt je graag met het zoeken naar de kleuren die passen. Zij helpt je graag met combineren met je bestaande en/of vaststaande elementen. Stuur Dees een e-mail of bel haar op om aan de slag te gaan en een mooi plan te maken.

Verkoopstyling

Styling is sfeer maken, persoonlijker maken. Een huis tot jouw thuis maken. Een huis zo inrichten dat het je past. Verloopstyling is bijna het tegenovergestelde. Om een huis toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijke groep, haal je juist zo veel mogelijk persoonlijkheid uit het huis. Wil je je huis zo snel mogelijk tegen een zo goed mogelijke prijs verkopen, dan zou goed advies je goed op weg kunnen helpen. Daarnaast volop dozen om je spullen op te bergen, wat blikken verf en een paar vrije dagen, om je huis verkoopklaar te maken. Niet altijd even leuk, maar vaak wel meer dan de moeite waard.

Werkwijze

Dees begint altijd met een oriënterend gesprek bij jou thuis. In ongeveer een uur bespreekt Dees samen met jou jouw wensen en bekijkt de ruimte goed, maakt wat foto’s en neemt de maten op. Voor dit gesprek brengt Desiree €75 in rekening. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totaal als je na het gesprek besluit Desiree de opdracht te geven. Heb je net een nieuw huis gekocht en wil je aankoop stylingadvies, wil je iets veranderen in 1 bepaalde ruimte? Dees’ werkzaamheden zijn zeer divers, maar jouw wensen en ideeën vast ook. Daarom maakt ze na dit gesprek het liefst een offerte op maat voor je. Om je echter een indicatie te geven van de mogelijkheden en tarieven, kun je meer info vinden over haar werkwijze op haar eigen website.

Je kunt interieurstylist Hilversum Desiree Aalders boeken voor interieuradvies, interieurstyling, verkoopstyling, kleuradvies en styling kinderopvang.

Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Hilversum. AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Hilversum op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.