Interieurstylist | Interieuradvies Ommen
C-Studio – Corine Stelpstra

E-mail stylist

C-Studio
Corine Stelpstra
Tel: 06 50 89 41 86

www.c-studio.nl

Bel of mail Corine Stelpstra voor een kennismakingsgesprek

Interieuradvies Ommen voor advies, realisatie en interieurstyling

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling in je huis of weet je niet goed hoe je een ruimte in moet richten of in moet delen? Vind je het lastig om een kleur of stijl te bepalen of door te voeren in je huis? C-Studio wil je hier graag bij helpen!

Zomerplan 2020 = Interieurplan

Voor bijna iedereen ziet de zomer(vakantie) er anders uit dan ooit… Misschien wel hét moment om je thuis te vernieuwen en heerlijk te (gaan) genieten van je eigen plekje. Maak nu een afspraak voor een gratis interieurintake bij je thuis.

Om je wat extra sfeer te geven in je inrchting krijg je bij een Medium Interieurplan een gratis Philips Hue Filament Flame en bij een Large Interieurplan een gratis Philips Hue Filament Globe!

Het vintage ontwerp met de ‘ouderwetse’ spiraalvormige gloeidraad van deze lampen met E27-fitting zorgt voor een gezellige, warmwitte gloed. Met de Philips Hue Bluetooth app op je smartphone of tablet kun je de slimme lamp eenvoudig via Bluetooth in- en uitschakelen of dimmen.

Neem snel contact op en bel Corine op 06 50 89 41 86 of vul onderaan het contactformulier in.

Over C-Studio

Na 10 jaar haar eigen salon te hebben gehad, waar zij veel van haar creativiteit in kwijt kon, heeft Corine Stelpstra C-Studio opgericht en definitief voor het vak interieurdesign gekozen. Een logische stap, want altijd was Corine al bezig met de juiste sfeer te creëren en kleuren en stijlen in harmonie te brengen. Creatief bezig zijn, creëren en ontwerpen is haar op het lijf geschreven. Voor Corine is het een uitdaging om het unieke van jou of jouw gezin te benadrukken in jouw / jullie huis. Jouw voorkeur qua sfeer, kleur en ‘thuisgevoel’ staat voorop. Corine is altijd op de hoogte van de laatste trends en woonstijlen in kleur en materiaal en neemt dit ook zeker mee in haar ontwerpen. Maar het wordt wel een ontwerp voor jouw unieke en ideale woonomgeving.

Werkwijze

C-Studio werkt met losse modules en styling pakketten. In de meeste gevallen komt Corine eerst bij je thuis om kennis met je te maken, te kijken naar de ruimte en je eigen sfeer te proeven. In het hele proces staat persoonlijk contact centraal. Het gaat er immers om dat de inrichting echt van jou wordt.

Vervolgens stuurt Corine je een moodboard (sfeerboard) met voorstel en bij akkoord gaat zij aan de slag met het creëren van jouw unieke ruimte. Afhankelijk van welk pakket, krijg je dit advies in de mail met een shoplist, maar ook komt ze bij je langs om het verder toe te lichten, vragen te beantwoorden of indien gewenst het plan verder uit te voeren.

Met het advies kun je direct zelf aan de slag. Het is ook mogelijk dat C-Studio je verder nog begeleidt. Bijvoorbeeld offertes opvragen of begeleiden met de aankoop van meubels, verlichting of accessoires.

Interieurontwerp & styling

Een goede interieurstylist/ontwerper onderscheidt zich door echt naar jou te luisteren: wat vind jij en/of je gezin belangrijk, hoe sta je in het leven, door welke kleuren en stijlen voel je je optimaal op je gemak? Je wilt dat jouw interieur meer is dan een collectie meubels en accessoires. Je wilt dat vormen, kleuren, licht en materialen één geheel vormen en een rust uitstralen aangevuld met een authentieke en persoonlijke touch. Voor een originele uitstraling in je interieur is een kloppend (soms maatwerk) interieurontwerp belangrijk. C-Studio beschikt over een groot netwerk van vakmensen met passie die o.a. prachtige maatwerk meubelen maken.

Mogelijkheden Interieurstyling

● Online styling advies
● Interieurontwerp & Styling
● Interieur Shoppen
● Verkoopadvies en Verkoopstyling
● Workshops
● Winkel Styling

Styling Pakketten

● Inspiratie Styling | €150
● MEDIUM Styling | €250
● LARGE Styling | €350
● DeLuxe 3D Styling | €500

Winkel Styling

Voor praktisch alles geldt dat de eerste indruk het belangrijkst is, dus ook in jouw winkel. Denk aan de sfeer in je winkel, de uitstraling van de etalage(s), de indeling van je winkel, de entree en de productpresentatie. Daarnaast moet je de winkel up-to-date te houden om de klanten te blijven prikkelen en steeds weer een vernieuwende en verrassende uitstraling te geven. C-Studio kan je hierbij helpen. Van een etalage inrichten tot een compleet nieuw interieurplan bedenken.

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Corine voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor interieuradvies Ommen bel je Corine Stelpstra op 06 50 89 41 86 of vul het onderstaande contactformulier in.

Je kunt Corine Stelpstra van C-Studio uit Ommen inhuren voor interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling, interieur shoppen en workshops.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Ommen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.