Interieurstylist | Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht
By Ellen Interiors, bureau voor Interieurontwerp, Advies & Realisatie

E-mail stylist

By Ellen Interiors
interieurontwerper | 22 jaar ervaring
Tel: 06 23548714
@byelleninteriors
www.evinterieuradvies.nl

Neem contact op voor een telefonisch oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Hendrik Ido Ambacht | Interieurstylist Ellen

Interieurstylist Ellen van By Ellen Interiors geeft geeft interieuradvies in Hendrik Ido Ambacht en omgeving. Lees op deze pagina alles over haar bedrijf en bel of mail als je Ellen wilt inschakelen om jouw interieur te veranderen.

Onafhankelijk adviesbureau voor interieurontwerp, inrichten en styling

Interieurontwerp op maat

Met ruim 22 jaar ervaring is interieurontwerper Ellen van By Ellen Interiors als geen ander in staat voor iedere ruimte een passend ontwerp te maken waarbij uw wensen het uitgangspunt voor een nieuw en persoonlijk interieur zijn. Haar kracht is haar passie, zij werkt en adviseert vanuit haar hart. Haar inmiddels jarenlange ervaring maakt dat zij in korte tijd een creatief en waardevol advies kan neerleggen. Haar drijfveer is het enthousiasme van haar klanten. De wisselwerking die in elk contact ontstaat zorgt telkens weer voor een bevredigend resultaat, veelal boven verwachting want “ieder zijn vak”.

Werkwijze

Iedere klant is verschillend. Daarom biedt Ellen een uitgebreid keuzepakket om zo aan alle voorkomende opdrachten te kunnen voldoen. Zo kunt u haar inschakelen voor een ontwerp per ruimte, een totaalontwerp of inrichtingsplan, maar ook voor bijvoorbeeld een afzonderlijk kleuradvies, of om de “puntjes op de i te zetten”. Het advies of stappenplan begint precies daar waar u behoefte heeft aan inspiratie, en Ellen vertaalt dit tot een concrete leidraad.

Mondeling Interieuradvies

De afspraak start met een oriënterend gesprek om uw wensen, leefwijze en de vaste gegevens te inventariseren. Ellen verplaatst zich volledig in uw situatie en laat u al schetsend de mogelijkheden zien. Om het advies zo concreet mogelijk voor u te maken neemt zij stalen mee. Ellen leert u hoe u uw woonruimte het beste benadert. Van de beste optie ontvangt u een tekening en een geschreven plan waarin vloer, wanden, plafond, kleur, materiaal, meubelen, verlichting, raambekleding en styling zijn verwerkt. Klanten die zelf aan de slag willen gaan, hebben met dit advies de perfecte leidraad!

Realisatie

Ellen begeleidt u heel graag verder in het tijdrovende creatieve proces. Dankzij beursbezoeken en haar uitgebreide netwerk is Ellen op de hoogte van het actuele aanbod en kent zij de weg in de wirwar van vele meubel-, lampen-, en stoffen collecties. U bespaart hiermee ontzettend veel tijd en energie! En u bent zeker dat u de juiste elementen aanschaft voor uw nieuwe interieur. Klanten geven aan dat zij zelf nooit tot zo een resultaat gekomen zouden zijn. Ter afsluiting biedt een styling advies sessie natuurlijk de finishing touch. Voor de realisatie van interieurs werkt Ellen bij voorkeur met producten van Hollandse bodem, van muurverf tot verlichting en meubels.

U kunt bij Ellen van By Ellen Interiors terecht voor kleine en grote interieur zaken:

● Ontwerp en indeling van uw complete woning,
● 3D Visualisaties,
● Aanbouw, vergroting/verandering van uw woning,
● Nieuwbouw, Verbouw & Bestaande bouw,
● Indeling/ontwerp/advies voor een specifieke ruimte,
● Kleuradvies,
● Stylingadvies,
● Verlichtingadvies,
● Keuken- & Meubelontwerp,
● Shopping,
● Raambekleding & Vloeren
● Verkoopstyling

Volg Ellen ook via Facebook

Contact

Bel Ellen van By Ellen Interiors, interieurstylist Hendrik Ido Ambacht op 06 23548714 voor een telefonisch oriëntatiegesprek. Voor interieuradvies, interieurplan, kleuradvies, verlichtingadvies, keukenontwerp, aankoopbegeleiding, shoppingadvies en verkoopstyling.

Klantreacties

“Goed advies” door Sabine
“Ellen heeft ons prima bijgestaan bij het maken van veel keuzes die samenkomen als je een huis nieuw bouwt en moet inrichten. Ze visualiseert, denkt mee in uw stijl, wijst op kritieke inrichtingspunten en draagt ideeën aan. Ellen weet goed wat waar te kunnen kopen, dat scheelt tijd als veel uitgezocht en aangeschaft dient te worden. Voor inbreng van eigen stijl is ruimte, maar van het eindresultaat zal je vinden dat je dat zelfstandig nooit had verwezenlijkt! Ellen, bedankt!”

“Interieurontwerp en Realisatie” door M. van Hoorn
“Super hulp gehad van Ellen na een renovatie van een woonhuis. Huis is tevens uitgebreid met aanbouw. Ontwerp en begeleiding tijdens de realisatie van de gehele begane grond was perfect.”

