Interieurstylist | Interieuradvies Maastricht
Ivanhoe Interieur Design – Yvonne Gerards

E-mail stylist

Ivanhoe Interieur Design
Yvonne Gerards
Tel: 06 227 179 15
www.ivanhoe-interieurdesign.nl

bel of mail voor een kennismaking

Interieuradvies in Maastricht | Interieurstylist Yvonne Gerards

Voor interieuradvies in Maastricht ben je bij Yvonne Gerards van Ivanhoe Interieur Design op de juiste plek. Zij verzorgt interieur design, interieur make-overs, kleur- & lichtadvies in de regio Maastricht en Zuid-Limburg. Yvonne richtte Ivanhoe Interieur Design in 2009 op nadat zij haar diploma binnenhuisarchitectuur (IVB) had behaald.

Expert op gebied van interieur design

Ivanhoe Interieur Design is expert op het gebied van interieur design, interieur make over en kleur- en lichtadvies.

Je bent toe aan een nieuw interieur?
Je hebt een nieuw huis gekocht maar geen idee hoe je het met je bestaande meubels in kunt richten?
Een prettige vaste thuiswerkplek nodig?

Yvonne maakt een plan op maat voor je, adviseert je over kleuren, materialen en meubels en regelt desgewenst de totale uitvoering.

Kies bijvoorbeeld voor een compleet interieurontwerp, een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (gedeeltelijke) herinrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van je interieur.

Ivanhoe komt met verrassende en functionele ideeën en oplossingen. Een afspraak om de mogelijkheden te bespreken is zo gemaakt.

Een goede basis voor je interieur

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieurplan. Met een paar toevoegingen of juist door het weghalen van een aantal meubels of accessoires kun je een inrichting met een goede basis creëren.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De kunst van het weglaten en nét die aanvullingen vinden die het verschil maken, is zo eenvoudig nog niet.

Bij het maken van interieurplannen, het kopen van meubels, kleur en stijl kiezen we vaak voor veilig.

Laat vastgeroeste interieur-ideeën los

Durf vastgeroeste interieur-ideeën eens los te laten en laat Ivanhoe Interieur Design meedenken over de frisse wind die je huis nodig heeft. Yvonne bekijkt je woning vanuit een andere invalshoek en met kennis van interieur en alle daarmee samenhangende zaken. Samen komen we tot een mix die klopt.

Jouw huis: een plek die met je meegroeit

Ons huis is bij uitstek de plek van onszelf, een plaats waar onze eigen smaak tot uiting kan komen. Een plek die we niet om de paar jaar zouden moeten vernieuwen, omdat we erop uitgekeken zijn. Die met ons meegroeit, zich aanpast en varieert, maar die altijd écht van ons is.

Kleur- en lichtadvies

Kleur en licht bepalen voor een groot deel de sfeer in jouw woning. Door slim gebruik te maken van kleur en licht kun je veel effect bereiken zonder verbouwingen of andere kostbare ingrepen.
Verlichting is een onmisbaar onderdeel van je inrichting, maar ook een lastig onderdeel. Ivanhoe Interieur Design adviseert over licht en verlichting, kleur en kleurgebruik. Afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, leefwijze en smaak, en passend bij jouw huis en interieur.

Interieur Make Over

Ben je ook zo toe aan een frisse wind door je woning? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Een actuele uitstraling, een andere sfeer en stijl. Zonder direct nieuwe meubels aan te schaffen, of handenvol geld uit te geven aan accessoires. Yvonne Gerards kan je helpen jouw interieur een compleet andere uitstraling te geven. Je zult verrast zijn hoeveel je kunt bereiken met weinig middelen en een paar slimme ingrepen!

Contact met Interieurstylist Maastricht

Benieuwd naar wat Yvonne Gerards voor jou kan betekenen? Zet de eerste stap en bel haar op 06 227 179 15 of vul het e-mailformulier onderaan deze pagina in. Je kunt Yvonne Gerards inhuren voor interieur design, kleuradvies, lichtadvies, interieur make over en verkoopstyling in de regio Limburg. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Maastricht.

