Interieurstylist | Interieuradvies Hilversum
Dees Styling – Desiree Aalders

E-mail stylist

Dees Styling
Desiree Aalders
Tel: 06-14134223

www.deesstyling.com

Mail of bel Desiree Aalders om een afspraak te maken

Interieuradvies Hilversum | Dees Styling

“Ik hoor wat mijn opdrachtgever zegt, zie wat de ruimte nodig heeft en weet waar ik iets kan betekenen.” Ik ben al bijna 20 jaar gediplomeerd interieurstyliste en werk vanuit omgeving het Gooi en Amsterdam. Ik style en maak interieurontwerpen voor zeer uitlopende projecten, voor particulieren en voor de zakelijke markt, zo heb ik ook hotels en kinderdagverblijven ingericht.

Ik houd van eenheid en rust in een ruimte, maar ook van de spanning die tegenstellingen oproept. Ik werk graag met hoogwaardige materialen, verlies het grotere geheel niet uit het oog en voeg altijd een persoonlijke touch toe.

Wat kan Dees Styling voor jou betekenen?

✔ Heb je een nieuwbouwwoning gekocht en word je overdonderd door alle mogelijkheden en heb je iemand nodig die je helpt met al die keuzes die gemaakt moeten worden?
✔ Ben je toe aan herinrichting van je huidige interieur of heb je vragen over verandering van indeling?
✔ Wil je een andere kleur op de wanden?
✔ Vind je je kantoorruimte te saai en wil je je er meer thuis voelen?

Werkwijze

Alles begint met een goed kennismakingsgesprek, bij voorkeur bij jou thuis. Tijdens dit gesprek kijken we of we een klik hebben en worden jouw woonwensen besproken. Aan de hand van dit gesprek ontvang je een offerte met een plan van aanpak. Voor een indicatie van de tarieven kun je kijken op www.deesstyling.com

Een compleet interieurontwerp / advies bevat:

● Een moodboard
● Een plattegrond met indeling
● Een 3D tekening
● Een shoppinglist
● Diverse stalen voor materialen en kleuren

Uitvoering: Ik kan je ondersteunen met de uitvoering van het ontwerp. Ik ontzorg je door contact te onderhouden met leveranciers en ik kan je ook helpen met het inkopen van meubels, vloeren, wandafwerking e.d. (tegen aantrekkelijke kortingen) Ik begeleid (als je dat wilt) het hele traject, zodat jij ervan verzekerd bent dat het interieurontwerp ook volgens plan wordt uitgevoerd.

Je kunt interieurstylist Hilversum Desiree Aalders boeken voor interieuradvies, interieurstyling, verkoopstyling, kleuradvies en styling kinderopvang.

Contact

Bel 06-14134223 of vul het contactformulier in en Dees interieurstylist Hilversum neemt contact met je op om een afspraak te maken.

AlleStylisten.nl.: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Hilversum op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.