Interieurstylist | Interieuradvies Bilthoven
HOUSE OF STYLING – Marije Dijkstra

E-mail stylist

HOUSE OF STYLING
Marije Dijkstra
Tel: 06 837 11 543
www.houseofstyling.nl

Bel of mail Marije Dijkstra voor een afspraak

Interieuradvies in Bilthoven – HOUSE OF STYLING

Interieurstylist Marije Dijkstra van HOUSE OF STYLING geeft interieuradvies in Bilthoven en omgeving. Wil je professioneel interieuradvies, hulp bij de restyling van je woning, kleuradvies, 3D-impressies of zoek je iets specifieks voor bijv. aan de muur? Marije staat voor je klaar!

Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met liefde naar je huis en leefomgeving om tot een ontwerp te komen.

Laat je inspireren door haar foto’s en lees alles over haar werkwijze.

Over Marije Dijkstra

Marije studeerde in 2006 af aan de Jan des Bouvrie Academy (voltijd HBO Interior Design and Styling aan de Hogeschool Saxion) en werkte vervolgens als interieurontwerper en interieurstylist voor diverse opdrachtgevers waaronder interieuradviesbureaus, woonwinkels zoals Eijerkamp, verschillende woon-en lifestylebladen zoals VT Wonen en Ariadne at Home en RTL woon- en klusmagazine. Met deze schat aan kennis en ervaring geeft zij inmiddels al meer dan 15 jaar interieuradviezen. Marije’s signatuur kun je omschrijven als persoonlijk en tijdloos met oog voor functionaliteit en details.

“Elk huis is uniek. Elk advies is maatwerk. Door gebruik te maken van een combinatie van verschillende stijlen en oude en nieuwe spullen creëer ik een functionele basis en gaat je interieur leven. Ik maak een vertaalslag van jouw specifieke woonwensen en stijl naar een fijne evenwichtige leefplek waar woonplezier het belangrijkste is. Door mijn kennis, jarenlange ervaring, sterke intuïtieve vermogen en ervaringen zie ik wat een ruimte of een huis nodig heeft om weer in balans te komen met een positieve flow.”

Compleet Interieuradvies

Voor wie? Als je op zoek bent naar een professioneel interieuradvies inclusief lichtplan. Je wilt een solide basis creëren in je interieur. Advies op maat om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de meest ideale indeling, meubelplan, materiaaladvies, kleurenpalet en styling die matcht met jouw unieke smaak. Compleet interieuradvies is geschikt als je verhuisplannen hebt of een uitgebreide restyling wenst. Ook te gebruiken om bijv. een aannemer jouw wensen kenbaar te maken. Dit advies start met een kennismaking bij jou thuis. Bel Marije op 06 83 711 543 voor het maken van een afspraak of vul onderaan het e-mailformulier in. Lees op Marije’s website meer over hoe een compleet interieuradvies” eruit ziet.

Persoonlijk Stylingadvies aan huis

Voor wie? Als je een concrete vraag hebt en mondeling advies nodig hebt van een professional. Twee en een half uur lang advies in je eigen huis om daarna zelf met nieuwe energie aan de slag te gaan.

Je bent blij met je huis maar mist de finishing touch. Je wilt meer kleur en sfeer maar weet niet waar je moet beginnen. Of ben je op zoek naar inspiratie voor een thuiswerkplek? Wat kan er binnen de aanwezige ruimte om wonen en werken te combineren? Wat is nu eigenlijk een goede basis? Ga je samenwonen en moet je twee interieurs combineren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hoe creëer je een persoonlijke fijne sfeer met de spullen die je al hebt? Ben je net verhuisd of heb je een verbouwing achter de rug en zie je door de bomen het huis niet meer? Dan is dit advies ideaal!

Verkoopstyling

Je huis verkopen? Marije is gecertificeerd verkoopstylist en kan helpen bij het verkoopklaar maken van je woning. Styling draagt bij aan het verhaal van je huis. Door te schuiven met meubels en elementen weg te laten of juist accessoires toe te voegen kan een ruimte totaal anders worden beleefd. Kortom, Marije haalt het beste uit je huis volledig afgestemd op de doelgroep. Ze geeft verkoopconsulten aan huis en na afloop ontvang je praktische tips en een checklist fotografie om je huis verkoopklaar te maken.

Tarieven

● Compleet Interieuradvies. Prijs varieert tussen €1.997 en €2.797
● Persoonlijk Stylingadvies aan huis (2,5 uur) €327
● Verkoopstyling consult €147
● Losse Modules | prijs in overleg

Andere wensen? Vraag Marije naar de mogelijkheden.

Contact opnemen met interieurstylist Bilthoven

Wil je weten wat Marije Dijkstra van HOUSE OF STYLING voor jou kan betekenen? Bel haar op 06 83 711 543 voor het maken van een afspraak. Je kunt ook het mailformulier invullen.
Je kunt interieurstylist Bilthoven inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp, interieurstyling en verkoopstyling.

Klantreacties

“House of Styling heeft de volledige renovatie en uitbouw van onze benedenverdieping uitgedacht. Marije dacht mee, luisterde naar ons met als eindresultaat een heel mooi ontwerp waar we erg blij mee zijn!”.
V.B. uit Utrecht

“We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen”.
Jeroen uit Utrecht

“Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald”.
Grada en Gerard uit Driebergen-Rijsenburg

“Prettig, functioneel, direct toepasbaar, oog voor detail en origineel. In 1,5 uur een overzicht met direct toepasbare en werkbare adviezen die het huis er fantastisch uit laten zien met behoud van eigen sfeer van het huis”.
Georget uit Groenekan

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.