Interieurstylist | Interieuradvies Steenwijk
PB interieurontwerp

E-mail stylist

Petra Barelds
06-29280920
www.pbinterieurontwerp.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek

Welkom bij Interieuradvies Steenwijk | PB interieurontwerp

Als onafhankelijk interieurontwerper is Petra Barelds interieurstylist Steenwijk niet merkgebonden en kan zij zoeken naar datgene dat precies bij u past. Petra houdt haar kennis bij door het volgen van vakopleidingen en trainingen, bezoekt geregeld (internationale) beurzen en leest vakliteratuur. Petra maakt graag ook voor jou een passend plan voor een prettig, sfeervol en origineel interieur.

Interieurontwerp

Petra komt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis en bespreekt alle wensen, eisen, verwachtingen, budget, voorkeur voor kleuren en materialen. Na goedkeuring van de offerte ga je eerst zelf aan de slag met een moodboard. Daarna gaat Petra aan het werk en maakt een inspiratiebord en voorlopige indeling. Hierna volgt een overlegmoment. Daarna volgt een definitief ontwerp uitgewerkt in een A3 presentatie met keuze voor kleur, meubels en verlichting welke Petra bij je thuis presenteert.

Interieuradvies

Er zijn zoveel stijlen, sferen en accessoires op de markt. Vaak kom je er alleen niet uit. Petra helpt je graag bij het adviseren. Hieronder staan verschillende mogelijkheden van interieuradvies:

● Basis interieuradvies
● Uitgebreid interieuradvies
● Interieurplan in 3D
● Interieuradvies aan huis
● Shoppen
De uitgebreide informatie kun je lezen op Petra’s eigen pagina interieuradvies.

Kleuradvies

Petra komt bij je thuis en ter plekke geeft zij advies over welke kleuren in de betreffende ruimte passen. Tip: verzamel vooraf al sfeerbeelden uit tijdschriften welke je aanspreken. Ook kun je andere vragen over je interieur aan Petra stellen. Ook geeft Petra regelmatig kleuradvies namens Histor en Flexa op locatie.

Lichtontwerp

Petra maakt het liefst een lichtontwerp in een zo vroeg mogelijk stadium van verbouw of nieuwbouw, zodat je precies kunt afstemmen op welke plekken de aansluitpunten moeten komen. Maar ook bij bestaande bouw helpt Petra je graag met basis-, accent-, en sfeerverlichting om je interieur een extra dimensie te geven.

Verkoopadvies

Na meer dan 300 huizen te hebben gestyled en gefotografeerd weet Petra als geen ander dat een goede presentatie van het huis essentieel is voor een vlotte verkoop van je woning. Hieronder de mogelijkheden:

● Tips & Tricks | €99
● Afstylen voor fotografie en/of bezichting met geleende of gehuurde accessoires
● Fotoreportage voor presentatie | €150 (25 à 30 foto’s)
bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% btw en reiskosten vanaf Steenwijk à €0,30 p/km

Werkwijze en tarieven

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of bel Petra op 06-29280920 en ze vertelt je graag meer over haar werkwijze en tarieven. Scroll ook gerust eens door haar uitgebreide presentatie van projecten op haar website.

Je kunt Interieurstylist Steenwijk Petra Barelds inhuren voor interieuradvies, kleuradvies, lichtontwerp, shopping en woningfotografie.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel Interieurstylist Steenwijk.
AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.