Interieurstylist | Interieuradvies Maastricht
Ivanhoe Interieur Design – Yvonne Gerards

E-mail stylist

Ivanhoe Interieur Design
Yvonne Gerards
Telefoon: 06 227 179 15
www.ivanhoe-interieurdesign.nl
Bel of mail voor info of tarieven

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies Maastricht | Interieurstylist Yvonne Gerards

Zet uw eigen sfeer neer met Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. Zij verzorgt interieur design, interieur make over, kleuradvies, lichtadvies en verkoopstyling in de regio Maastricht en Zuid-Limburg. Yvonne Gerards richtte Ivanhoe Interieur Design in 2009 op nadat zij haar diploma’s binnenhuisarchitectuur (IVB) en verkoopstyling (House of KIKI) had behaald.

Interieur Design

Met simpele toevoegingen aan uw interieur of juist door het weghalen van een paar meubels of accessoires kunt u eenvoudig een tijdloos huis met een goede basis creëren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De kunst van het weglaten, en van nét die aanvullingen die het verschil maken, is zo eenvoudig nog niet. Ivanhoe Interieur Design weet de juiste touch in uw interieur aan te brengen.

Uw huis: een plek die met u meegroeit

Ons huis is bij uitstek de plek van onszelf, een plaats waar onze eigen smaak tot uiting kan komen. Een plek die we niet om de paar jaar zouden moeten vernieuwen, omdat we erop uitgekeken zijn. Die met ons meegroeit, zich aanpast en varieert, maar die altijd écht van ons is.

Durf vastgeroeste ideeën los te laten

Durf vastgeroeste ideeën eens los te laten, en laat Ivanhoe Interieur Design meedenken voor een frisse wind door uw interieur. Samen komen we tot een totale mix die klopt en maken we van van uw huis helemaal uw thuis.

Wilt u iets veranderen aan uw interieur, heeft u kleur- lichtadvies nodig of wilt u uw woning optimaal presenteren voor de verkoop, neemt u dan vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design.

Kleur- en lichtadvies

Kleur en licht bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning. Door slim gebruik te maken van kleur en licht kunt u veel effect bereiken zonder verbouwingen of andere kostbare ingrepen.
Verlichting is een onmisbaar onderdeel van uw inrichting, maar ook een lastig onderdeel. Ivanhoe Interieur Design adviseert over licht en verlichting, kleur en kleurgebruik. Afgestemd op uw persoonlijke behoeften, leefwijze en smaak, en passend bij uw huis en interieur.

Interieur Make Over

Bent u ook zo toe aan een frisse wind door uw woning? Maar heeft u geen idee waar te beginnen? Een actuele uitstraling, een andere sfeer en stijl. Zonder direct nieuwe meubels aan te schaffen, of handenvol geld uit te geven aan accessoires. Yvonne Gerards kan u helpen uw interieur een compleet andere uitstraling te geven. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en een paar slimme ingrepen!

Verkoopstyling

U heeft besloten om uw huis te verkopen. Voor een potentiële koper is de eerste indruk van uw huis bepalend. Het helpt als u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Laat de mogelijkheden van uw huis zien en toon de ruimtes weer ruimtelijk.

Na een analyse van uw woning en inrichting bekijkt Yvonne waar winst te halen is en gaat zij met frisse ideeën aan de slag om uw woning optimaal te presenteren voor de verkoop. De foto’s die na de restyling voor uw woningpresentatie gemaakt worden, zoals voor funda, gaan potentiële kopers over de drempel trekken, over uw drempel.

Verhuur meubels en accessoires

Om leegstaande woningen en modelwoningen beter te presenteren verhuurt Yvonne ook meubelen en woonaccessoires. Daarnaast bestaat de mogelijkheid met behulp van CUBIQZ (kartonnen modules) de potentiële koper of huurder op ideeën te brengen.

