Interieurstylist | Interieuradvies Oosterbeek
WW Homestyling | Interieuradvies | Interieurontwerp | Verkoopstyling

E-mail stylist

WW Homestyling
interieuradvies | interieurontwerp | verkoopstyling
Wilma Wortelboer
Tel: 06 129 66 070
www.wwhomestyling.nl

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek

Over Interieurstylist Oosterbeek

Wilma Wortelboer heeft al vele jaren ervaring op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp in zowel de particuliere als de zakelijk sector. Met haar kennis van onroerend goed en optimaal wonen, adviseert, inspireert en begeleidt Wilma uw woon- of werkwensen op een passende wijze in zowel een deel- of totaalplan.

Zij werkt vanuit Gelderland (Doorwerth) aan projecten door heel Nederland en België.

Interieuradvies en Interieurontwerp

Ontwerpen kunnen worden gemaakt voor zowel het geheel als gedeeltelijk herindelen van bestaande of nieuwe ruimten, of het verbouwen ervan. Naast haar interieurontwerpen kan Wilma de volgende diensten bieden:

● 2D /3D ontwerpen
● verlichtingsplan
● ontwerp van keuken- en badkamer
● ontwerp van kasten op maat (bv. boeken/tv kast)
● kleuradvies
● stoffering
● inkoopbegeleiding
● budgetbewaking

Ontwerp aan- & verbouw

Met de inrichting en gebruik van ruimten als uitgangspunt, wordt door Wilma passende aan- en/of verbouwingsmogelijkheden ontworpen. Hierbij werkt zij samen met een aannemer en indien nodig met een architect. Verder kan zij eventuele vergunningen verzorgen en de bouw, indien gewenst, geheel of gedeeltelijk begeleiden.

Verkoopstyling

Investering in verkoopstyling is gunstiger dan een eerste prijsverlaging. Professionele woningpresentatie leidt tot een snellere verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. Voor deze activiteit alsook voor meubelverhuur bij leegstand of modelwoningen is Wilma u graag van dienst. Voor meer informatie verwijst zij u naar wwhomestyling.nl.

U kunt interieurstylist Oosterbeek Wilma Wortelboer inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, ontwerp aan- & verbouw en verkoopstyling voor bedrijven en particulieren.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Oosterbeek. AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Apeldoorn op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op