Interieurstylist | Interieuradvies Steenwijk
STUDIO 4HOUT

E-mail stylist

STUDIO 4HOUT
Annebel Vierhout
Tel: 06 24 71 62 19
www.studio4hout.nl

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek

Welkom bij Interieuradvies Steenwijk | STUDIO 4HOUT

Je bent op zoek naar de juiste sfeer voor jouw huis of zaak. Annebel Vierhout geeft je graag ideeën voor een mooie, functionele inrichting die prettig aanvoelt en passend bij jouw woonwensen, budget en woonstijl. Ze adviseert je over kleurgebruik en accessoires en denkt mee over een optimale indeling van de ruimte.  Voor de visualisatie maakt Annebel 3D tekeningen en moodboards. Je kunt bij Annebel terecht voor een eenvoudig inspiratie-ontwerp, maar ook voor realisatie. Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan.

HUIS
Annebel denkt mee over verlichting, kleuren en materialen voor o.a. wanden en vloeren. Dierbare meubelstukken weet Annebel goed te combineren met nieuwe accessoires en meubels. Soms kunnen kleine aanpassingen al een heel andere sfeer opleveren, en soms is er meer voor nodig.

DE ZAAK
Voor een (horeca) bedrijf is het interieur het eerste visitekaartje. Een opvallend en goed doordacht interieur is nodig om het karakter en concept van het bedrijf te onderstrepen.

WERKWIJZE EN PRIJZEN
Meer info over haar werkwijze en prijzen kun je vinden op de website van STUDIO 4HOUT.
Scroll ook gerust eens door haar prachtige foto’s op haar homepage.

Annebel denkt met je mee over de aankleding, uitstraling, routing en efficiëntie. Met haar jarenlange ervaring in de horeca kan zij je goed adviseren.

Je kunt Interieurstylist Steenwijk Annebel Vierhout inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp en fotostyling voor huis en zaak.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel Interieurstylist Steenwijk.

AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.