Interieurstylist | Interieuradvies Hoogeveen
Interieurstudio Elan – Marian van der Heide

E-mail stylist

Interieurstudio Elan – Marian v/d Heide
Interieuradvies & Verkoopstyling
Tel: 06-54796096

www.interieurstudio-elan.nl

Bel of mail Marian van der Heide voor meer info

Welkom bij Interieurstylist Hoogeveen Interieurstudio Elan – thuis in huis en bedrijf

Voor wie van dromen wonen maakt…
Wie woont, droomt. Over een huis vol warmte en rust, vol activiteit en energie. Uw droom is de basis én de leidraad van mijn werk. Met beide benen stevig op de grond maken we van dromen wonen – vanuit uw wensen en grenzen, vanuit mijn vakvrouwschap.

Voor wie onderneemt…
Mijn grenzen gaan verder dan advies aan particulieren. Ook voor u als ondernemer ben ik graag partner-in-sfeer. Een weloverwogen, uitnodigende inrichting van uw bedrijfspand is immers uw visitekaartje ‘op ware grootte’!

Voor wie zijn huis wil verkopen…
De eerste indruk van uw huis is de belangrijkste. Mijn advies, mijn ‘finishing touch’ en prachtige foto’s, presenteren uw huis op zijn mooist – en maken van kijkers kopers!

Portfolio
Marian van der Heide heeft al voor heel wat opdrachtgevers interieurstyling en verkoopstyling mogen uitvoeren. Wilt u eens uitgebreid kijken naar haar projecten, kijk dan in Marian’s portfolio.

Werkgebied
‘Interieurstudio Elan’ is met name actief in de noordelijke helft van Nederland, zoals in Zuidwolde, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel en Slagharen, maar gaat graag grenzen over.

Reacties van klanten
“Toen ik mijn slaapkamer wilde opknappen, maar niet goed wist hoe ik dat zou aanpakken, heb ik Marian geconsulteerd. Tijdens haar bezoek bij mij thuis observeerde Marian goed hoe de rest van mijn huis was ingericht: ze luisterde met alle zintuigen. Haar voorstel verraste mij, maar ik was er erg enthousiast over. Marian had vormgegeven aan wensen, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had: haar trefwoorden waren “chique luxe”. Ik heb het voorstel ongewijzigd laten uitvoeren en bij het aanbrengen van accessoires bleek ik veel in huis te hebben dat aansloot bij die trefwoorden. Ook voor de rest van het huis gaf Marian en passant wat tips: een vakvrouw in hart en nieren. Het inschakelen van een styliste (in dit geval Marian) kan ik iedereen aanbevelen.
Wil uit Emmen

U kunt interieurstylist Marian van der Heide van Interieurstudio Elan boeken voor interieurstyling en verkoopstyling voor particulieren en bedrijven.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor meer informatie mail of bel interieurstylist Hoogeveen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Hoogeveen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.