Interieurstylist | Interieuradvies Helmond
Advies woonstyling – Ankie Leenders

E-mail stylist

Advies woonstyling
Ankie Leenders
Tel: 06 23 24 99 49
www.advieswoonstyling.nl
Bel of mail voor de tarieven

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Even Voorstellen

Ankie Leenders is opgeleid binnenhuisarchitecte bij het Instituut voor Binnenhuis-architectuur. Bezig zijn met interieur is Ankie’s passie. Sinds 2011 voorziet zij onder de naam Advies woonstyling particulieren en bedrijven van interieuradvies en verkoopstyling.

Of het nu om nieuwbouw, verbouwing of de huidige woning gaat; het inrichten kan behoorlijk spannend zijn. Hoe pak je het aan, waar begin je mee? Graag begeleidt Ankie u met het uitzoeken van de juiste kleurencombinaties, gebruik van materialen & meubels.

Als binnenhuisarchitecte adviseert Ankie in hoe u het beste gebruik van uw ruimte kunt maken, een gezellige sfeer creëren en helpt zij u om uw eigen woonstijl te ontdekken. Uw persoonlijk interieuradvies op maat!

Werkwijze Basisadvies

Een basisadvies begint met een gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek worden uw wensen, eisen, problemen van de ruimte en woning besproken. Aan de hand van de doorgesproken gegevens wordt er een plan van aanpak opgesteld. De ruwe schets kan worden gemaakt.

Het optimaal benutten van de ruimte en de perfecte kleurstelling staat bij ieder advies centraal. Weinig tijd en gebrek aan inzicht bij het maken van keuzes omtrent vloeren, wanden, keukens en badkamers? Ook daarin kan Ankie adviseren.

● Kleuradvies
● Materiaaladvies
● Indelingsadvies
● Verlichtingsadvies
● Verkoopstyling
● Mondeling advies

Het is tevens mogelijk meerdere adviezen te combineren voor een nog sfeervoller resultaat! Vraag naar de mogelijkheden.

Workshops

Ankie verzorgt in huiselijke sfeer in Beek en Donk 2 verschillende workshops. Leuk voor een vrijgezellendag, een personeelsuitje of samen met een groepje vriendinnen.

Workshop ‘Ontdek je interieurstijl’

Bent u van plan uw woning te restylen, maar weet u niet precies hoe en wat u wilt veranderen? Of wilt u uw eigen stijl ontdekken? Een persoonlijk moodboard maakt duidelijk welke sfeer en kleur u aanspreekt. In de workshop leert u hoe je deze moet maken. We gaan aan de slag met kleurstalen, stoffen en knipsels uit woonbladen. Uiteraard is het mogelijk zelf materiaal mee te nemen als foto’s. Met dit persoonlijke moodboard heeft u in één overzicht uw persoonlijke stijlimpressie. Het kiezen van nieuwe meubelen en kleuren wordt zo gegarandeerd een succes!

Workshop ‘Hoe maak ik mijn woning verkoopbaar’

Vergroot uw verkoopkansen! Met de workshop verkoopstyling leert u de basisprincipes van verkoopstyling. Aan de hand van uw interieurfoto’s krijgt u een persoonlijk advies. Zo kunt u zelf thuis aan de slag en uw verkoopkansen vergroten!

Deelname

Minimaal 6 personen per workshop. De kosten bedragen € 37,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. Inschrijven of meer informatie opvragen kan via info@advieswoonstyling.nl of bel 06-23249949.

U kunt interieurstylist Ankie Leenders boeken voor kleuradvies, materiaaladvies, indelingsadvies, verlichtingsadvies, verkoopstyling en mondeling advies.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist HELMOND. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Eindhoven op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.