“Prettig en Vakkundig” door Agnes
“Ellen heeft ons op vele fronten prettig en vakkundig geholpen bij de inrichting van ons huis.
Zij gaat uit van jouw smaak en voelt feilloos aan wat bij je past. Ze kwam vaak met verrassende ideeën, waar we soms eerst verbaasd maar later super enthousiast over waren. Of het nu over de indeling, verlichting, raambekleding of wat anders gaat: ze adviseert, brengt stalen mee en verwijst naar goede en betrouwbare zaken. Zo helpt ze je op weg naar het verwezenlijken van de inrichting waar jij je helemaal thuis voelt. Ze was een geweldige vraagbaak en goed bereikbaar per telefoon en mail. Ellen, nogmaals bedankt!”

“Erg blij met het advies en eindresultaat.” door RP & SM
“Een woonkamer voorzien van nieuwe meubels en een goede indeling lijkt zo eenvoudig, maar was het voor ons toch niet. Vanaf het eerste bezoek bij ons thuis klikte het. Ellen nam ruim de tijd om onze wensen te combineren met haar ervaring en inzicht. Het is een waardevolle investering!”

“Een bijzonder leuke ervaring” door Els Bode
“Een bijzonder prettige ervaring geweest. Mijn woonruimte gaat heel leuk worden dankzij Ellen. Zij is een vakvrouw en daarnaast een prettige persoonlijkheid. Er word je niets opgedrongen maar denkt mee.”

“Penthouse lay out (ontwerp) en complete styling en inrichting” door B. van Keppel
“Ellen heeft mij heel goed geadviseerd m.b.t. de totale kleurstellingen en inrichting van mijn woning. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen om zo ’n groot project goed en consistent te kunnen invullen. Ik heb het persoonlijk contact als zeer prettig ervaren. Ze heeft voor elk gewenst budget goede voorstellen.”

“Een uitstekende ervaring” door Amber
“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Ellen. Ze heeft me uitstekende adviezen gegeven. Ik vind het resultaat echt prachtig geworden! Wat ik ook plezierig vond is dat Ellen wist waar ik meubels die bij mij passen kon vinden. Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding goed. De service en klantvriendelijkheid waren ook prima. Al met al kan ik Ellen van By Ellen Interiors van harte aanbevelen!”

“Een geweldige samenwerking” door Francis en Henk
“Wij vonden het hoog tijd om de kamer eens grondig aan te pakken. Op dat moment kwamen wij met Ellen in gesprek en hebben we gezamenlijk onze ideeën doorgenomen. Vervolgens kwam de enorme toegevoegde waarde van Ellen om de hoek kijken en kwam het ene na het andere idee naar boven, waar wij al snel enthousiast van werden. Met Ellen op jacht naar de daadwerkelijke meubels, bleek zeer verhelderend te zijn, niet in de laatste plaats vanwege het tomeloze enthousiasme van de -volgens mij- onvermoeibare Ellen. Twijfelden we ergens, dan wist zij ons dusdanig te adviseren dat wij zonder twijfel een definitieve keuze konden te maken. Nu de kamer volledig is ingericht, kunnen wij niet anders dan uitermate tevreden zijn met het resultaat. De daadwerkelijke invulling hadden wij zonder de hulp van Ellen nooit zo prachtig gekregen. Ellen bedankt; je wist ons naadloos aan te voelen en hebt een fantastische klus geklaard!”

“100 procent slagen” door Geertje
“Ik was op zoek naar een nieuw tv-wandmeubel en een nieuwe eethoek. Ik ben super geholpen met het advies. Was nooit zelf op dergelijke ideeën gekomen. Het resultaat is geweldig en past goed bij de bestaande zithoek. Ik kan iedereen aan raden om met Ellen in zee te gaan voor een 100 % slagingskans.

“Goede samenwerking” door Debbie
“Met Ellen heb ik een leuke en leerzame weg bewandeld. Buiten het feit dat ze ons goede adviezen heeft gegeven over hoe je ruimte goed kan benutten en hoe je een rustige, gezellig en comfortabele sfeer creëert, luister ze ook goed naar de wensen van de klant. Al met al was het een zeer prettige samenwerking.”

“Enthousiast en klantgericht” door Miranda
“Ik heb een bezoek van Ellen gehad m.b.t. styling en hoe ons huis meer sfeer te geven. Zij heeft hierin goed geluisterd naar onze wensen en is met hele mooie ideeën aan komen zetten. Sommige producten zijn totaal anders dan waar ik zonder Ellen voor had gekozen, maar ik zie duidelijk de kwaliteit en het effect op de totale uitstraling en kan er erg van genieten. Leveringen en communicatie verloopt tot op heden naar volle tevredenheid. Echt zeer tevreden, ik zal Ellen zeker aanraden wanneer dit van toepassing is.”

“Goed geholpen” door Lisette
“Ik ben goed geholpen, heb een goed advies gehad over de inrichting van mijn studeerkamer en over de kleur, die ik daar het beste bij kan gebruiken. Het advies is gegeven op maat, naar wat mijn voorkeur had. Heb daarin goede afwegingen kunnen maken.”

“Janssen” door MN Janssen
“Ellen is een heel fijn persoon om mee te werken en luistert goed naar wat de klant wil. Leveringen waren op tijd en Ellen houdt de klant goed op de hoogte van de levertijden.”

“Super advies gehad” door Diana
“Voor een verbouwing van de woonkamer de hulp van Ellen ingeroepen. Zij begreep goed wat de wensen waren. Super advies van Ellen. Heel hartelijk dank hiervoor.”

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Dordrecht op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.