Interieurstylist | Interieuradvies Haarlem
MOOS Interieurontwerp & Styling | Simone Koudijs

E-mail stylist

MOOS Interieurontwerp & Styling
Simone Koudijs
Tel: 06-15551332
www.moos-styling.nl

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Over MOOS Interieurontwerp & styling
Met interieuradvies van stylist Simone Koudijs krijg je een verrassend en creatief interieuradvies op maat. Voor adviezen voor uw huis, kantoorruimte, winkel of etalage. Ook geeft Simone creatieve workshops. Bel of mail Simone voor meer informatie en een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Mondeling Interieuradvies €150
Dit advies bestaat uit een bezoek aan huis waarbij je gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies van Simone krijgt. Je kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk te brengen.

Restyling €275
Een op maat gemaakt advies waarin je zelf met wat kleine aanpassingen je eigen interieur een metamorfose kunt laten ondergaan.

Het Re-styling-pakket bestaat uit:
● Intakegesprek en opmeten ruimte
● Advies over de meubelopstelling
● Advies over passende accessoires
● Sfeeradvies door middel van moodboard
● Pakketpresentatie

Self Styling €395
Wil je zelf de inrichting van je (nieuwe) woning doen, maar dan wel met wat hulp? Met dit pakket krijg je een op maat gemaakte leidraad waarmee je zelf gaat winkelen en uiteindelijk je woning inricht.

Het Self Stylingpakket bestaat uit:
● Intakegesprek en opmeten ruimte
● Advies over de meubelopstelling
● Advies voor nieuw aan te schaffen meubelen
● Kleurenadvies
● Advies over passende accessoires
● Advies over goede verlichting
● Advies over raamdecoratie
● Sfeeradvies dmv moodboard
● Pakketpresentatie

All In-Styling €495
Je bent toe aan een nieuw interieur en je wilt graag professionele hulp van ontwerp tot aanschaf. Met dit pakket krijg je naast een inrichtingsontwerp en stylingadvies ook een gedetailleerd shopping advies (inclusief winkeladressen, productnaam, kleurnummer, adviesprijs, levertijd, etcetera).

Het All In-pakket bestaat uit:
● Intakegesprek en opmeten ruimte
● Advies over meubelopstelling
● Kleurenadvies
● Advies over accessoires
● Advies over verlichting
● Advies over raamdecoratie
● Sfeeradvies door middel van moodboard
● Shoppingadvies
● Pakketpresentatie

Verkoopstyling €200
Moos Styling & Advies zal door middel van praktische oplossingen uw woning optimaal presenteren. Simone zorgt dat de woning een lichte, ruime en positieve sfeer uitstraalt, passend bij de stijl van het huis en bovendien aantrekkelijk voor een zo groot mogelijke doelgroep. Zij helpt u met tips over indeling, kleuren en styling waardoor de positieve punten in uw huis snel en efficiënt naar voren zullen worden gebracht. De adviezen verwerkt Simone in een rapport met daarin de aandachtspunten die aangepast moeten worden.

Bij alle bovenstaande pakketten geldt dat alle uitgewerkte adviezen worden gepresenteerd in een mooie, speciaal voor jou samengestelde map. Uiteraard wordt het advies door Simone persoonlijk toegelicht.

Online interieuradvies €150
Voor als u geen tijd heeft om een interieurstylist te ontvangen. In enkele eenvoudige stappen ontvangt u van Simone een online advies binnen twee weken. Hoe werkt het?

Stap 1: Neem een aantal foto’s van de ruimte
Stap 2: Stuur een mail met je vraag samen met de foto’s
Stap 3: Wij bellen u op om uw wens te bespreken
Stap 4: Maak €150 over op rekeningnr. NL80 RABO 0155 2909 59 t.n.v. MOOS Styling
Stap 5: Binnen twee weken na ontvangst van het geld ontvangt u per e-mail een op maat uitgewerkt interieuradvies.

Het Online Interieuradvies bestaat uit een:
• geschreven advies
• meubelopstellingsadvies
• kleurenadvies
• accessoires advies

Woonshopping
Wilt u hulp bij het zoeken naar mooie, stijlvolle meubels en accessoires die passen bij uw interieur? Kies dan voor Woonshopping. U gaat samen met Simone naar de leukste woonwinkels die het beste bij uw woonstijl en budget passen.

Na het shoppen helpt Simone u met de afstyling van het interieur zodat alle accessoires op de juiste plek komen te staan en er een sfeervol interieur ontstaat. Ook voor bedrijven is woonshoppingadvies of aankoopbegeleiding van accessoires en meubels voor het inrichten van bedrijfsruimtes mogelijk.

Tarieven Particulieren (incl BTW)
● Mondeling Interieuradvies €150
● Restyling €275
● Self Styling €395
● All In Styling €495
● Verkoopstyling €200
● Online interieuradvies €150

MOOS tarief per uur €65
MOOS tarief per dagdeel (3 uur) €199

U kunt interieurstylist Simone Koudijs uit Haarlem boeken voor interieurstyling, verkoopstyling, kantoorstyling, winkelstyling, woonshopping, workshops en online interieuradvies in Noord-Holland.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist HAARLEM. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Haarlem op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op