Interieurstylist | Interieuradvies Huizen
Oda Heleen – OH Studio

E-mail stylist

OH Studio
Oda Heleen
www.oh-studio.nl

Maak meteen een afspraak met Oda voor een kennismaking

Interieuradvies in Huizen | Interieurstylist Oda Heleen – OH Studio

Oda Heleen geeft interieuradvies in Huizen en omgeving. OH Studio, gevestigd in Huizen (Noord-Holland), biedt deskundig interieuradvies, creativiteit en passie voor elk project. Als je op zoek bent naar een interieur dat jouw verhaal vertelt, authenticiteit ademt, en jouw unieke visie tot leven brengt, dan is Oda de aangewezen persoon voor jou.

Wie is Oda, het gezicht achter OH Studio?

Passie voor interieur zat er bij Oda Heleen al vroeg in; omgeven door design en curiosa in haar ouderlijk huis. Regelmatig mocht zij mee naar designbeurzen en kunstexposities. Hier ontstond ook haar liefde voor o.a. het unieke Mid century design.

Na een marketing carrière, besloot Oda een aantal jaar geleden alsnog haar passie voor interieur professioneel op te volgen. Na een jarenlange opleiding in interieurontwerp startte zij OH Studio. Oda heeft inmiddels al diverse prachtige ruimtes mogen ontwikkelen en kijkt ernaar uit om meer inspirerende interieurs te creëren.

“Wat me het meeste vervult, is anderen helpen hun unieke persoonlijkheid tot uiting te brengen in hun huis. Elk project is een kans om samen met de klant iets neer te zetten dat niet alleen mooi is, maar hén ook echt weerspiegelt. Elk project is een nieuw avontuur. Samen kunnen we jouw huis omtoveren tot iets bijzonders!”

Werkwijze

Oda werkt met 3 verschillende pakketten. Klik op de linkjes hieronder voor een volledige omschrijving van de inhoud van de pakketten. Heb jij toch een andere interieurvraag? Stuur Oda dan een e-mail en ze maakt voor jou een offerte op maat.

PAKKET 1 | THE SIMPLE TOUCH
Dit pakket helpt je op weg als je al wel een stevige basis m.b.t. je ontwerp hebt, maar je suggesties kunt gebruiken voor het creëren van sfeer, het toepassen van kleur, styling en verlichting.
Prijsindicatie: €899 incl. BTW*

PAKKET 2 | THE PRACTICAL PACKAGE
Dit pakket is perfect voor jou als je graag zelf de uitvoering wilt begeleiden, maar wel deskundige begeleiding en inspiratie nodig hebt.
Prijsindicatie: Vanaf €2499 incl. BTW voor een gemiddelde woonruimte tot 70m2*

PAKKET 3 | TAILOR-MADE DESIGN
Bij dit pakket ontzorgt Oda jou volledig. Op basis van jouw input creëert zij een gedurfd en persoonlijk interieur.
Prijsindicatie: Vanaf €4399 incl. BTW voor een gemiddelde woonruimte tot 70m2*

*Voor locaties buiten een straal van 20 km rondom Huizen rekent Oda €0,30 p/km.

Contact met OH Studio

Heeft Oda Heleen jouw interesse gewekt en ben je benieuwd of zij jou kan helpen met jouw woonwensen? Aarzel niet en stuur haar een bericht via het onderstaand contactformulier. Ze komt graag bij je langs voor een kennismaking.

Je kunt Oda Heleen interieurstylist Huizen inschakelen voor interieuradvies voor zowel particulieren als bedrijven.

“Met veel plezier wonen wij in onze heerlijke nieuwbouwwoning. Maar wat een favoriete jaren 30 woning vaak van zichzelf al heeft, ontbreekt veelal in een nieuwbouwwoning. Zo ook bij ons; sfeer en warmte. OH studio heeft ons fantastisch geholpen. Door te luisteren naar onze woonwensen heeft Oda van ons heerlijke huis een nog fijner thuis gemaakt. Oda daagt je uit en haalt je uit je comfort zone. Net even dat catchy tegeltje en een kleur op de muur waar wij zelf nooit op waren gekomen, wat maakt dat je interieur echt een boost krijgt. Ik gun dit ieder huis!”
Caroline

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Huizen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.