Interieurstylist | Interieuradvies Zaltbommel
Mariëtte Postma, de-Stylist

E-mail stylist

de-Stylist
Mariëtte Postma
Tel: 06-52678693
www.de-stylist.nl

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Zaltbommel | Interieurstylist Mariëtte Postma, de-Stylist

Mariëtte Postma geeft nieuwbouw interieuradvies in Zaltbommel, maar ook in regio Utrecht en Den Bosch waar zij de leukste winkels, fijnste inspiratieplekken en beste leveranciers weet te vinden. Zij is efficiënt, kundig en vindingrijk. Je kunt Mariëtte inschakelen voor zowel particulier als zakelijk interieuradvies.

Nieuwbouw Interieuradvies

In de praktijk hanteren nieuwbouw kopers & bewoners vaak de verkeerde volgorde waardoor het lastig is de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Schakel Mariëtte daarom al tijdens het bouwproces in voor interieuradvies: wanneer je net de tekening hebt ontvangen en over meerwerk moet beslissen. Ben je al verder in het proces of al verhuisd? Ook dan kun je voor nieuwbouw interieuradvies bij Mariëtte terecht. Je kunt kiezen uit Compact Advies, Advies per ruimte of Advies en uitvoering. Wil je iets heel anders? Bijvoorbeeld de inrichting van je kantoor, praktijkruimte of vakantiehuis? Dan creëert Mariëtte maatwerk voor jou.

Een nieuwbouwhuis is superleuk, maar je moet ook veel beslissingen nemen over o.a. elektra, keuken, sanitair, verlichting, indeling, raambekleding, meubels, accessoires, kleur, materialen en ga zo maar door. Een hele klus om die vierkante grijze ruimtes om te toveren tot een gezellig huis. Mariëtte doet niets liever en voegt er jouw persoonlijkheid aan toe zodat jij een huis krijgt met een eigen karakter waar jij je direct thuis voelt! Haar plannen kenmerken zich door kleur en luxe gemengd met 2e hands, antiek of reeds in jouw bezit. Meubels en accessoires die jij graag wilt houden, worden indien nodig opnieuw geschilderd of gestoffeerd. Daarna bepalen we wat er bij moet komen. Goed om te weten: bestel je via haar leveranciers, dan ontvang je 10% korting.

Compact Advies €395

Mariëtte komt bij je thuis en neemt diverse stalen en kleurwaaiers mee en helpt jou met adviezen en tips. Je kunt haar 2 uur lang alles vragen over de indeling, kleur en materialen, meubels, verlichting, vloer en raambekleding, meubels en accessoires en styling. Na afloop ontvang je een digitaal naslagwerk om alles wat is besproken te kunnen nalezen en je weet waarmee je kunt starten.

Advies per ruimte €895

Het spel Moodboard Memory* vormt de start samen met de ingevulde vragenlijst en bouwtekening (indien niet beschikbaar, meet Mariëtte de ruimte in). Vervolgens wordt er besproken wie er wonen en wat ieders eisen en wensen aan de ruimte zijn. Mariëtte maakt vervolgens een plattegrond met routing en een lichtvlekkenplan. Hierna ontvang je digitaal een sfeer- en meubelvoorstel. Dit voorstel wordt besproken en eventuele aanpassingen doorgevoerd. Hierna volgen de kleur-, materiaal- en meubelvoorstellen. Tenslotte ontvang je het adviesplan geprint en ook per e-mail om er zelf mee aan de slag te gaan.

* Moodboard memory
Mariëtte heeft dit spel zelf ontwikkeld om jou te kunnen helpen bij het bepalen van jouw stijl. Je maakt een keuze uit diverse verschillende afbeeldingen waardoor langzaam jouw persoonlijke palet ontstaat. Aan de hand van dit palet maakt Mariëtte vervolgens een persoonlijk moodboard, één van de pijlers voor jouw nieuwe interieur.

Advies & Uitvoering €1995

Bij dit complete advies vanaf de lege ruimte tot en met de uitvoering van de styling, wordt alles uit jouw handen genomen. Te beginnen met Moodboard Memory, de vragenlijst en de bouwtekening. Eisen en wensen worden doorgenomen. Er volgt een plattegrond met routing, een lichtvlekkenplan, een digitaal moodboard in jouw woonsfeer met een kleur- en meubelvoorstel. Je ontvangt een handmatige sfeertekening als voorloper op het eindresultaat. Mariëtte bestelt (met of voor jullie) meubels, materialen en accessoires. Na levering van de meubels begeleidt ze tot slot de inrichting en styling waarna jij er alleen nog maar hoeft te wonen!

Prijzen zijn exclusief 21% BTW en reiskosten à €0,45 per km.

Werkregio

Mariëtte’s werkgebied bevindt zich zowel in de regio Utrecht (hier woonde zij namelijk tot 2020) als in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Zaltbommel. In beide gebieden kent zij de route naar de leukste winkels, fijnste inspiratieplekken en beste leveranciers.

Contact

Heb jij interieuradvies in Zaltbommel nodig voor jouw woonwensen en ben je benieuwd of Mariëtte Postma je daarbij kan helpen? Bel 06-52678693 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Het intakegesprek op locatie is geheel vrijblijvend.

Je kunt Mariëtte Postma interieurstylist Zaltbommel inschakelen voor interieurontwerp en nieuwbouw interieuradvies voor zowel particulieren als bedrijven.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.