Interieurstylist | Interieuradvies Alphen a/d Rijn
Studio MBC – Miriam Borsboom-Capelle

E-mail stylist

Studio MBC
Interieur- en lichtontwerpster
Miriam Borsboom-Capelle
Tel: 0182-763987
www.studiombc.nl

Bel of mail voor info of tarieven

Interieuradvies Alphen aan den Rijn | Studio MBC – Interieur- en lichtontwerp

Interieur- en lichtontwerpster Miriam Borsboom-Capelle ontwerpt licht en interieur

Studio MBC

Sinds 2012 ontwerpt Studio MBC interieur- en lichtplannen op maat. Met een klein team en in samenwerking met gepassioneerde vakmensen realiseren wij totaalconcepten en maatwerk. Met onze ontwerpen voor exclusieve woon- en werkruimtes streven wij naar een hoge kwaliteit van oplevering en een prettige samenwerking met de opdrachtgever. De wensen van de opdrachtgever staan altijd centraal.

Lichtontwerp

Verlichting speelt in onze interieurontwerpen altijd een belangrijke rol en is dan ook een specialisme waarmee Studio MBC zich onderscheidt. Wij worden dan ook graag in een vroeg stadium betrokken bij nieuwbouw of renovatie plannen. Miriam Borsboom-Capelle is opgeleid tot interieur- en lichtontwerpster en staat geregistreerd in het Lichtregister onder nummer 66.102.

Het gezicht achter Studio MBC

Miriam Borsboom-Capelle is de creatieve en drijvende kracht achter Studio MBC. Met haar visie op het wonen en werken en het persoonlijk contact met de opdrachtgever realiseert zij exclusieve interieur- en lichtontwerpen op maat.

‘Onze opdrachtgevers blij maken met een op maat, maar zeker ook verrassend ontwerp, daar halen wij veel energie uit en plezier in ons vak!’

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website www.studiombc.nl

Contact

U heeft een exclusief interieur- en/of lichtontwerp op maat nodig en u wilt graag meer weten over de mogelijkheden bij Studio MBC? Bel Miriam Borsboom-Capelle interieurontwerper Alphen aan den Rijn op 0182-763987 of vul het onderstaande contactformulier in.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

U kunt interieurontwerper / interieurstylist Alphen aan den Rijn Miriam Borsboom-Capelle boeken voor interieurontwerp en lichtontwerp.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alphen a/d Rijn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.