Interieurstylist | Interieuradvies Bilthoven
Petra Postmus Interiors

E-mail stylist

Petra Postmus Interiors
Gecertificeerd Interieurstyliste
Tel: 06 – 23 32 58 85
www.petrapostmus.nl
Facebook   Pinterest

Neem contact op met Petra Postmus

Petra Postmus Interiors: keurmerkstylist voor klassiek & landelijk wonen

Als keurmerkstylist behoort ze tot de top van de Nederlandse stylisten. Zij richt zich specifiek op klassieke en landelijke interieurs, zowel zakelijk als privé. Met een projectmatige aanpak brengt ze sfeer en warmte, waarbij ze haar inspiratie opdoet met Engelse en Franse kastelen en landhuizen.

Ze mengt barokstijl Lodewijk XIV makkelijk met Ralph Lauren, combineert behang van Vivienne Westwood achteloos met Delfts blauw en valt op met haar gedurfd kleurgebruik en opmerkelijke accessoires. Voorbeelden van haar werk zijn onder meer verschenen in ‘Wonen landelijke Stijl’ en ook op RTL4 stond zij haar mannetje in ‘Herrie in Hotel Spaander’, waarbij ze de metamorfose van de 400 m2 grote serre verzorgde.

Creatieve combinaties

Keurmerkstylist Petra Postmus verrast dikwijls haar opdrachtgevers met creatieve ideeën, gebaseerd op combinaties van oude materialen, kleurpigmenten en soms ook juist met een moderne touch. De wens van de klant, de functionaliteit van de inrichting en ook zeker de liefde waarmee Petra het nieuwe interieur ontwerpt en inricht, bepalen samen het uiteindelijke succes.

Haar creatieve combinatie van materialen, kleuren, meubelen zorgen voor een spannende finishing touch.

Referenties van tevreden klanten

De afgelopen jaren heeft Petra Postmus vele klanten geadviseerd en projectmatig begeleid bij de inrichting van hun woning of bedrijf. In het overzicht van referenties lees je hoe goed ze dat waarderen.

Ook aan de slag met je interieur?

Na een vrijblijvend en oriënterend gesprek – inclusief bezichtiging van je woning of bedrijfspand – ontvang je een voorstel over de aanpak. Na een akkoord bespreken jullie verder je specifieke wensen, de sfeer die je daarbij voor ogen hebt en budget. Ook wordt dan de ruimte ingemeten en gefotografeerd. Hieruit volgt het complete interieurplan, met waar nodig begeleiding en uitvoering van de opdracht.

Idealiter coördineert Petra Postmus Interiors het totale proces van ontwerp en design, inkoop van materialen en meubelen, instructie en begeleiding van de professionals, tot aan de finale oplevering. Met haar uitgebreide netwerk van leveranciers – in binnen- en buitenland – komt ze daardoor altijd tot een prachtig resultaat voor jouw woning of bedrijf.

Je kunt interieurstylist Petra Postmus uit de regio Bilthoven inhuren voor interieuradvies in klassieke en landelijke stijl zowel zakelijk als privé.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Bilthoven.

AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper / tuinarchitect voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinarchitect Bilthoven op AlleTuinarchitecten.nl of op www.AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.