Interieurstylist | Interieuradvies Oosterbeek
WW Homestyling | Interieuradvies | Interieurontwerp | Verkoopstyling

E-mail stylist

WW Homestyling
interieuradvies | interieurontwerp | verkoopstyling
Wilma Wortelboer
Tel: 06 129 66 070
www.wwhomestyling.nl

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek

Welkom bij Interieuradvies Oosterbeek | WW Homestyling

Wilma Wortelboer heeft al vele jaren ervaring op het gebied van interieuradvies, interieurontwerp en verkoopstyling. Met algemene kennis van onroerend goed en een specifieke kennis van optimaal wonen, adviseert, inspireert en begeleidt Wilma uw woonwensen op een passende wijze in zowel een deel- of totaalplan. Zij werkt vanuit Gelderland (Doorwerth) aan projecten door heel Nederland en België.

Interieuradvies en Interieurontwerp

Met name in het interieurontwerp ligt Wilma’s uitdaging bij het vertalen van de woonwensen die passen bij de levensstijl van haar opdrachtgevers. Haar doel is het creëren van een stijlvol en functioneel interieur gericht op een optimale woonbeleving.

Naast ontwerpen voor zowel het geheel als gedeeltelijk herindelen van bestaande of nieuwe ruimten, of het verbouwen ervan, biedt ww homestyling de volgende diensten;
● 2D/3D ontwerp
● verlichtingsplan
● ontwerp van kasten op maat (bv. boeken/tv kast)
● kleuradvies
● stoffering
● inkoopbegeleiding

Ontwerp aan- & verbouw

Met de inrichting en gebruik van ruimten als uitgangspunt, worden passende aan- en/of verbouwingsmogelijkheden ontworpen.

Verkoopstyling

Investering in verkoopstyling is gunstiger dan een eerste prijsverlaging. Professionele woningpresentatie leidt tot een snellere verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. Voor deze activiteit alsook voor meubelverhuur bij leegstand is Wilma u graag van dienst. Voor meer informatie verwijst zij u naar wwhomestyling.nl.

U kunt interieurstylist Oosterbeek Wilma Wortelboer inhuren voor interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp en verkoopstyling.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Oosterbeek. AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Apeldoorn op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.