Interieurstylist | Interieuradvies Alphen a/d Rijn
Studio MBC

E-mail stylist

Studio MBC
Miriam Borsboom-Capelle
Tel: 06-30091520
www.studiombc.nl

Studio MBC neemt voorlopig geen opdrachten aan

Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Studio MBC

Voor interieuradvies Alphen aan den Rijn ben je bij interieur- en lichtontwerper Miriam Borsboom-Capelle van Studio MBC aan het juiste adres. Aan de hand van mooie sfeercollages, lichtimpressies en 2D / 3D plattegronden werkt Miriam voor zowel de particuliere- als zakelijke markt sfeervolle en functionele interieur- en lichtplannen uit.

Momenteel kan Studio MBC helaas geen opdrachten aannemen

We verwijzen u voorlopig graag naar Clementien van der Tol Stylist Woerden.

Over Miriam Borsboom

Miriam Borsboom-Capelle is oprichtster van Studio MBC, een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van interieur en licht. Zij maakte van haar passie ‘interieur & licht’ haar beroep en volgde daarnaast de HBO studies Lichtontwerp en Hogere Verlichtingstechniek aan de Lighting Design Academy. Miriam staat ingeschreven in het lichtregister onder nummer: 66.102.

Uitgebreid interieuradvies | vanaf €925 incl. BTW

Miriam komt bij je langs voor een kennismaking waarin o.a. je woonwensen en budget worden besproken. Na akkoord gaat zij aan het werk voor de desbetreffende ruimte/verdieping. Het advies wordt bij Studio MBC of op locatie (€0,25 per km) gepresenteerd. Bij het uitgebreid interieuradvies is inbegrepen:
● een sfeercollage
● 2D plattegrond en 3D fotorealistische impressies
● meubel- en accessoiresplan
● kleuren- en materialenplan
● verlichtingsarmaturen
● uitgebreide shoppinglist

Verlichtingsplan | prijs op maat

Eén van de belangrijkste sfeermakers is licht. Daarnaast is functionele verlichting gewoonweg noodzakelijk in je huis of op kantoor. Een goed verlichtingsplan is daarom onmisbaar bij een interieurplan. Het meest ideale moment om een verlichtingsplan/lichtadvies te maken is vóór de bouw van je nieuwe huis of renovatie zodat je o.a. rekening kunt houden met aansluitpunten. Maar uiteraard kan Studio MBC ook in een later stadium aan de slag om een mooie lichtsfeer ontwerpen! Schaf je via Studio MBC armaturen aan, dan is een korting mogelijk.

Projectbegeleiding

Studio MBC kan het volledige project uit handen nemen en begeleiden door de samenwerking met diverse partijen die al vele jaren interieurprojecten realiseren waaronder woningen, kantoren, hotels, restaurants en zorgcentra.

Personal shopper | €65 per uur incl. BTW

Studio MBC kan met je meegaan bij het uitzoeken en aanschaffen van meubels, accessoires of stoffering. Door de connectie met diverse groothandels en meubelmerken kan Huis in Stijl haar klanten veelal een interessant voordeel bieden.

Zakelijk interieur- & lichtadvies

Een werkplek waar iedereen zich thuisvoelt verhoogt het werkplezier. Miriam denkt graag met je mee voor een nieuw interieurontwerp voor kantoor, winkel of horecagelegenheid rekening houdend met ieders wensen, dromen, persoonlijkheid en budget.

Projecten

Op haar website laat Miriam je graag meer gerealiseerde projecten zien.

Contact opnemen

Je kunt interieurstylist Alphen aan den Rijn Miriam Borsboom-Capelle van Studio MBC boeken voor interieuradvies, lichtadvies, projectbegeleiding en personal shopping voor bedrijven en particulieren.

Voor interieuradvies Alphen aan den Rijn bel je Miriam Borsboom-Capelle op 06-30091520 of vul het onderstaande contactformulier in.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alphen a/d Rijn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.