Interieurstylist Alphen a/d Rijn
Jessica Hoek – Studio Sica

E-mail stylist

Studio Sica Interieurontwerp
Jessica Hoek
Tel: 06-30390152
www.studiosica.nl

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn | Interieurstylist Jessica Hoek – Studio Sica

Jessica Hoek geeft interieuradvies in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wil jij online, mondeling of een compleet interieuradvies? Studio Sica biedt op maat gemaakte oplossingen die je zullen inspireren. Studio Sica creëert sfeervolle en inspirerende interieurontwerpen die aansluiten bij de wensen van de klant, rekening houdend met ieders budget. Lees alles over de mogelijkheden en neem contact op voor een intakegesprek. Jessica gaat graag aan de slag om jou te helpen bij het creëren van een interieur dat aansluit bij jouw smaak, behoeften en levensstijl.

Het gezicht achter Studio Sica

Dat Jessica Hoek van haar passie haar baan heeft kunnen maken, voelt voor haar als een droom die is uitgekomen. Samen met haar vriend en zoontje woont ze in Alphen aan de Rijn. Haar passie voor interieur zat er al vanaf kleins af aan in. 15 jaar geleden volgde Jessica een interieur opleiding aan het Nimeto in Utrecht. Hier liep ze onder andere stage bij een schilder en een interieurstyliste. Leren over de eigenschappen van verf en interieuradvies geven. In 2020 startte zij met haar eigen bedrijf Studio Sica. Ze vindt het leuk om bewoners te verrassen en zichzelf uit te dagen. Denk aan het verplaatsen van de keuken van voor naar achter. Op deze manier creëer je een totaal ander interieur. Inspiratie haalt Jessica uit het bezoeken van musea, de architectuur van steden, etalages van winkels voor de nieuwe inzichten en het lezen van boeken en tijdschriften. Jessica droomt ervan om een keer een bakkerijtje of een restaurantje te stylen. Om een keer uit haar comfortzone te gaan en met eigen kleuren te werken.

Online advies €95

Stuur jouw woonvragen (over één ruimte) samen met foto’s van de ruimte in kwestie naar Jessica. Dan geeft zij tijdens het online advies antwoord op jouw vragen en ontvang je meerdere tips en tricks (60 minuten).

Slaapkamer €375

De slaapkamer inrichten is het allerleukste wat er is! Jessica helpt je om de slaapkamer smaakvol in te richten. Van te voren stuur je het volgende op; wensen van de slaapkamer, inspiratiebeelden (mag via Pinterest), foto’s en maten van de slaapkamer. Jessica gaat vervolgens aan de slag en zal tussentijds beelden met je delen om af te stemmen of jullie op één lijn zitten. Daarna maakt ze het ontwerp verder af en stuurt dit via de mail zodat jij aan de slag kunt.

• Moodboard
• Sfeerbeeld van meubels, kleuren en accessoires
• Indelingsadvies van de slaapkamer
• Shoplist waar je de gekozen producten kunt kopen

Totaal interieuradvies €950*

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen en de sfeer voor het interieurontwerp. Studio Sica gaat vervolgens aan de slag en presenteert in de tussenpresentatie o.a. het moodboard en de verschillende indelingsmogelijkheden. Met alle informatie en jouw terugkoppeling werkt Studio Sica het interieurontwerp verder uit. Tijdens de eindpresentatie komen alle onderdelen voorbij en na afloop wordt deze meteen opgestuurd zodat je na het interieuradvies zelf aan de slag kunt. Toch nog een paar kleine aanpassingen in het interieurontwerp? Dat kan met de revisie. Voor grotere aanpassingen zullen er kosten in rekening worden gebracht.

• Moodboard
• Sfeerbeeld van meubels, kleuren en accessoires
• 2D-plattegrond
• Kleur- en materiaalplan (vloer, raamdecoratie en wanden)
• 2D-plattegrond
• Verlichtingsplan
• 3D-beelden
• Shoplist
• Revisie

*Voor een gemiddelde ruimte van 40 m2. Exclusief reiskosten van €0,30 p/km vanaf Alphen a|d Rijn

Offerte op maat

Wil je graag advies voor meerdere ruimtes of heb je een andere interieurwens? Ik maak graag een offerte op maat voor je. Geen probleem!

Contact met Interieurstylist Alphen aan den Rijn

Je kunt interieurstylist Alphen aan den Rijn Jessica Hoek boeken voor online, mondeling en compleet interieuradvies. Bel Jessica op 06-30390152 voor een intakegesprek om te kijken wat zij voor jou kan betekenen.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Alphen aan den Rijn. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alphen aan den Rijn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.