Interieurstylist | Interieuradvies Bilthoven
HOUSE OF STYLING – Marije Dijkstra

E-mail stylist

HOUSE OF STYLING
Marije Dijkstra
Tel: 06-837 11 543
www.houseofstyling.nl
instagram
LinkedIn

Bel of mail Marije Dijkstra voor een afspraak

Interieuradvies in Bilthoven – HOUSE OF STYLING

Interieurontwerper Marije Dijkstra van HOUSE OF STYLING geeft interieuradvies in Bilthoven en omgeving. Wil je professioneel interieuradvies, hulp bij de restyling van je woning, kleuradvies, 3D-impressies of zoek je iets specifieks voor bijv. aan de muur? Marije staat voor je klaar!

Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met liefde naar je huis en leefomgeving om tot een ontwerp te komen.

Over Marije Dijkstra

Marije studeerde in 2006 af aan de Jan des Bouvrie Academy (voltijd HBO Interior Design and Styling aan de Hogeschool Saxion) en werkte vervolgens als interieurontwerper en interieurstylist voor diverse opdrachtgevers waaronder interieuradviesbureaus, woonwinkels zoals Eijerkamp, verschillende woon-en lifestylebladen zoals VT Wonen en Ariadne at Home en RTL woon- en klusmagazine. Met deze schat aan kennis en ervaring geeft zij inmiddels al meer dan 15 jaar interieuradviezen. Marije’s signatuur kun je omschrijven als persoonlijk en tijdloos met oog voor functionaliteit en details.

Compleet Interieuradvies

Als je op zoek bent naar een professioneel compleet interieuradvies inclusief lichtplan. Je wilt goed op weg geholpen worden en een stevige basis neerzetten in je interieur. Persoonlijk en helder advies om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de meest passende indeling, meubelplan, materiaaladvies, kleurenpalet en styling wat jouw unieke sfeer ondersteunt. Dit advies is zeer geschikt als je plannen hebt om te verhuizen of voor een uitgebreide restyling. Je kan dit plan ook gebruiken om bijvoorbeeld een aannemer inzichtelijk te maken wat jouw wensen zijn. Dit advies start met een kennismaking bij jouw thuis. Bel Marije op 06 837 11 543 voor het maken van een afspraak of vul onderaan het e-mailformulier in. Lees op Marije’s website meer over hoe een compleet interieuradvies” eruit ziet.

Uitgebreid interieuradvies

Dit advies is heel handig als je meerdere vragen hebt over kleur, styling, indeling, raamdecoratie en/of verlichting en het advies nog eens rustig na wilt lezen. Je weet dan precies wat er per ruimte nodig om jouw persoonlijke sfeer neer te zetten en bij welke winkels je daarvoor terecht kan. Ik ga aan de slag met jouw persoonlijke sfeer, die ik na afloop visualiseer in een moodboard zodat je een perfect startpunt hebt om verder mee aan de slag te gaan. Dit moodboard en het uitgeschreven advies (met linkjes zodat je weet waar je wat kan kopen) kan je gebruiken als basis om je interieur verder vorm te geven. Lees op Marije’s website meer over hoe een uitgebreid interieuradvies”
eruit ziet.

Kort interieuradvies

Dit advies is heel handig als je een of meerdere concrete vragen hebt en mondeling interieuradvies nodig hebt van een professional. Je bent blij met je huis maar mist de finishing touch. Je wilt meer kleur en sfeer maar weet niet waar je moet beginnen. Of ben je op zoek naar inspiratie voor een thuiswerkplek? Wat kan er binnen de aanwezigen ruimte om wonen en werken te combineren? Wat is nu eigenlijk een goede basis? Ga je samenwonen en moet je twee interieurs combineren maar weet je niet waar je moet beginnen? Hoe creëer je een persoonlijke fijne sfeer met de spullen die je al hebt? Ben je net verhuisd of heb je een verbouwing achter de rug en zie je door de bomen het huis niet meer? Dan is dit advies ideaal. Na dit advies ga je gegarandeerd met nieuwe creatieve energie aan de slag. Lees op Marije’s website meer over hoe een kort interieuradvies” eruit ziet.

Tarieven

● Compleet Interieuradvies. Prijs varieert tussen €1.997 en €3.497
● Uitgebreid Interieuradvies. Prijs varieert tussen €897 en €1.597
● Persoonlijk Stylingadvies aan huis (2 uur) €347

Andere wensen? Vraag Marije naar de mogelijkheden.

Contact opnemen met interieurstylist Bilthoven

Wil je weten wat Marije Dijkstra van HOUSE OF STYLING voor jou kan betekenen? Bel haar op 06 837 11 543 voor het maken van een afspraak. Je kunt ook het mailformulier invullen.
Je kunt interieurstylist Bilthoven inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling.

Klantreacties

“Het was heel verhelderend om met Marije te overleggen. Ze komt met frisse nieuwe ideeën en heeft durf. Voor mij was het heel fijn dat ze me bevestigde in een aantal ideeën die ik had maar waarvan ik niet helemaal zeker was of het bij ons huis past en tijdloos genoeg is (en of het niet is ingegeven door alle Pinterest en woonbladen beïnvloeding)”.
Jorinde Crum uit Groenekan

“Heb heel veel aan het complete interieuradvies van Marije gehad. Tijdens de uitvoering was het al prachtig en is echt super mooi geworden. Ik raad andere mensen House of Styling zeker aan”.
Gertjan Stichter, Nieuwegein

“House of Styling heeft de volledige renovatie en uitbouw van onze benedenverdieping uitgedacht. Marije dacht mee, luisterde naar ons met als eindresultaat een heel mooi ontwerp waar we erg blij mee zijn!”.
V.B. uit Utrecht

“Marije heeft ons echt goed geholpen met de kleuren en inrichting van ons nieuwe huis. Haar advies is goed afgestemd en praktisch toepasbaar. Een aanrader!”
Saskia Langenberg uit Hilversum

“We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen”.
Jeroen uit Utrecht

“Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald”.
Grada en Gerard uit Driebergen-Rijsenburg

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.