Interieurstylist | Interieuradvies Hoogeveen
Interieurstudio Elan – Marian van der Heide

E-mail stylist

Interieurstudio Elan – Marian v/d Heide
Interieuradvies & Verkoopstyling
Tel: 06-54796096
www.interieurstudio-elan.nl

Bel of mail Marian van der Heide voor meer info

Interieuradvies Hoogeveen – Interieurstudio Elan – thuis in huis en bedrijf

Marian van der Heide verzorgt interieuradvies en verkoopstyling in Hoogeveen en omgeving

Van woning tot bedrijfspand, van metamorfose tot nieuwbouw….: Elan werkt! Een advies van Interieurstudio Elan is een advies op maat voor een tarief op maat.

Interieurstudio Elan is een interieuradviesbureau, dat u helpt om van uw huis uw thuis te maken. En van uw bedrijfspand uw visitekaartje. Eigenaresse Marian van der Heide vertaalt uw dromen naar concrete ideeën en zorgt voor de uitvoering daarvan. Met enthousiasme en creativiteit. Met vakvrouwschap. En met een luisterend oor en een helder oog voor wie u bent en wat u wilt.

De kracht van Elan?

Marian combineert op basis van mensenkennis en levenservaring moeiteloos ruimte, licht en materialen met uw woonwensen. En weet dat een mooi interieur pas werkelijk waarde heeft, als het ook praktisch, comfortabel en persoonlijk is. Zo creëert Marian een sprankelend elan in uw woning of bedrijfspand.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreekt u met Marian uw wensen én uw – financiële – grenzen. Daarop baseert zij haar offerte. Stemt u daarmee in, dan gaat ze voor u aan het werk. Marian komt naar u toe. Omdat een advies alleen perfect kan zijn, wanneer zij uw woning, uw bedrijfspand ként. En wilt u van haar advies werkelijkheid maken? Marian realiseert.

De kosten van Marians meerwaarde betalen zich terug. Omdat Marian u teleurstelling en extra werk bespaart. Omdat ze doet wat ze afspreekt. En omdat ze onafhankelijk adviseert en uitstekende relaties heeft met leveranciers en vakmensen. Dát is Interieurstudio Elan.

Portfolio

Marian van der Heide heeft al voor heel wat opdrachtgevers interieurstyling en verkoopstyling mogen uitvoeren. Wilt u eens uitgebreid kijken naar haar projecten, kijk dan in Marian’s portfolio.

Werkgebied

‘Interieurstudio Elan’ is met name actief in de noordelijke helft van Nederland, zoals in Zuidwolde, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel en Slagharen, maar gaat graag grenzen over.

Contact met Interieurstylist Hoogeveen

Bel Marian van der Heide op 06-54796096 of vul het contactformulier in en Marian neemt contact met u op voor een kennismaking.

U kunt Interieurstylist Hoogeveen Marian van der Heide van Studio Elan inschakelen voor interieuradvies en verkoopstyling voor particulier en bedrijf.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Reacties van klanten

“In zekere zin op goed geluk kwamen we bij Marian terecht voor interieuradvies van ons nieuwe bedrijfsgebouw in Hattemerbroek. De mate van betrokkenheid, deskundigheid en het tonen van initiatief heeft onze verwachtingen sterk overtroffen. Het resultaat van haar inspanningen spreekt zeer tot de verbeelding en ook het hele traject om zover te komen verliep uitermate plezierig. Alle reden om Marian aan te bevelen voor een bedrijfsmatig interieuradvies! Je krijgt het advies waarop je hoopt plus een stuk extra dienstverlening dat in een behoefte voorziet waarvan je je bij aanvang niet bewust bent.” Matthijs

“Gelijk na het eerste gesprek gaf Marian ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Marian is een erg sympathieke vrouw. Marian ging met onze opdracht enorm professioneel om, er werd niet gelijk gestuurd op een complete vernieuwing van de inrichting, maar gezocht naar overeenkomsten en nieuwe oplossingen. Dit heeft geleid tot een flinke metamorfose van onze woonkamer, waarmee we hopelijk nog jaren vooruit kunnen.” Jos en Mieke Plas

“Wij hebben advies gevraagd aan Marian omdat we graag de kleuren in de woonkamer wilden aanpassen. Hier hadden wel al een idee over, maar we wisten niet zeker of de kleurencombinatie goed uit zou pakken. De kleurtint die we hadden gekozen kleurde niet goed bij de vloer. Zij heeft de kleur daarom aangepast zodat deze wel goed combineerde met de vloer en daarbij ook rekening gehouden met het schilderij aan de muur. Daarnaast wilden we iets meer warmte in huis. Door het toepassen van een kleed in de woonkamer is het een warm en gezellig geheel geworden. We zijn hier dan ook ontzettend blij mee.”

“Ik kwam bij een kennis die haar huis door Marian had laten stylen. Het was werkelijk prachtig en ik was gelijk verkocht. Wij hadden namelijk ook plannen met onze woonkamer en slaapkamer maar hadden geen flauw idee hoe we dit moesten aanpakken. Ik wilde graag meer sfeer en gezelligheid in de woonkamer en omdat er ook een nieuwe bank moest komen hebben we gelijk contact opgenomen met Marian. Ze heeft een geweldig resultaat neergezet waar we erg blij mee zijn. Van het uitzoeken van kleuren en materialen tot het uitzoeken van bank, gordijnen en accessoires, ze had al snel door wat wij mooi vonden. Marian is zeker een aanrader en ben blij dat we haar gevraagd hebben voor ons project.”
A.H. K. Ruinerwold

Kijk ook eens bij de andere klantreacties om te lezen hoe zij de interieuradviezen van diverse interieurstylisten hebben ervaren.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Hoogeveen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.