Interieurstylist | Interieuradvies Vleuten-De Meern
Studio Robin – Robin Geurts

E-mail stylist

Studio Robin
Robin Geurts
Tel: +31642204339
www.studio-robin.nl

Bel of mail Robin Geurts voor een vrijblijvend adviesgesprek

Interieuradvies in Vleuten-De Meern | Interieurstylist Robin Geurts – Studio Robin

Op zoek naar interieuradvies in Vleuten-De Meern en omgeving? Robin Geurts van Studio Robin is interieurstylist / interieurontwerper en maakt van jouw verbouwing een feestje!

Een ontwerp moet behalve mooi ook praktisch en leefbaar zijn én natuurlijk jouw eigen woonstijl. Daarom heeft Robin geen uitgesproken stijl; liever ontwerpt zij een interieur dat precies bij jou past. Robin’s ontwerpen en adviezen zijn concreet en daardoor meteen uitvoerbaar. Daarnaast is er tijdens het hele ontwerpproces voldoende ruimte voor eigen inbreng en feedback. Robin helpt bij het maken van keuzes en zorgt ervoor dat jouw interieur uiteindelijk één sfeervol geheel wordt.

Over Studio Robin

Robin vond haar eigen verbouwing 5 jaar geleden zó leuk om te doen, dat zij daarna een carrièreswitch maakte. Zij ruilde haar baan als retail projectmanager in en schoolde zich om tot interieurontwerpster en projectmanager van verbouwingen. Al snel was Studio Robin een feit en zit ze sindsdien niet meer stil. Het is Robin’s passie om iedere dag met interieur bezig te zijn. Haar guilty pleasure? Iedere dag even op Funda rondneuzen, gewoon om te kijken hoe ze dat ene huis nou zou kunnen inrichten 😉

Robin woont in Leidsche Rijn Utrecht (De Meern) met haar man Stef, twee kinderen en kat Tino.

Werkwijze

Wil jij fijner wonen en heb je mogelijkheden om investeringen te doen in jouw huis? Mag die leefkeuken uit jouw dromen er nu echt gaan komen? Hoe pak je dat goed aan zonder de verkeerde keuzes te maken? Samen met Studio Robin kun je dat voorkomen. We starten met een prachtig ontwerp dat we realiseren in 7 stappen. Robin ontwerpt een concreet plan waarmee je direct naar jouw aannemer of een uitvoerder uit haar netwerk kan. Robin biedt professionele begeleiding van A tot Z zodat jij al kunt genieten tijdens het verbouwingsproces én natuurlijk van het eindresultaat.

3D ontwerp
Alle ontwerpen worden in 3D visuals uitgewerkt voor een realistische indruk van hoe de ruimte eruit komt te zien en bevat alles wat je nodig hebt voor jouw verbouwing:
● Moodboard voor sfeer
● 2 verschillende indelingen waaruit we samen de best passende indeling kiezen
● Kleur- & materiaalplan
● Concreet advies voor raambekleding en vloerafwerking
● Meubelplan
● Accessoireplan
● Lichtplan & selectie van bijpassende armaturen
● Productoverzicht incl. shoppinglist
Investering: €2999 incl. BTW voor een compleet uitgewerkt 3D ontwerp van een benedenverdieping.

Co-Creatie
De aannemer is al gekozen en/of de keuken is al gekocht, maar je loopt nu vast bij het maken van diverse keuzes omtrent vloer, kleuren op de muur, verlichting etc.

Robin is jouw professionele sparringpartner en persoonlijke interieuradviseur. Tijdens één sessie bij jou thuis stel je al jouw vragen over jouw verbouwing. Samen maken we keuzes over bijvoorbeeld de best passende indeling, kleuren, vloeren, verlichting en raambekleding. Samen zetten we de basis neer waarop jij verder kunt. Robin neemt allerlei materialen en kleuren mee en tijdens de sessie stellen we een materiaal moodboard samen. We bespreken op welke manier je alles kunt toepassen en na de sessie heb jij concrete handvaten en inzichten waarmee je direct verder mee kunt. Materialen en kleuren mag je (waar mogelijk) na afloop houden.
Investering: €399 incl. BTW. €0,50 p/km reiskostenvergoeding buiten de gemeente Utrecht.

