Interieurstylist | Interieuradvies Venray
Charme Deco – Eleän Mulder

E-mail stylist

Charme Deco Interieurontwerp
Eleän Mulder
☎ 06 34 10 99 46

www.charmedeco.nl

Bel of mail Eleän Mulder voor een gratis oriëntatiegesprek

Charme Deco Venray: Net dat beetje anders

Wilt u een sfeervol, gezellig interieur en lukt het maar niet om dit zelf te creëren? Eleän Mulder van Charme Deco Venray staat u graag van dienst!

Door haar persoonlijke benadering is ieder interieurontwerp of interieuradvies van Charme Deco maatwerk. Door goed naar uw wensen te luisteren, verzamelt Eleän alle puzzelstukjes en legt deze voor u op de juiste plek en ontstaat er een smaakvol interieur. Creativiteit en de individuele wensen van de opdrachtgever vormen haar uitgangspunt.

Eleän Mulder
Het gezicht achter Charme Deco is Eleän Mulder. Interieur is haar passie en alles wat daarbij komt kijken: het organiseren, het vormgeven en in het bijzonder de interactie met haar opdrachtgevers. Sinds 2012 heeft zij als interieurstylist al vele interieurs in diverse woonstijlen smaakvol ingericht.

Interieuradvies
U wilt een nieuwe indeling of woonstijl van uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Met een interieuradvies helpt Eleän u met het nemen van beslissingen over bijv. accessoires, behang, raambekleding, stoffen, planten, vloeren en de do’s & don’ts. Al met weinig middelen en een paar eenvoudige ingrepen kan zij het verschil voor u maken.

Kleuradvies
Kleur is een belangrijk onderdeel van ons bestaan en heeft invloed op hoe we leven en ons voelen. Door een juiste toepassing van kleur, kunt u grote veranderingen bereiken in uw huis zoals ruimtes optisch groter of kleiner laten lijken.

Verlichtingsadvies
Verlichting is meer dan een lamp kopen. Een goed gebalanceerd verlichtingsplan maakt uw interieur compleet. Licht kan functioneel of juist decoratief zijn om een bepaalde sfeer te creëren. Eleän adviseert u graag bij een goed verlichtingsplan en het oplossen van verlichtingsproblemen. 

Seniorenadvies
Moeten er aanpassingen in uw woning aangebracht worden zodat u bijvoorbeeld uw badkamer veilig kunt blijven gebruiken? Heeft u een hoger bed nodig of moet de trap aangepast worden? Met haar jarenlange vakkennis kan Eleän u ondersteunen bij het maken van plannen en het nemen van de juiste beslissingen.

Verkoopstyling
Staat uw huis al een tijdje te koop of wilt u hem binnenkort gaan verkopen? Schakel dan een verkoopstylist in. Eleän Mulder is o.a. gespecialiseerd in het verkoopbaar maken van woningen. Met kleine aanpassingen en een minimale investering kan zij uw huis aantrekkelijk maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. U kunt maar één keer een eerste indruk maken!

Label E Webshop
Eleän Mulder heeft een eigen lijn met accessoires: Label E voor de mooiste accessoires voor in huis. Bij Label E shop je je favoriete designmerken, zoals BOB, Van Roon Living, Mars en More, 2Lif, Pomax, Hamilton Living, Linen & More, en Drescher. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Je kunt interieurstylist Eleän Mulder van Charme Deco uit Venray boeken voor interieuradvies, kleuradvies, verlichtingsadvies, seniorenadvies en verkoopstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Venray. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Boxmeer op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op