Interieurstylist | Interieuradvies Son en Breugel
Martina Interieurvisie – Esther Martina

E-mail stylist

Martina Interieurvisie
Esther Martina
Tel: 06 28458703
www.martina-interieurvisie.nl

Bel of mail Esther Martina voor meer informatie

Interieuradvies in Son en Breugel – Interieurstylist Esther Martina

Ben je op zoek naar interieuradvies in Son en Breugel? Wellicht dat Esther Martina jou kan helpen aan een nieuw interieurplan. Martina Interieurvisie is lid van beroepsvereniging voor interieurstyling professionals BNS Crisp.

Even voorstellen

Esther Martina werkt sinds 2004 met groot plezier als interieurstyliste. Mensen hun droom-interieur helpen te verwezenlijken is haar passie, samen gaat ze op zoek naar eenheid, rust en warmte in het interieur. Ook werkt ze sinds 2014 als kleuradviseur voor Flexa.

Interieurplan, kleuranalyse en styling advies

Misschien schuiven we direct al met meubels. Bepalen we wat wel en niet hoeft te blijven. Doe ik ter plekke een kleuranalyse. En weet ik jullie in een korte tijd al te inspireren met een beknopt styling advies. Pakken we het iets rigoureuzer aan? Dan maken we een vervolgafspraak en kom ik terug met dat wat we besproken hebben. Denk hierbij aan materiaalstalen, een kleuranalyse, inspirerende plaatjes en een indelingsadvies…. oftewel: een goed interieurplan!

Styling advies tijdens het shoppen

Kom jij of ikzelf tussentijds in een winkel iets tegen dat mogelijk bij je past? Sturen we elkaar toch gewoon even wat foto’s door?! Personal shopbegeleiding pur sang!

Interieuradvies Mogelijkheden

● Indelingsadvies
● Kleuradvies voor de muren
● Raamdecoratie advies
● Styling advies d.m.v. accessoires
● Meubelaankoop advies
● Shopbegeleiding bij de aankoop van interieurartikelen
● Styling van de meubels en accessoires in de ruimte

Portfolio

Liever de foto’s in een groter formaat bekijken? Neem dan een kijkje in haar portfolio op haar eigen website .

Contact met Interieurstylist Son en Breugel

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul het e-mailformulier onderaan deze pagina in of bel Esther Martina op 06 28458703. Zij vertelt er graag meer over tijdens een afspraak bij je thuis. De eerste 20 min van het gesprek wordt gezien als kennismaking en is vrijblijvend. Wie weet tot binnenkort!

Je kunt interieurstylist Esther Martina uit Son en Breugel boeken voor interieuradvies, kleuradvies, gezamenlijk winkelen, aankoopadvies, interieurstyling, indelingsadvies in Noord-Brabant.

Klantreacties

“Na de verbouwing van ons huis en aanleg van de tuin wilde we het interieur ook aanpassen met gebruik van deels de bestaande inrichting en nieuwe aanvullingen. Deze ingrijpende aanpassing vergde professionele ondersteuning en hebben wij deze meer dan gevonden in Esther Martina. Het voorstel was verassend, origineel en pakte ons meteen, ondanks dat we even moesten wennen. Het resultaat is verbluffend en heeft alles in harmonie gebracht. Kortom een aanrader.” Familie van de Heijden

AlleStylisten.nl : Alle interieurstylisten voor interieuradvies in je regio

Kijk ook eens bij de klantreacties om te lezen hoe zij de interieuradviezen van diverse interieurstylisten hebben ervaren.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Bosch op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.