Interieurstylist | Interieuradvies in Oss
metmaaike interieurstyling – Maaike Welten

E-mail stylist

metmaaike interieurstyling
Maaike Welten
Tel: 06 579 351 27
www.metmaaike.nl

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Oss – Interieurstylist Maaike Welten | metmaaike interieurstyling

Interieurstylist Maaike Welten geeft interieuradvies in Oss. Je kunt bij haar terecht voor zowel kleine als grote adviezen zoals een compleet nieuw totaalontwerp op maat. Maaike helpt je graag bij de inrichting van o.a. jouw woonkamer, werkkamer, de keuken, de speelkamer van de kinderen en de slaapkamer.

Over Maaike

Haar hele leven is Maaike al bezig met interieur en styling, kleuren, stoffen en het opdoen van ideeën. Sinds 2016 runt Maaike haar eigen bedrijf en heeft zij erg veel mooie projecten mogen begeleiden en er hele dankbare klanten aan overgehouden.

Maaike’s levensmotto: ‘Wacht niet op een goede dag, maak er een’. Dit probeert zij ook altijd mee te nemen in haar stylingadviezen. Jezelf thuis voelen in je huis staat met stip op 1 bij Maaike, maar ook in haar adviezen. Dat THUIS wil zij graag samen met jou creëren zodat ook jij iedere dag een goede dag zult hebben!

Naast interieur houdt Maaike heel erg van kunst, mooie stoffen, bloemen, planten en lekker eten. Een extra tip bij het advies voor een leuk servies, schilderij, mooie bloemen of plant is hier geen uitzondering. Ze zit niet graag stil en is graag met haar handen bezig. Momenteel volgt ze een cursus keramiek en een cursus perspectief tekenen.

Interieuradvies

Maaike begrijpt dat jouw wensen en ideeën over jouw inrichting heel persoonlijk zijn. Maaike’s interieuradviezen kenmerken zich door kleur en een rustige basis. Zij combineert bestaande meubels en accessoires met nieuwe items en durft verschillende stijlen met elkaar te combineren tot een verrassend en harmonieus interieur. Samen met jou gaat zij op zoek naar de perfecte balans en houdt hierbij rekening met behoeften, budget en de functie van de ruimte.

Maaike kijkt mee om de beste lichtinval te creëren en bedenkt slimme doorzichten die een heerlijk ruimtelijk gevoel opleveren. Daarnaast is Maaike bedreven in het bedenken van creatieve oplossingen en eventuele low budget ideeën.

Modules

Naast maatwerk interieuradvies biedt metmaaike interieurstyling ook standaard modules aan:

● miniadvies (online) | 99 euro incl. btw
● quickscan (aan huis) | 125 euro incl. btw (1,5 uur)
● stijlsessie (online) | 300 euro incl. btw
● interieurstyling | kosten op aanvraag
● verkoopstyling | 150 euro incl. btw
● ontspullen | 250 euro incl. btw (4 uur)

Een uitgebreide uitleg over deze modules vind je terug op Maaike’s website op de pagina interieuradvies.

Verkoopstyling

Maaike werkt sinds 2016 ook op freelance basis als verkoopstyliste voor 2 makelaarskantoren in Oss. Hiervoor kunt u Maaike ook altijd benaderen.

Werkgebied

Maaike’s werkgebied beperkt zich niet alleen tot regio Oss. De omliggende regio’s Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vallen hier o.a. ook onder. En bij online adviezen beslaat haar werkgebied uiteraard heel Nederland.

Contact

Nieuwsgierig naar wat Maaike Welten voor jou kan betekenen? Mail of bel interieurstylist Oss op 06 579 351 27 voor een oriëntatiegesprek. Je kunt interieurstylist Maaike Welten inschakelen voor interieuradvies, interieurstyling en verkoopstyling.

Klantenreacties

“Dank voor de heldere en prikkelende voorbeelden, ik vind ze erg mooi en inspirerend! Ik blijf er maar naar kijken. Hier ga ik zeker mee aan de slag en kijk uit naar de eenheid die je gecreëerd hebt. Zo fijn dat de persoonlijke herinneringen een mooie en warme plaats terug krijgen. Ik ben enorm blij.”

“Maaike, wat heb je goed geluisterd naar ons en meegedacht met ons. Wat een verademing dit voorstel. We zijn je enorm dankbaar. Ons huis gaat echt een heerlijk gezinshuis worden met fijne kleuren, materialen en grote schilderijen. Zo leuk dat je de meubels met een “verleden” een 2e kans hebt gegeven in je plan, dat maakt het straks echt ons huis.”

“Je stapte ons huis binnen en er was meteen een klik tussen ons, zo fijn dat we je blij en geïnteresseerd zagen rondkijken. Je was je plannetjes al aan het opslaan. Je enthousiasme en vrolijkheid werkt zo aanstekelijk en we zijn echt met volle kracht met je eerste voorstel aan de slag zijn gegaan. Warme kleuren, rust en eenheid. “Een gekkigheidje” met kleuren en accessoires kunnen we zeker waarderen en daar sta jij ook voor open; blij dat je dit ook hebt toegevoegd. Dank Maaike voor het jou zijn en jouw inbreng voor al het moois in onze nieuwe woning.”

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Bosch op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.