Interieurstylist | Interieuradvies Hoogeveen
Interieurstudio Elan – Marian van der Heide

E-mail stylist

Interieurstudio Elan – Marian v/d Heide
Interieuradvies & Verkoopstyling
Tel: 06-54796096

www.interieurstudio-elan.nl

Bel of mail Marian van der Heide voor meer info

Interieuradvies Hoogeveen – Interieurstudio Elan – thuis in huis en bedrijf

Marian van der Heide verzorgt interieuradvies en verkoopstyling in Hoogeveen en omgeving

Van woning tot bedrijfspand, van metamorfose tot nieuwbouw….: Elan werkt! Een advies van Interieurstudio Elan is een advies op maat voor een tarief op maat.

Interieurstudio Elan is een interieuradviesbureau, dat u helpt om van uw huis uw thuis te maken. En van uw bedrijfspand uw visitekaartje. Eigenaresse Marian van der Heide vertaalt uw dromen naar concrete ideeën en zorgt voor de uitvoering daarvan. Met enthousiasme en creativiteit. Met vakvrouwschap. En met een luisterend oor en een helder oog voor wie u bent en wat u wilt.

De kracht van Elan?

Marian combineert op basis van mensenkennis en levenservaring moeiteloos ruimte, licht en materialen met uw woonwensen. En weet dat een mooi interieur pas werkelijk waarde heeft, als het ook praktisch, comfortabel en persoonlijk is. Zo creëert Marian een sprankelend elan in uw woning of bedrijfspand.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreekt u met Marian uw wensen én uw – financiële – grenzen. Daarop baseert zij haar offerte. Stemt u daarmee in, dan gaat ze voor u aan het werk. Marian komt naar u toe. Omdat een advies alleen perfect kan zijn, wanneer zij uw woning, uw bedrijfspand ként. En wilt u van haar advies werkelijkheid maken? Marian realiseert.

De kosten van Marians meerwaarde betalen zich terug. Omdat Marian u teleurstelling en extra werk bespaart. Omdat ze doet wat ze afspreekt. En omdat ze onafhankelijk adviseert en uitstekende relaties heeft met leveranciers en vakmensen. Dát is Interieurstudio Elan.

Voor wie woont

Uw interieur vertelt wie u bent. Veranderen uw woonwensen? Dan denkt én doet Interieurstudio Elan graag met u mee – of het nu gaat om een kleine aanpassing of grote metamorfose, om een verbouwing of nieuwbouw. Marian van der Heide is een ideale sparringpartner in het proces van plannen maken en beslissen is. Marian denkt met u mee – en denkt altijd een stap vooruit. Een mooi plan moet immers ook praktisch en haalbaar zijn.

Voor wie onderneemt

Uw pand is uw visitekaartje op ware grootte. Met Marian’s hulp heeft uw bedrijfspand straks een doordachte inrichting en is een efficiënte en comfortabele werkplek voor meer arbeidsrendement en werkplezier. Zo adviseerde Marian bij de inrichting van o.a. een verloskundigenpraktijk, uitvaartcentrum, makelaarskantoor, pedicurepraktijk, accountantskantoor, fysiotherapiepraktijk.

Interieurstudio Elan spreekt de taal van ondernemers. Marian van der Heide vertaalt uw visie naar concrete ideeën en zorgt voor de uitvoering daarvan – van advies tot accessoire. Deskundig en onderbouwd.

Voor wie zijn huis wil verkopen

Wie zijn huis verkoopt, heeft één doel: van kijkers kopers maken. Als vastgoedstyliste helpt Marian u hierbij. Ze kijkt, adviseert en creëert. Marian ziet de kwaliteiten van uw woning en gebruikt ze optimaal. Bovendien fotografeert ze uw huis op zijn allermooist. Zo is het klaar om gezien én verkocht te worden. En meldt de kijker zich? Met Marian’s advies en foto’s kunt u zelf uw huis stylen.

Aankoopbegeleiding

Marian maakt van papieren plannen werkelijkheid: zij koopt graag met én voor u in bij woonwinkels. Dat levert u aantrekkelijk financieel voordeel op en zorgt dat Marian’s ontwerp tot in detail uw interieur wordt.

Portfolio

Marian van der Heide heeft al voor heel wat opdrachtgevers interieurstyling en verkoopstyling mogen uitvoeren. Wilt u eens uitgebreid kijken naar haar projecten, kijk dan in Marian’s portfolio.

Werkgebied

‘Interieurstudio Elan’ is met name actief in de noordelijke helft van Nederland, zoals in Zuidwolde, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel en Slagharen, maar gaat graag grenzen over.

Contact met Interieurstylist Hoogeveen

Bel Marian van der Heide op 06-54796096 of vul het contactformulier in en Marian neemt contact met u op voor een kennismaking.

U kunt Interieurstylist Hoogeveen Marian van der Heide van Studio Elan inschakelen voor interieuradvies en verkoopstyling voor particulier en bedrijf.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Reacties van klanten

“Ik kwam bij een kennis die haar huis door Marian had laten stylen. Het was werkelijk prachtig en ik was gelijk verkocht. Wij hadden namelijk ook plannen met onze woonkamer en slaapkamer maar hadden geen flauw idee hoe we dit moesten aanpakken. Ik wilde graag meer sfeer en gezelligheid in de woonkamer en omdat er ook een nieuwe bank moest komen hebben we gelijk contact opgenomen met Marian. Ze heeft een geweldig resultaat neergezet waar we erg blij mee zijn. Van het uitzoeken van kleuren en materialen tot het uitzoeken van bank, gordijnen en accessoires, ze had al snel door wat wij mooi vonden. Marian is zeker een aanrader en ben blij dat we haar gevraagd hebben voor ons project.”
A.H. K. Ruinerwold

“Toen ik mijn slaapkamer wilde opknappen, maar niet goed wist hoe ik dat zou aanpakken, heb ik Marian geconsulteerd. Tijdens haar bezoek bij mij thuis observeerde Marian goed hoe de rest van mijn huis was ingericht: ze luisterde met alle zintuigen. Haar voorstel verraste mij, maar ik was er erg enthousiast over. Marian had vormgegeven aan wensen, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had: haar trefwoorden waren “chique luxe”. Ik heb het voorstel ongewijzigd laten uitvoeren en bij het aanbrengen van accessoires bleek ik veel in huis te hebben dat aansloot bij die trefwoorden. Ook voor de rest van het huis gaf Marian en passant wat tips: een vakvrouw in hart en nieren. Het inschakelen van een styliste (in dit geval Marian) kan ik iedereen aanbevelen.”
Wil uit Emmen

Kijk ook eens bij de andere klantreacties om te lezen hoe zij de interieuradviezen van diverse interieurstylisten hebben ervaren.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Hoogeveen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.