Reacties van klanten

“We hebben aan Yvonne advies gevraagd voor de woonkamer/keuken en slaapkamer in verband met verschillen in smaak en omdat het ons niet goed lukte de ruimtes in te delen. Direct aan de slag gegaan met de uitvoering natuurlijk… en super blij met het resultaat. Warme en gezellige ruimtes met een fijne flow, precies waar we om hebben gevraagd. We zouden het iedereen aanraden!” Kenneth & Natascha

“Wat vonden wij het moeilijk om te kiezen hoe we onze benedenverdieping gingen vorm geven. Welke muur wilden we doorbreken, waar moesten deuren komen of juist niet, hoe deelden we de keuken in? Yvonne heeft goed naar ons geluisterd en haar ideeën op papier gezet. Voor ons was dit het zetje dat we nodig hadden om met de verbouwing te durven beginnen. We hadden er door haar adviezen echt vertrouwen in dat het zou kloppen. Ook de kleuradviezen zijn geweldig, ze maken het echt af. Ook hier wisten we wel wat we ongeveer wilden, maar Yvonne heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken. Het is nog iedere ochtend alsof we in een luxe vakantiehuis wonen, we genieten elke dag! Roel en Evelien

“Al een hele tijd miste ik iets in woon- en eetkamer waardoor ik niet meer het echte ’thuisgevoel’ had maar ik wist niet waar en met wat ik moest beginnen. Vele bezoeken aan woonwinkels en het lezen van nog meer woonbladen maakte de onzekerheid alleen maar groter. Uiteindelijk toch besloten om advies te vragen bij een professional en wat ben ik daar nu blij mee! Yvonne reageert snel, luistert goed naar wat je wensen zijn, kijkt en vraagt naar wat je stijl is en houdt met haar advies rekening met de lichtinval, de opstelling van de meubels en het kleurgebruik. Yvonne geeft op een hele prettige manier deskundig advies over nieuw aan te schaffen meubels, accessoires en zelfs planten! Heel erg fijn is dat ze, nadat ze advies gegeven heeft, in een later stadium ook nog meedenkt als je twijfelt over iets, dat geeft echt een fijn gevoel! Zo heb ik inmiddels haar adviezen opgevolgd en ik voel me weer helemaal happy in mijn huis! Dit had ik echt niet zelf gekund, zeker een aanrader. Yvonne, heel hartelijk bedankt!” Roos

“Na de verhuizing naar een groter huis zaten we na tweeënhalf jaar nog steeds met dezelfde meubels en de wens om meer eenheid en sfeer in huis te brengen. Om te voorkomen dat we na 3 maanden opnieuw de muren zouden gaan verven, omdat de kleur wéér net niet was wat we voor ogen hadden, besloten we om Ivanhoe in te schakelen. We gaven aan waar we verandering in zochten en welk budget er was. We hebben ervoor gekozen om alles zelf uit te voeren. Yvonne kwam bij ons thuis en maakte een plan voor woonkamer, gang en één slaapkamer. Yvonne kan helpen op veel manieren en niveaus en luisterde naar wat wij aangaven. Geen eenheidsworst, maar een heel persoonlijk advies op maat. Haar plan voor ons hield in dat we alles op ons eigen tempo konden uitvoeren. We hebben niet alle suggesties overgenomen, omdat we eigenwijs zijn. Maar vooral het idee om al onze zwart-wit schilderijen te groeperen op twee muren, is nog iedere dag een genot om naar te kijken. Voor ons het bewijs dat Yvonne weet wat ze doet, kijk op de zaak heeft en niet alleen oog heeft voor detail, maar ook voor het grotere geheel. Yvonne zag waar wij blind voor waren geworden. De woonkamer is nu net iets anders dan anders en dus helemaal wat bij ons past en de gang is bijna getransformeerd tot een echte hal. Binnenkort beginnen we aan onze slaapkamer. We kozen Yvonne omdat ze eerlijk, eigenwijs en met humor adviseert. En het resultaat is fantastisch!” Esther en Menze

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Maastricht op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.