Interieurstylist | Interieuradvies Zwolle
Anders Style – Jutta Junge – Wentrup

E-mail stylist

Anders Style
Jutta Junge – Wentrup
Tel: 06 219 26 966

www.andersstyle.nl

Bel of mail Jutta Junge voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek


Interieurstylist Zwolle voor Interieuradvies, Verkoopstyling & Woningfotografie

Welkom bij Anders Style

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Anders Style. Ben je op zoek naar nét even wat anders op het gebied van interieurstyling? Of wil je Anders Style inschakelen voor verkoopstyling? Lees dan gerust verder of neem direct contact met Jutta Junge – Wentrup op door een e-mail te sturen of bel haar op 06 219 26 966. Jutta verheugt zich erop bij te dragen aan een woongenot wat geheel bij jou past. Het eerste gesprek, waarin zij je alles over haar werkwijze kan vertellen, is uiteraard vrijblijvend.

Over Jutta Junge – Wentrup van Anders Style

Al haar hele leven zijn huizen en decoratie Jutta’s passie waarbij ‘Net even anders’ en de natuur haar grootste inspiratiebronnen zijn. Jutta doet het graag Anders dan Anders…..denkt ‘out of the box’ … bedenkt nieuwe ideeën… creëert unieke stijlen! Vaak komt zij op nieuwe ideeën door beursbezoeken in bijvoorbeeld steden als Frankfurt, Hamburg, Amsterdam, Keulen of in winkels en andere landen.

In interieurstyling heeft Jutta inmiddels ruim 10 jaar ervaring. Zij runde een grote home decoratiewinkel in Duitsland. Het stylen van etalages waren haar absolute passie. Daarnaast heeft Jutta voor winkels en woningen indelingen ontworpen en laten uitvoeren door verschillende aannemers. Hierbij was de rol van binnenhuisarchitecte haar op het lijf geschreven. Jutta is gecertificeerd binnenhuisarchitect en interieurstyliste. Haar passie voor decoratie en huizen wil zij met Anders Style graag inzetten om jouw wensen op het gebied van interieurstyling te vervullen!

vt wonen&design beurs & WOONevent

Ook is Jutta veelgevraagd op diverse woonbeurzen interieuradvies te geven.

In het najaar kunt u met Jutta tijdens de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam van 3 t/m 7 oktober 2017 op het adviesplein een afspraak plannen.

Interieuradvies

Thuis hoort een plek te zijn waar je je kunt ontspannen, genieten en rust kunt vinden. Bij het optimale thuisgevoel hoort o.a. een inrichting die bij jou en/of je gezin past. Bij het inrichten van een huis komt veel kijken. Veel beslissingen die zorgvuldig overlegd en overdacht moeten zijn. Anders Style vindt het een geweldige uitdaging om je hierbij te helpen. Elk ontwerp en advies is maatwerk en wordt uiterst zorgvuldig met je doorgenomen. Jutta luistert naar de wensen, stijl en ideeën en bekijkt de woning of bouwtekeningen. Uiteraard houdt zij ook rekening met bestaande meubelen en hergebruikt zij indien mogelijk materialen. Hieronder de diverse mogelijkheden voor interieuradvies:

● Interieurontwerp
● Compleet interieuradvies
● Interieuradvies aan huis
● Kleuren en materiaaladvies
● Woonstijl en sfeercollage
● Verlichtingsplan

Verkoopstyling
In deze markt is onderscheiden een must! Een efficiënte aanpak door Anders Style en een gedreven, creatieve en gecertificeerde verkoopstylist helpt u sneller uw doel te bereiken.
De eerste indruk is van cruciaal belang voor het verkoopproces. Is die niet goed, dan is in 95% van de gevallen de verkoop verkeken. Anders Style biedt verschillende verkoopstyling opties aan die je met elkaar kunt combineren.
klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Reacties van klanten

“Jutta is vanaf het begin van het traject erbij betrokken geweest. Haar heldere en kordate manier van adviseren sprak ons erg aan. De foto’s waren van een zeer hoge kwaliteit en het zag er prachtig uit, dat wij niet enige waren die dat vonden, bleek uit het feit dat er op de dag van plaatsing op Funda, al een kijkafspraak voor dezelfde middag was gemaakt.” volledige klantreactie
Dirk en Hetty Spit uit Hattem

“We hebben Jutta gevraagd of zij ons huis wilde stylen voor de verkoop en foto’s op Funda. We waren erg tevreden over de manier hoe ze te werk ging. Ze werkt snel en heeft hele goede ideeën. Het resultaat was super! Ons oude huis was binnen 2 weken verkocht. Ook voor ons nieuwe huis heeft ze een aantal ideeën aangedragen en het viel ons opnieuw op dat ze echt kijkt wat wel en niet bij je past. Dus persoonlijk advies voor een persoonlijke smaak!” volledige klantreactie
Rudi en Anita de Lange

“Knappe prestatie leverde jij, we vinden je foto’s fantastisch goed. Ook mijn kinderen vinden dat, ik herken m’n kamers amper!”
Albertine uit Hattem

Jutta werkt binnen de provincie Overijssel o.a. in de volgende steden: Dalfsen, Hardenberg, Kampen, Ommen, Raalte en Zwolle.

Je kunt interieurstylist Jutta Junge – Wentrup uit Zwolle (Hattem) inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling en woningfotografie voor bedrijven en particulieren.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist ZWOLLE. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Zwolle op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op