Interieurstylist | Interieuradvies Alphen a/d Rijn
Studio MBC (voorheen Huis in Stijl)

E-mail stylist

Studio MBC
Miriam Borsboom-Capelle
Tel: 0182 – 76 39 87
www.studiombc.nl
www.huis-in-stijl.nl

Bel of mail Miriam Borsboom-Capelle voor een kennismaking

Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Studio MBC

Voor interieuradvies Alphen aan den Rijn ben je bij interieurontwerper Miriam Borsboom-Capelle van Studio MBC aan het juiste adres. Aan de hand van mooie sfeercollages, lichtimpressies en 2D / 3D plattegronden werkt Miriam samen met haar collega Ellen voor zowel de particuliere- als zakelijke markt sfeervolle en functionele interieur- en lichtplannen uit.

Over Miriam Borsboom

Miriam Borsboom-Capelle is oprichtster van Studio MBC, een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van interieur en licht. Zij maakte van haar passie ‘interieur & licht’ haar beroep en volgde daarnaast de HBO studies Lichtontwerp en Hogere Verlichtingstechniek aan de Lighting Design Academy. Miriam staat ingeschreven in het lichtregister onder nummer: 66.102. Sinds februari 2017 heeft zij interieurontwerper Ellen Hansen-van Bunningen aangenomen als collega en sinds oktober 2018 is daar ook Andrea Stolwijk bijgekomen.

Basis interieuradvies | vanaf €595 incl. BTW

Miriam of Ellen komt bij je langs voor een kennismaking waarin o.a. je woonwensen en budget worden besproken. Na akkoord gaan zij aan het werk voor de desbetreffende ruimte/verdieping. Het advies wordt bij Studio MBC of op locatie (€0,25 per km) gepresenteerd. Bij het basis interieuradvies is inbegrepen:

● een sfeercollage
● 2D plattegrond
● meubel- en accessoiresplan
● basis shoppinglist

Uitgebreid interieuradvies | vanaf €925 incl. BTW

Als aanvulling op het basis interieuradvies ontvang je bij het uitgebreid interieuradvies de volgende extra’s:
● 3D en fotorealistische impressies
● kleuren- en materialenplan
● verlichtingsarmaturen
● uitgebreide shoppinglist

Verlichtingsplan | prijs op maat

Eén van de belangrijkste sfeermakers is licht. Daarnaast is functionele verlichting gewoonweg noodzakelijk in je huis of op kantoor. Een goed verlichtingsplan is daarom onmisbaar bij een interieurplan. Het meest ideale moment om een verlichtingsplan/lichtadvies te maken is vóór de bouw van je nieuwe huis of renovatie zodat je o.a. rekening kunt houden met aansluitpunten. Maar uiteraard kan Huis in Stijl ook in een later stadium aan de slag om een mooie lichtsfeer ontwerpen! Schaf je via Studio MBC armaturen aan, dan is een korting mogelijk.

Projectbegeleiding

Studio MBC kan het volledige project uit handen nemen en begeleiden door de samenwerking met diverse partijen die al vele jaren interieurprojecten realiseren waaronder woningen, kantoren, hotels, restaurants en zorgcentra.

Personal shopper | €65 per uur incl. BTW

Studio MBC kan met je meegaan bij het uitzoeken en aanschaffen van meubels, accessoires of stoffering. Door de connectie met diverse groothandels en meubelmerken kan Huis in Stijl haar klanten veelal een interessant voordeel bieden.

Zakelijk interieur- & lichtadvies

Een werkplek waar iedereen zich thuisvoelt verhoogt het werkplezier. Miriam denkt graag met je mee voor een nieuw interieurontwerp voor kantoor, winkel of horecagelegenheid rekening houdend met ieders wensen, dromen, persoonlijkheid en budget.

Projecten

Op haar website laat Miriam je graag meer gerealiseerde projecten zien.

Contact opnemen

Je kunt interieurstylist Alphen aan den Rijn Miriam Borsboom-Capelle van Studio MBC boeken voor interieuradvies, lichtadvies, projectbegeleiding en personal shopping voor bedrijven en particulieren.

Voor interieuradvies Alphen aan den Rijn bel je Miriam Borsboom-Capelle op 0182 – 76 39 87 of vul het onderstaande contactformulier in.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alphen a/d Rijn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.