Verbouwingsbegeleiding
Je ontvangt alles wat in het 3D ontwerp is omschreven. Maar je wilt ook graag professionele projectbegeleiding bij het realiseren van jouw verbouwing. Ik ben gedurende het gehele uitvoerende proces jouw sparringpartner. Dat kan in verschillende vormen, zoals:
● Maatwerk: maatwerktekeningen, selectie van materialen en begeleiding in het realiseren van maatwerk bij een interieurbouwer/meubelmaker.
● Start: in contact brengen met uitvoerende partijen en opvragen van offertes van verschillende bedrijven zoals vloeren, schilderwerk, tegels, raambekleding, meubels etc.
● Aan de slag: ik overzie alle bouwwerkzaamheden tijdens de verbouwing en ben direct aanspreekpunt van de uitvoerende partijen.
● Afronding: afstyling & fotoshoot van het eindresultaat.
Investering: vanaf €499 tot aan €2499 incl. BTW voor een complete realisatie van een verbouwing (exclusief 3D ontwerp). Dit pakket is alleen af te nemen i.c.m. een 3D ontwerp.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij ook van jouw verbouwing een feestje te maken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis in (als je in de gemeente Utrecht/Woerden/Houten/Nieuwegein/Stichtse Vecht woont). Robin geeft je zelfs alvast enkele tips! Je kunt Robin bellen op 06-42204339 of prik meteen een datum in Robin’s agenda op haar eigen website.

Contact

Benieuwd naar wat Studio Robin voor jouw interieur kan betekenen? Bel Robin op 06-42204339 of mail haar via het mailformulier. Je kunt interieurstylist Vleuten-De Meern inschakelen voor interieuradvies, 3D interieurontwerp en verbouwingsbegeleiding.

Gratis E-book ‘de 5 meest gemaakte fouten bij verbouwingen

Voorkom dat jij in de meest gemaakte valkuilen stapt tijdens de verbouwing en download het gratis e-book zodat je precies weet wat je te wachten staat en je ontspannen kunt starten met jullie verbouwing.

Klantreacties

“Beiden hebben wij geen verstand van interieur en hoewel we best kunnen zeggen wat we mooi vinden of denken te willen, lukte het ons niet om één geheel te maken van de ideeën die wij hadden. Vanaf het eerste contact wisten wij dat wij in Robin de juiste persoon hadden gevonden. De gestructureerde werkwijze en haar duidelijke projectmanagement ervaring hebben wij als heel prettig ervaren. Het feit dat we volledig gefaciliteerd zijn in de vormgeving van onze droomwoning was ontzettend prettig. De concrete uitwerking in de vorm van een boodschappenlijst is daar het perfecte voorbeeld van. Wetende dat het ontwerp van onze woning wel goed zou komen, voelden we ons ontzorgd. Bedankt voor de fijne samenwerking en fijn dat we dit kunnen voortzetten met de technische tekening van het maatwerkmeubel. We kunnen niet wachten om straks in dit mooie ontwerp te gaan wonen!” Niels & Marisse, Utrecht

“We hadden hulp nodig bij het compleet maken van onze beneden verdieping. De basis was er, maar we hadden geen idee qua kleuren en materialen. Ook wilden we het wat spannender. Robin is heel open en roept alles wat ze denkt dat mooi/goed is. Ze geeft ook eerlijk aan als onze ideeën niet passen in het geheel waardoor ik het gevoel kreeg dat ze echt voor ons het mooiste resultaat wilde neerzetten. Ik vond het gewoon erg fijn om geholpen te worden. Anders hadden we weer een wit huis met wat gekleurde items gehad i.p.v. wat we nu gaan realiseren.” Yvette & Luuk, Utrecht

“We hadden ideeën om te verbouwen, maar zochten iemand die ons kon begeleiden in het denkproces over wat we nu precies wilden en ons vervolgens van passend advies kon voorzien. We wilden één geheel maken van de woonkamer en hadden een vraagstuk mbt wel of niet uitbouwen. We voelden ons niet capabel genoeg om dit zelf naar tevredenheid te kunnen doen. Robin is goed bereikbaar, staat open voor vragen en ideeën, adviseert niet overal het duurste maar kijkt juist naar een fijne prijs/kwaliteit verhouding (wat voor iedereen anders is) en kan tussendoor makkelijk schakelen en aanpassen. We vonden (en vinden!) het superfijn om met Robin te werken om zo tot onze droomwoning te komen.” Maartje & Barry, Utrecht

AlleStylisten : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Vleuten-De Meern op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.