Interieurstylist | Interieuradvies Bilthoven
IZP Styling – Nanda Elgeti

E-mail stylist

IZP Styling
Nanda Elgeti
Gecertificeerd interieurstyliste
Tel: 06 23200715
www.izpstyling.nl

Mail of bel Nanda Elgeti voor een gratis kennismaking

Interieuradvies Bilthoven – Interieurstylist Nanda Elgeti | IZP Styling

Nanda Elgeti is interieurontwerpster en stylist. Zij maakt stijlvolle interieurs met een rustige basis als uitgangspunt. Qua stijl kan het alle kanten op gaan. Van Industrieel, Scandinavisch tot Modern klassiek. Haar werkwijze is duidelijk en open. Take a peek op haar website voor meer informatie en wie weet ben jij de volgende die samen met Nanda het mooiste puntje op de i van interieur zet!

Interieuradvies | Een rustige basis als uitgangspunt

Thuis is de plek waar je woont, leeft, waar alles vanzelfsprekend is en dat jij happy bent zodra je binnenstapt. Interieur is bepalend en maakt je thuis af. Vind je het lastig om van je huis je thuis te maken? Nanda kan je verder helpen om jou unieke thuishaven te creëren. Een praktisch, eigentijds en betaalbaar interieur tegelijk? Ja het kan!

Zakelijk ontwerp | Van thuis werkplek tot vergaderruimte

Het is belangrijk dat de sfeer en balans goed zijn op de werkvloer. Dit zorgt voor meer energie, inspiratie en werkplezier. Of het nou gaat om een interieur voor een industrieel kantoor, een duurzaam restaurant, een cozy wachtruimte of een modern beurs event. Nanda denkt graag mee van concept ontwikkeling en ontwerp tot de laatste details.

Project begeleiding | Aansturen en ontzorgen tot het af is

Wanneer je gaat verbouwen, je eigen kantoorpand laat bouwen, een nieuwbouw woning hebt gekocht of krijgt je woning een complete make – over? In een korte tijd heb je veel te regelen. Hierin spelen vaak je budget en tijd de hoofdrol. Offertes aanvragen en vergelijken, maattekeningen controleren, kleuren bepalen en informatie opvragen over materialen. Als je dat allemaal geregeld hebt, dan kan je aan de slag met het aansturen van de aannemer, schilder of loodgieter. Dit zijn wat voorbeelden, er komt natuurlijk nog meer bij kijken en dat kan best wel stress geven. Nanda kan ontzorgen door het project aan te sturen en te controleren tot het af is. Van ontwerp, materiaalkeuzes tot bouwbegeleiding. Zo kan jij je dingen doen die voor jou belangrijk zijn! Inmiddels heeft Nanda een professioneel netwerk om haar heen om kleine maar ook grotere projecten te begeleiden voor zowel particulier als zakelijk.

Nieuwsgierig geworden? Nanda Elgeti komt graag bij je langs!

Bel 06 23200715 of vul het contactformulier in en Nanda neemt contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Je kunt Interieurstylist Bilthoven Nanda Elgeti van IZP Styling inschakelen voor interieuradvies, interieurstyling, kleuradvies en personal shopping voor bedrijven en particulieren door heel Nederland.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis kennismaking mail of bel interieurstylist Bilthoven. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper / tuinarchitect voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinarchitect Bilthoven op AlleTuinarchitecten.nl of op www.AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.