Interieurstylist | Interieuradvies in Oss
fabies – Fabiënne van der Graaff

E-mail stylist

fabies
interior / design / concept / styling
Fabiënne van der Graaff
Tel: 06 81970556
www.fabies.nl

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Oss – Interieurstylist Fabiënne | fabies

Interieurstylist Fabiënne geeft interieuradvies in Oss en omgeving. fabies staat voor je klaar op particulier én zakelijk gebied om van jouw ruimte een warm interieur te creëren!

Over Fabies

Fabiënne is het creatieve brein achter fabies. Zelf noemt ze zich een interieur junkie. Vol enthousiasme is ze hier elke dag mee bezig! De -ies in fabies staat voor interieur en styling. Het opdoen van inspiratie vertalen naar vormgeving, kleurstelling en materiaalkeuzes is haar favoriete bezigheid. Met een flinke dosis lef, creativiteit en snufje magische styling om het plaatje compleet te maken!

Werkwijze fabies

We starten met een intake, op locatie of eerst telefonisch als je dat prefereert. Tijdens de intake komen de wensen en eisen voor de ruimte aan bod. Daarna volgt er een op maat gemaakte offerte. Zodra fabies een GO krijgt, begint ze met het opdoen van inspiratie voor de desbetreffende ruimte. Deze inspiratie wordt vertaald naar vormgeving, kleurstelling en materiaalkeuze in een moodboard. Aanvullend met een meubel- en styling voorstel, plattegrond en/of 3D visualisaties wordt dit gepresenteerd in een sfeerpresentatie waarin Fabiënne je door het gehele interieur plan meeneemt op avontuur. Dit proces verloopt meestal in twee fases.

Komen de muren in op je af? Weet je wel wat je mooi vindt, maar vindt je het moeilijk hoe je dit kunt combineren? Of misschien heb je gewoon totaal geen idee hoe je bepaalde ruimtes in je huis of bedrijf wil inrichten? Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd voor een ontmoeting!

Contact

Nieuwsgierig naar wat fabies voor jou kan betekenen? Mail of bel interieurstylist Oss op 06 81970556 voor een intake onder het genot van een heerlijk kopje koffie en te kletsen over de mogelijkheden.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Bosch op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.