Interieurstylist | Interieuradvies | Feng Shui Roosendaal
Conscious Living by Marjolijn

E-mail stylist

Conscious Living by Marjolijn
Marjolijn Bos
Tel: 0614969266

Interieuradvies in Roosendaal | Marjolijn Bos – Conscious Living by Marjolijn
Marjolijn Bos geeft interieuradvies in Roosendaal en omstreken. Je kunt Marjolijn inschakelen voor interieuradvies voor particulier en bedrijf. Haar werkgebied ligt voornamelijk rond Roosendaal en strekt zich uit tot in Zuid-Holland, zelf woont zij in Oud-Beijerland.

In hart & sfeer

Marjolijn Bos is interieurstyliste en adviseert op haar eigen unieke manier. Ze gaat vakkundig te werk. Marjolijn leeft zich in en beweegt mee met jouw wensen. Daarbij is wat ze doet transparant, ze heeft oog voor detail en ziet de mogelijkheden in jouw interieur.

Conscious Living Interieurboek

gratis preview

Een mooi boek met nieuwe aandacht voor het leven en het interieur. Met nieuwe zichten en waarheden, die exclusief geven in het gezicht van je hart en huis. De prijs van het Conscious Living Hardcover Book bedraagt €39,95. Mail je bestelling via de e-mail button of het contactformulier onderaan deze pagina.”

Feng Shui

Feng Shui is de mooie eeuwenoude filosofie, waarmee je de stroming van lucht en liefde in je leefomgeving hart geeft. Als Feng Shui adviseur waardeert Marjolijn de Chi (levensenergie) op in je leefomgeving. Voor meer balans.

Marjolijn’s stijl is een combinatie van licht, luchtig, naturel, kleur met een hart. Haar ontworpen interieurs zijn warm, rustig en in balans. Ze voeden je als het ware met een positief gevoel van bewondering, mooi, belangstelling, aandacht en gevend. Naturelle inrichtingen passen hier mooi bij. De sfeervolle, kleurrijke inrichtingen zijn in evenwicht met hier en daar een subtiel contrast dat het licht in de inrichting toevoegt. Industriële elementen past Marjolijn toe met een nieuwe kijk op kleur.

Jouw huis is een spiegel van je hart. Marjolijn maakt gebruik van speciale elementen om jouw interieur – en daarmee ook jou – een eigen gezicht te geven: een beeld, een bijzonder behang, een speciaal meubelstuk…

Groene aandacht

Een buitenruimte zoals een veranda of serre is een verlenging van je huis, het verbindt jouw interieur met jouw tuin. Door deze, net zoals jouw interieur, sfeervol in te richten draagt hij bij aan jouw woongeluk. De pracht van geurende bloemen en leven in de lucht, een heerlijke zitruimte voor de lunch, een loungeplek met hangmat, sierlijk met een watergedeelte in stromend geluid, een vuurplaats voor een intiem samenzijn in de late avonduren…

Hip & zakelijk

Een fijne sfeer zorgt ervoor dat jouw klanten en werknemers zich prettig voelen, een meer ervaring hebben. Waar een mix is van activiteit, ontspanning en plezier.

Laat Marjolijn voor jouw onderneming de juiste sfeer creëren. Fris, in evenwicht en aansprekend voor bestaande én nieuwe klanten.

Marjolijn denkt bij de inrichting na over zaken als de aandacht vasthouden van klanten, de positie van de zitplekken, balie, keuken, de pui met het logo, de zichtbaarheid van de producten… dit alles is een opwaardering voor bezoekers tijdens hun bezoek.

Ook het kleurgebruik in het pand voegt toe en geeft jouw onderneming een eigen gezicht en weerspiegelt wat je naar buiten toe wilt communiceren. Bel of mail Marjolijn voor meer informatie en een kennismaking.

Pinterest Moodboards

Hieronder tref je een reeks inspirerende moodboards verzameld door Marjolijn op Pinterest. Geniet van de kleurrijke beelden en dompel je hart in de sfeer die deze interieurs ademen.

Feng Shui inspiratie
Marjolijn Sfeergevingen
Puur Gezin
Baby tot Puber
Man Huis
Zakelijk Stay Food Move
Huis en Vakantiehuis
Aardewerk Servies Tegels
Behang Style

Bewust Living?

Geniet meer bewust van je inrichting.
Marjolijn komt voor een kennismakingsgesprek bij je op locatie.
Een mooi gesprek over vragen en wensen.
Waar gaat jouw belangstelling, aandacht naar toe.
Wat is jouw waarheid.
Marjolijn neemt je mee in de richting die mogelijk is.
Met de verkregen inzichten geeft Marjolijn invulling aan jouw interieur.
Marjolijn komt langs voor een tweede afspraak om de ideeën, inzichten en kosten te overleggen.
Jullie besluiten samen wat er in balans gebracht gaat worden.
Je ontvangt een voorstel van ‘wie, wat, hoe’ om de ideeën toe te passen.
Afhankelijk van de werkzaamheden komt Marjolijn een aantal keer langs voor de uitvoering van de inrichting.
Zodra de uitvoering klaar is, nemen we een moment om dit hartelijk en luchtig te vieren.

Opwaardering

Het hart van de opwaardering van uw huis of onderneming is gevend met mijn uurtarief van 125 euro.
Varen we een project in sfeer, dan rijk ik u een mooi bedrag op maat.

Contact

Benieuwd wat interieurstylist Roosendaal Marjolijn Bos van Conscious Living voor jou kan betekenen? Bel haar op 06-14969266 of stuur een e-mail via het contactformulier onderaan deze pagina.

Je kunt Interieurstylist Roosendaal Marjolijn Bos van Conscious Living by Marjolijn inhuren voor interieuradvies voor particulier en bedrijf.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.