Interieurstylist | Interieuradvies Waalwijk
10voorstijl – Antine Treffers

E-mail stylist

10voorstijl
Antine Treffers
Tel: 06 13477831
www.10voorstijl.nl

Bel of mail Antine Treffers voor meer info

Interieuradvies Waalwijk – Interieurstylist Antine Treffers | 10voorstijl

Ben je toe aan een nieuwe inrichting of bereid je een verbouwing voor? Op zoek naar nieuwe meubels of wil je advies over materialen en kleuren die bij je woonstijl passen? Dan ben je bij 10voorstijl aan het juiste adres. 10voorstijl helpt je graag en heeft aandacht voor de kleinste details bij het creëren van een sfeer waarin je je thuis voelt.

Over Antine Treffers

Met interieur en styling bezig zijn is Antine’s grote passie. Sinds het oprichten van 10voorstijl kan zij haar creativiteit en aanstekelijke enthousiasme voor het maken van mooie interieurs met aandacht voor detail volop kwijt. Ze maakt graag interieurs waarin mensen zich thuis voelen. Inspiratie daarvoor doet Antine eigenlijk overal op; ze is bijna altijd bezig met het spotten van nieuwe trends en leuke ideeën om te gebruiken.

Interieuradvies basic

Na een gesprek op locatie, waarin Antine met je overlegt over gebruik van kleur, vloerafwerking, meubels, raamdecoratie en accessoires, werkt zij dit alles uit in een adviesplan inclusief een moodboard en een sfeervoorstel voor meubels en accessoires. Hierna komt zij dit alles bij je thuis toelichten.

Interieuradvies uitgebreid

Dit alles begint ook met een gesprek op locatie. Hierna werkt zij dit alles uit in een adviesplan inclusief een moodboard, kleur- en materialenboard en een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrond tekening. Hierna komt Antine dit alles bij je thuis toelichten.

Interieuradvies all inclusive

Dit is een uitgebreide versie van het bovenstaande interieuradvies. Naast een uitgewerkt adviesplan, moodboard, kleur- en materialenboard en een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrond tekening ontvang je ook een met de hand getekende perspectief tekening van de ruimte. Hierna komt Antine dit alles bij je thuis toelichten.

Tips voor je interieur

Als een compleet pakket teveel is en je alleen maar een “steuntje in de rug” nodig hebt. Antine komt dan op basis van uurtarief bij je thuis langs om te helpen en je vragen te beantwoorden. Bedenk vooraf je vragen, zodat de tijd optimaal benut kan worden. Als tijdens het gesprek blijkt dat je toch meer hulp nodig hebt kan dat natuurlijk en zien we dit gesprek gewoon als het eerste gesprek op locatie uit de hierboven genoemde pakketten.

Aankoopbegeleiding

Naar aanleiding van Antine’s adviezen gaat zij met je winkelen. Samen met Antine zoek je de juiste vloerbekleding, raamdecoratie, meubels, accessoires etc. uit.

Shoppingadvies

Antine maakt voor je een voorselectie voor vloerbekleding, raamdecoratie, meubels en accessoires met per product/artikel een omschrijving, adviesprijs en verkoopadres.

Online woonadvies

Heb je een (kleine) vraag over ruimtelijke indeling, kleur, vloerafwerking, meubels of raamdecoratie? Deze kan Antine ook online beantwoorden. Dit werkt als volgt: Je stuurt je vraag toe met foto’s van de ruimte waar het om gaat. Vervolgens maak je het verschuldigde bedrag over. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je betaling krijg je het advies per e-mail toegestuurd.

Klantreacties

“Hoera! de sleutel van ons huis was eindelijk binnen, we konden aan de slag om ons thuis te creëren! Maar hoe maak je het thuis wanneer je beide diverse stijlen mooi vindt? Hoe maak je hier een geheel van? Om dit te realiseren hebben we de hulp van 10 voor stijl gevraagd. Antine heeft voor ons een moodboard gemaakt wat meteen de sfeer en stijl weergaf waar we naar op zoek waren. Thuis op papier! Samen met Antine zijn we vervolgens gaan winkelen om het moodboard levend te maken. Wat erg fijn was is om iemand bij je te hebben die je tips geeft over de mogelijke accessoires, meubels en die het geheel overziet. Toen alles was uitgezocht en geleverd kwam Antine voor de afstyling langs. Nadat zij de verlichting en accessoires had neergezet en alles verzorgd had was het meteen thuis. Het gevoel waar we naar op zoek waren!”

Contact

Bel 06 13477831 of vul het contactformulier in en Antine neemt contact met je op voor oriëntatiegesprek.

Je kunt interieurstylist Antine Treffers inhuren voor kleuradvies, interieuradvies, aankoopbegeleiding, shoppingadvies en workshops. Ook houdt zij een inspirerend interieurblog bij. klik hier om naar het blog te gaan en ideeën op te doen.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een vrijblijvende kennismaking mail of bel interieurstylist Waalwijk.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Bosch op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.