Interieurstylist | Interieuradvies Assen
Ellen in Home Styling – Ellen Vegter

E-mail stylist

Ellen in Home Styling
Ellen Vegter
06-50852961
www.elleninhomestyling.nl

Bel of mail Ellen Vegter voor een vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Interieuradvies Assen – Ellen in Home Styling

Ellen in Home Styling geeft interieuradvies in Assen en omgeving aan particulieren en bedrijven.

Ben je op zoek naar een interieur waar je je fijn voelt, maar lukt het niet om dit zelf te realiseren? Interieuradvies van een professional levert vaak verrassende ideeën op. Bij het samenstellen van een nieuw interieur komt er veel op je af en er moeten vaak veel en ook lastige keuzes worden gemaakt. Schakel dan Ellen in Home Styling in. Samen met jou inventariseert Ellen jouw woonwensen en vertaalt zij deze naar een duidelijk en praktisch plan.

Het gezicht achter Ellen in Home Styling

Ellen Vegter heeft altijd een passie gehad voor wonen, verlichting in het bijzonder. Sinds 2008 creëert Ellen sfeervolle, eigenzinnige interieurs met oog voor detail die passen bij wie je bent en de functie van de ruimte. Het Drentse platteland met de natuur dichtbij helpt haar om creatief te zijn en blijven.

Mogelijkheden

Een interieur is heel persoonlijk. Net zoals jouw budget. Ellen kan je helpen met een volledig interieur- of lichtplan, maar zij geeft ook tips, zodat jij zelf met jouw interieur aan de slag kan. Hieronder een aantal diensten waar je bij Ellen in Home Styling terecht kunt.

Totaaladvies

Ellen maakt samen met jou een totaaladvies voor jouw woning of bedrijf. Na een huisbezoek maakt zij een tekening van de in te richten ruimtes. Vervolgens ontvang je een gebundeld advies op A4 formaat. Makkelijk mee te nemen bij het woonwinkelen. In het totaaladvies verdiept Ellen zich in de meubels, meubelopstelling, kleurgebruik en verlichting. Na het bezoek ontvang je een offerte op maat. De kosten van een totaaladvies bedragen ongeveer €450 tot €650 inclusief BTW (richtlijn).

Meekijkadvies

Ellen inventariseert tijdens een bezoek van circa 3 uur bij jou thuis de verbeterpunten in jouw woning. Je krijgt meteen adviezen waarmee je de gewenste veranderingen zelf kunt uitvoeren. Zij besteedt aandacht aan bijvoorbeeld kleurgebruik en meubelopstelling en kijkt bovendien naar praktische en verrassende oplossingen. Ellen brengt een uitgebreide selectie materialen mee waar je met haar naar kunt kijken. Het meekijkadvies heeft een vaste prijs van €195 inclusief BTW, exclusief reiskosten.

Aankoopbegeleiding

Voor de aankoop van een nieuw meubelstuk kan Ellen Vegter met je mee woonwinkelen zodat je thuis komt met de juiste keuze. Naast de standaard woonwinkels weet zij ook de kleinere speciaalzaak te vinden voor de juiste meubels en accessoires. Door haar jarenlange ervaring heeft Ellen een netwerk opgebouwd van specialisten en detaillisten waar zij veelal voor een gunstige prijs kan slagen. Aankoopbegeleiding duurt doorgaans twee uur. De prijs voor aankoopbegeleiding is €50 per uur inclusief BTW, exclusief reiskosten.

Verlichtingsadvies

Verlichting is sfeerverhogend, maar ook gewoon nodig. Met de juiste verlichting kun je een ruimte van zijn mooiste kant laten zien. Ga je (ver)bouwen of renoveren? Laat Ellen dan een lichtplan voor je maken. Praktisch voor de aannemer / elektriciën en fijn voor jezelf. Op een plattegrond van het huis geeft Ellen aan waar basis-, sfeer- en functioneel licht wenselijk is en doet zij een lampen voorstel.

Netwerk van professionals

In de afgelopen jaren heeft Ellen een waardevol netwerk van meubelmakers, schilders, stukadoors en installateurs opgebouwd om verschillende opdrachten goed te kunnen uitvoeren.

Contact met Interieurstylist Assen

Nieuwe ideeën beginnen bij een kop koffie. Bel Ellen op 06-50852961 of vul het contactformulier in en Ellen neemt contact met je op voor een kennismaking. In verband met de corona situatie maakt Ellen voor ieders veiligheid graag eerst telefonisch kennis.

Je kunt Interieurstylist Assen Ellen Vegter van Ellen in Home Styling inschakelen voor interieuradvies, meekijkadvies, totaaladvies, verlichtingsadvies en aankoopbegeleiding voor particulier en bedrijf.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.