Reacties van klanten

“We hebben aan Yvonne advies gevraagd voor de woonkamer/keuken en slaapkamer in verband met verschillen in smaak en omdat het ons niet goed lukte de ruimtes in te delen. Direct aan de slag gegaan met de uitvoering natuurlijk… en super blij met het resultaat. Warme en gezellige ruimtes met een fijne flow, precies waar we om hebben gevraagd. We zouden het iedereen aanraden!” Kenneth & Natascha

“Wat vonden wij het moeilijk om te kiezen hoe we onze benedenverdieping gingen vorm geven. Welke muur wilden we doorbreken, waar moesten deuren komen of juist niet, hoe deelden we de keuken in? Yvonne heeft goed naar ons geluisterd en haar ideeën op papier gezet. Voor ons was dit het zetje dat we nodig hadden om met de verbouwing te durven beginnen. We hadden er door haar adviezen echt vertrouwen in dat het zou kloppen. Ook de kleuradviezen zijn geweldig, ze maken het echt af. Ook hier wisten we wel wat we ongeveer wilden, maar Yvonne heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken. Het is nog iedere ochtend alsof we in een luxe vakantiehuis wonen, we genieten elke dag! Roel en Evelien

“Al een hele tijd miste ik iets in woon- en eetkamer waardoor ik niet meer het echte ‘thuisgevoel’ had maar ik wist niet waar en met wat ik moest beginnen. Vele bezoeken aan woonwinkels en het lezen van nog meer woonbladen maakte de onzekerheid alleen maar groter. Uiteindelijk toch besloten om advies te vragen bij een professional en wat ben ik daar nu blij mee! Yvonne reageert snel, luistert goed naar wat je wensen zijn, kijkt en vraagt naar wat je stijl is en houdt met haar advies rekening met de lichtinval, de opstelling van de meubels en het kleurgebruik. Yvonne geeft op een hele prettige manier deskundig advies over nieuw aan te schaffen meubels, accessoires en zelfs planten! Heel erg fijn is dat ze, nadat ze advies gegeven heeft, in een later stadium ook nog meedenkt als je twijfelt over iets, dat geeft echt een fijn gevoel! Zo heb ik inmiddels haar adviezen opgevolgd en ik voel me weer helemaal happy in mijn huis! Dit had ik echt niet zelf gekund, zeker een aanrader. Yvonne, heel hartelijk bedankt!” Roos

“Na de verhuizing naar een groter huis zaten we na tweeënhalf jaar nog steeds met dezelfde meubels en de wens om meer eenheid en sfeer in huis te brengen. Om te voorkomen dat we na 3 maanden opnieuw de muren zouden gaan verven, omdat de kleur wéér net niet was wat we voor ogen hadden, besloten we om Ivanhoe in te schakelen. We gaven aan waar we verandering in zochten en welk budget er was. We hebben ervoor gekozen om alles zelf uit te voeren. Yvonne kwam bij ons thuis en maakte een plan voor woonkamer, gang en één slaapkamer. Yvonne kan helpen op veel manieren en niveaus en luisterde naar wat wij aangaven. Geen eenheidsworst, maar een heel persoonlijk advies op maat. Haar plan voor ons hield in dat we alles op ons eigen tempo konden uitvoeren. We hebben niet alle suggesties overgenomen, omdat we eigenwijs zijn. Maar vooral het idee om al onze zwart-wit schilderijen te groeperen op twee muren, is nog iedere dag een genot om naar te kijken. Voor ons het bewijs dat Yvonne weet wat ze doet, kijk op de zaak heeft en niet alleen oog heeft voor detail, maar ook voor het grotere geheel. Yvonne zag waar wij blind voor waren geworden. De woonkamer is nu net iets anders dan anders en dus helemaal wat bij ons past en de gang is bijna getransformeerd tot een echte hal. Binnenkort beginnen we aan onze slaapkamer. We kozen Yvonne omdat ze eerlijk, eigenwijs en met humor adviseert. En het resultaat is fantastisch!” Esther en Menze

U kunt interieurstylist Maastricht Yvonne Gerards inhuren voor interieur design, kleuradvies, lichtadvies, interieur make over en verkoopstyling in de regio Limburg.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist MAASTRICHT. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Maastricht op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.